torsdag, augusti 07, 2008

Allrums-funderingar

Tack för alla kommentarer om allrummet! Nu har jag tänkt så det knakat (nästan åtminstone, haha!) och kommit på flera lösningar! Har en vacker, skön och ovanlig sittmöbel på gång! Jag kom på hur jag ska tillverka några tavlor, sen ska ett par hyllor upp på väggarna och så mindes jag att två fina lampor finns i förrådet :D. Det som inte löst sig ännu är vad jag ska ställa tv:n på. Nån som har ett överlopps litet bord eller skåp...? Iiiiih, tänk att det kan vara så spännande att göra om rum! Man blir ju som ett barn på julafton, hihi!
~
Någon föreslog ett skåp för förvaring, det skulle jag jättegärna ha! Då skulle man slippa se allt krimskrams och Lillebror skulle inte komma åt det heller. Flera föreslog förändring med textilier och jag ska så fort jag får tid se över mina tygsamlingar. Förresten, jag såg igår hos en tjej en så väldigt fiffig gardin som jag ska härma till Storebrors rum. Ska försöka komma ihåg att berätta om den senare, eller visa bilder. Bänken på bilden här ovan, är den inte ganska lik vår bänk i allrummet? Jag funderar på hur det skulle vara att lägga in en hylla till i våran och sen placera rottingkorgar på hyllan, samt att måla hela bänken vit. Byrån på bilden nedan skulle vara mycket lämplig att ha till alla ljus, lyktor, foton, vykort, dvd-filmer, sladdar till diverse teknikprylar, små dukar och kuddfodral... ALLT!

Båda bilderna från tyska CarMöbel. Så härliga bilder på deras hemsida!!

9 kommentarer:

timelesshome annika sa...

Vilka mysiga bilder. Tack för tipset jag har aldrig hört talas om företaget.
Kram Annika

♥ Fyra årstider sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
♥ Fyra årstider sa...

Här kommer ett bättre inlägg, blev lite galet i texten...

Det jag ville säga var att jag var inne på deras hemsida och jag älskar deras bilder. Tack för tipset.
Kram lotta

latara sa...

Vad kul det är att läsa om andras planer och idéer, det är spännande att se hur andra också grunnar på vad som passar var :-)

Aha - CarMöbel (var det så?) är nytt för mig, deras sida ska jag kika på. Tack för tipset!

Kram, Karin

PiaMaria sa...

Det ska bli spännande att se hur du gör....


kram Pia

Anonym sa...

Vilka läckra bilder.. Gillar verkligen bilden längst ner.. Åh, tänk och få ha den här hemma... :)
kram kram

Fröken Fräken sa...

Ja, jag tycker att allrummet helt skulle passa i mycket vitt, beige och mörkbetsat trä, och inga klara färger. Lite kolonial möter New England. Det blir nog hur mysigt som helst! Jag såg i en tidning hur de först betsat ramar mörka och sedan målat vitt på, och därefter sandpapprat lite så att det mörka kom fram på kanterna av ramarna. Supersnyggt!!

Kristina sa...

Visst är det roligt att fundera på hur man ska göra om! Sen ska man bara övertyga maken om att det är bra ideer man har, hi hi
kram Kristina

Vackrare vardag sa...

Spännade ideér! Skall bli kul att se sen:)