fredag, september 12, 2008

Uppdatering 1: Allrummet

Här kommer en liten förhandstitt av det förnyade allrummet! Igår hann jag verkligen med mycket: bakade muffins, sydde vimplar, sydde kuddar till allrummet av tyget jag köpte för ett tag sedan, lagade middag samt övrig markservice och till sist på kvällen hjälpte snälla maken mig att göra i ordning en ny blomrabatt. Han körde igenom den några varv med jordfräsen, jag plockade bort småstenar, för att sen börja bära dit större stenar istället som ska vara kant runtomkring. Nu har jag planterat 20 sorters växter där! Hoppas förstås att det ska bli väldigt vackert i vår. Maken planterade också i måndags tre stycken äppelträd. Barnen fick varsitt av morföräldrarna som inflyttningspresent, så träden har stått på tillfällig plats tills nu då vi fått gården i ordning.
Ha ett riktigt trevligt veckoslut allihopa! Igår hade jag nytt besökarrekord för dagen, fantastiskt! Lämna gärna ett litet hej, för jag är så nyfiken på vem som tittar in här! Imorgon kommer helhetsbilder på allrummet!

12 kommentarer:

n sa...

Va fint det blir!
Jag funderar på att ordna stenplockartalko då jag fyller år, bara stenarna inte hunnit frysa fast. Tyvärr är det mycket mer än småsten som ligger i vårt blivande trädgårdsland... :)

Petra C sa...

Oj oj oj, det var värst vad du hade varit kreativ! Och så fint det blir!
Jag ser fram emot att få se fler bilder framöver.

PS. Tack för hjälpen med Vivan-hjärtat.

Lösvirkesbyggarna sa...

Vad roligt med ett träd var åt barnen! Jag har en dröm om att plantera ett vårdträd framför vårt hus. Man brukar säga att husets själ frodas i trädet, om man vårdar det ömt.
Ni får vårda äppelträden med lika mycket kärlek som ni vårdar era barn!
Kram Anna

Galleri MochB sa...

Så snabbt ni jobbat (nu igen...:O) Är det en säng eller soffa?? Ser härligt ut!! Och såå mysigt i lillebrors rum. Härliga färger på vimplarna. Ha en trevlig helg! Så ses vi ju också...;O)

♥ mamman i huset... ♥ sa...

Bra jobbat! Vilken flitig familj! Det låter härligt med rabatten, tänk om jag ska se till att bli inspirerad inför nästa sommar...

Du vet att jag tittar in med jämna mellanrum! Kram och trevlig helg!

J.S sa...

Det ser fint ut! Vi får väl se det i verkligheten då vi syns nästa vecka!

♥ Fyra årstider sa...

Vilket härligt rum och fina bilder.
Kram Lotta

Annika sa...

Det ser ljust och härligt ut! Så fint med de marina temat! Trevlig helg! Kram

Eikkala sa...

Oj, vad du har hunnit mycket på en dag... Dricker du ngt superkaffe... i så fall vill jag gärna ha lite också ;0) Vilka fina bilder.. undrar också om det är en säng som är soffa?

Många kramar Sari

Fröken Fräken sa...

Vad nyfiken jag blir på att då se resten av rummet nu! En sådan där liten pall köpte jag i förra veckan på second hand och har hunnit måla den vit.

Inredningstokig själ sa...

Ser verkligen kanon FINT ut.....sängen är riktigt en *vill ha grej*

hmmm...tar det bara en timme att sy vimplar ? kanske nåt jag borde pröva på *blink* Dina blev väldigt vackra!!

Lena Kristina sa...

Vad ljust och fint.

Fina accesoarer.

Härliga bilder

Ha en skön helg

Kram Lena