lördag, september 13, 2008

Uppdatering 2: Allrummet

















Så här ser det ut nu i allrummet. Stor förändring tycker jag, ni kan ju se på före-bilderna själva! Den vackra järnsängen är lånad av min svägerska och väldigt mysig att använda som soffa med många kuddar. Brickbordet tog jag in från altanen och pilaster-hyllan flyttade jag från sovrummet. Mattan har vi haft i många år, den har jag köpt på Ikea. Har en del kvar att fixa, bl a några hyllor på väggarna och tavlor. Golvlampan i hörnet ska bytas ut, antagligen mot två vägglampor med vita glasskärmar. Bokhyllan som tidigare stod här flyttade jag ju in i Lillebrors rum, så nu står bara bänken kvar som förvaring åt mina inredningstidningar. Tv:n står fortfarande på ett tillfälligt bord (visar jag inte...), har inte hittat nåt lämpligt ännu. Betydligt högre mysfaktor än innan, särskilt på kvällarna då man tänder små lampor och ljus. Nu har rummet blivit mer använt än tidigare och det var ju målet! Hihi - äpplena hade större åtgång när de fanns här än nere i köket!
Tack för alla snälla kommentarer! Det sporrar mig att ta itu med allt sånt jag annars bara går och funderar på :D. Ha en riktigt trevlig lördag!

17 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen oj vilken förändring! Det blev ju riktigt bra. Trevligt att få det fixat och ombonat nu till hösten så får ni använda rummet till mysiga, mörka höstkvällar. Soffsängen med alla kuddarna i va ju så fin. Tänk va fort det går att göra om bara man kommer igång.

A-L

♥ Fyra årstider sa...

Gillar din skål på bordet.
Kram Lotta

På andra sidan väggen sa...

Vad fint du fått till det! Blev extra förtjust i din matta, var har du hittat den?

Läckert med äpplena, så enkelt och så snyggt!

Kram,
Ann

Skomakartummen sa...

Vilken förändring... Gillar verkligen "soffan" gör inget att man råkar somna. Kram Sari

Lyktor och Tyg sa...

Jättefint blev det. Gillar den röda fötöljen och stjärnpläden på.
kul när man blir nöjd med en förändring.
kram Kristina

Anonym sa...

Hej
Snabbt svar bara: Det är sättsand vi har mellan stenarna, dvs sånt som man har under stenläggningar. Ska bli spännande att se vad du har för projekt med sten på g.

Eva Linnea sa...

Det är så kul när man ser saker på bloggar som man har själv hemma. Jag har oxå en fyr, som står i min trapp. Jag har inte ställt en båt där, men det ska jag absolut göra nu när jag har sett ditt fina arangemang i inlägget i går. Tack för den inspirationen! Det blir verkligen fint i ditt allrum. Karma EL

Eva Linnea sa...

Det blev en felskrivning i förra kommentaren, men en ganska trevlig en tycker jag. Kram skulle det ha varit. /EL

IKT i min vardag sa...

Det ser mysigt ut i ert allrum.

Jag blev "kär" i stjärntapeten i sonens rum. Varifrån kommer den?

Kram

alegni sa...

vad mysigt det blev i allrummet!!

Maria renoverar sa...

Hej!
Oj, vad länge sedan jag bloggade. Tusen tack för de uppmuntrande orden när jag var sjuk.

Stor kram Maria

Nicole sa...

Wow, vilken förändring, den får du vara jättenöjd med! Tänk så bra du fick den röda stolen att smälta in med pläden över. Såna små saker som gör underverk! Allt passar jättebra ihop!
Järnsängen är jättefin. Jag drömmer om en sådan som andra soffa till sommarstugan också. Och de är ju faktiskt inte så megadyra, så kanske man borde slå till!

Galleri MochB sa...

Så fint det blev! Underbar järnsäng/soffa! Vill också ha...:O)

Erika sa...

r man kräsen också. Men som du säger, det extrarummet blir lite avlastnmingsyta. Men jag blev lite avis på dig, har en tom fläck i vårat allrum som bara väntar på en crosstrainer. Inte snyggt, men ack så skönt att tillgå.

Kram

Johanna sa...

Det blev fint!
"Soffan" är helt underbar, så mysig!

Kram!

Ekebo sa...

Allrummet blev väldigt fint. Kram M

Solveig sa...

Hei:)
For en flott blogg du har!
Et nydelig hjem:)