onsdag, augusti 06, 2008

Allrummet

Nåja, här kommer då bilder av allrummet på övervåningen. Ni får tänka er att det är före-bilder, eftersom rummet inte alls är klart ännu, det saknas taklister m.m. (ni behöver ju inte titta så noga...) och möblemanget består av "left-overs" från tidigare boende.
Här kommer trappan upp på övervåningen. Bilder från hall och trappa har ni sett tidigare (klicka). Dörren till vänster, med glastegel bredvid, går in till ett badrum som jag inte ännu visat.

Till vänster kommer sen dörren in till Lillebrors rum och till vårt sovrum.

Jag gillar färgnyanserna och kvällssolen i rummet, men i övrigt inte så mycket... Skulle gärna göra rummet i NewEngland-stil som jag gillar så mycket. Vi använder rummet mycket sällan, tv:n blir nästan bara använd när Storebror spelar PlayStation. Jag kan förstås se framför mig hur det skulle kunna se ut med en mysig divansoffa och en lägre tv-bänk samt en mjuk och skön matta.


Dörren går ut till en ganska stor balkong med tak över. Till vänster om den proppfulla bokhyllan (där allt har placerats högt för att klara sig från Lillebrors nyfikenhet) finns dörrarna till Storebrors och Storasysters rum. Det är inte helt lätt att möblera rummet som har sex stycken dörrar... Hjälp! Vad ska jag göra med det här rummet? Kom gärna med konkreta tips!

11 kommentarer:

Galleri M&B sa...

Vårt är ju lite liknande dimensionerat, fast ingen balkongdörr. Och vi använder ju vårt hela tiden iom att vi inte har någon TV nere... Med en divansoffa skulle det kanske kännas bekvämare, och den kan ju stå mitt i rummet. Men det kan va svårt att få till det ibland. Jag vet hur det känns...

Camillas nya hem sa...

Jättefint! Jag hade såna tapeter i en lägenhet jag bodde i och jag saknar dem, de är riktigt snygga!

Tack för att vi fick kika in!

Inredningstokig själ sa...

Va fint ni har det....tycker du kan vara nöjd med detta!! *LER*

Pysselprinsessan sa...

Jag gillar också ljuset och fägerna! Med en större soffa och en stor matta som avgränsade tv-delen från förflyttningsdelen tror jag det skulle bli mycket mer ombonat. Men det kostar ju det oxå... Annars tycker jag att dispositionen är bra. Bakom soffan kanske ni skulle kunna ha stängbara skåp så sonen inte kommer åt grejorna! :)

Kramar

♥ Fyra årstider sa...

Vilken härlig tapet och vilka fina bilder. I love it. Skulle inte blogga mer innan resan, men jag kunde inte hålla mig....väntar på att få se från badrummet.
Kram lotta

MiaMaria sa...

Hej!


Tycker ni har det ljust och fint...

Ha´det så himla gott!
MiaMaria

PiaMaria sa...

Jättesnyggt! Speciellt förtjust är jag i tapeterna! Dom är ursnygga!

kram Pia

Rosa Hemmet sa...

Vad fint det blev, verkligen hemtrevligt och härligt! Tapeterna var jättefina :)

Kristina sa...

Fina tapeter ni har, ja det är inte lätt med 6 dörrar. Vet inte om jag kan vara till någon hjälp men kanske fundera på vad du saknar i huset, tv-rum, slappar rum eller mys hörna, barn-tv rum eller bara en hall som alla går i för att komma till sina rum, eller en egen hörna för dig att fundera på mer inredning!
kram Kristina

Huset på landet sa...

Jag tycker New england stil skulle passa bra i det rummet, det är ju lite på väg redan! Tapeten är tidlös och fin och sen resten av inredningen i vitt, mörkblått och kanske mörkrött? Om det inte är aktuellt med nya möbelinköp så kan du ju börja med lite nya kuddar o sånt och kanske klä om stolen och måla om lite möbler...Hihi, det var inte så lite det där. Rummet verkar ljust och fint i alla fall så det är synd att det inte används mera.

lyckostunder sa...

Så fina bilder på ert ljusa och fräscha allrum!
Även jag gillade tapeterna!

Kram!