torsdag, augusti 11, 2011

En liten titt i vår stuga



Hejsan alla! En så här vacker bukett plockade min svägerska ihop av blomster som fanns på gården där vi bodde på Gotland! I skåpet fanns ett Höganäs-krus som buketten fick stå i. Det var verkligen härlig växtlighet på ön, massor med perenner och vilda blommor som vi inte har hemma hos oss, samt alla gigantiska gamla lövträd, även dom av slag vi inte är vana med. Många av trädens stammar var täckta av murgröna, som är landskapsväxt på Gotland.





Stugan som vi hyrde var riktigt hemtrevlig och jag gillade att det var ljust, men ändå fanns färger. Det märktes att ägarna hade ansträngt sig för att matcha möbler, mattor och tavlor för varje rum :) Skåpet med buketten på fanns i vardagsrummet. De tre följande fotona är tagna i vårt sovrum, det rosa skåpet fanns i ett av barnens rum och det sista är taget i den övre hallen. Foton av huset från utsidan har jag visat här tidigare.

Just nu har jag så jättedåligt samvete över alla mina foton... Tusentals som bara ligger undangömda i datorn och inte blir använda till något :( Foton som jag borde maila vidare till folk som väntar, foton som kunde förstoras till tavlor, foton som borde samlas i böcker och bläddras i då och då, foton av barnens kompisar som jag skulle framkalla och ge dem... Tiden bara går och dessutom fylls fotomapparna i datorn på hela tiden. Nåja, det blir väl att ta några nattskiften senare i höst ;) Ha det gott allihopa och fortsätt njuta av soliga sköna dagar!


21 kommentarer:

Puumuli sa...

Vilken härlig plats att semestra i!

Kram
Sari från Puumuli

Snäckskalsdalen. sa...

Vilket fräscht hus och jag tyckte också om att det var färg och roliga färger dessutom, väldigt inbjudande.
Jag har också bildkaos, på alla håll. Stora lådor med diabilder från en annan tid, pappersbilder och gamla album PLUS allt i datorn....hjäääälp!
Agneta kram

Galleri MochB sa...

Verkligen en idyll ni fick semestra i! Så mysigt i kontrast till alla stela hotellrum.

Och jag har ångest över alla foton som ligger osorterade i datorn och som vilken dag som helst kan försvinna genom en kraschad hårdskiva...

En vacker vardag sa...

Vad mysigt det ser ut i stugan. Fina färgklickar också!

Jag känner så väl igen fotoproblematiken. Förr framkallade jag med jämna mellanrum och nu har det gått alldeles för långt mellan. Man får hoppas att motivationen dyker upp sen med vintermörkret.

Ha en skön fredag! Kram

Marita sa...

Vilken mysig stuga! Kul att de har vågat ta ut svängarna ordentligt med alla härliga kulörer!! Kram, Marita

Ninette sa...

Vilken mysig stuga, härliga färger och möbler!

Annika sa...

ååå vilken fin rosa byrå!!! eller vad heter det! den skulle ju ha passat perfekt hos mig med mitt rosa matsalsbord! Vilken mysig stuga ni verkar ha bott i!

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Bildbomba oss!!! :)

Unknown sa...

Den rosa byrån var ju ljuvlig! Ser mysigt ut!

Liljas Corner sa...

Ett är då säkert: du kan det där med inredningsbilder! Den rosa sekretären hade jag också kunnat ta hem (fast jag hade kanske målat om den...).
Nattskiften brukar va effektiva, så det är nog bara att ta några såna. Men det är värst då det vill bli så dyrt med framkallning osv.
Vi hörs!

Liljas Corner sa...

Glömde säga att det står "Gotlandsluft" på en av etiketterna i mitt stilleben ;)

(eddas) sa...

Det var jo bare kjempekoselig der...nydelig innredet....
ha en fin dag
klemklem

Lyckoslanten sa...

Fina inredningsbilder från den stugan! Tänk bara hur den buketten piffar upp och rosa sekretären matchar fint mot vägg och tavlor.
Hoppas du hittar tiden för alla foton! ♥

Hvita Hjärtat sa...

Efter dina inlägg från Gotland blir jag så frestad att själv åka dit någon sommar! Vad kostar det månne att hyra en sådär mysig stuga för en vecka? Den verkar ju jättefint inredd!

Ha en bra dag!
Jennie

Anna-Lena sa...

Ljuvliga möbler i härliga färger! Tänk om man skulle våga ställa in ett rosa eller turkos skåp här hemma också...

Livet på Vestergård sa...

Det var ett mysigt boende ni hade!
Gillar blombuketten massor :)
Ja tänk så fotona samlas. Jag har flera fotoböcker jag borde gjort för länge sen, men någongång ska man väl hitta tiden. Lite igången så blir det gjort.
Njut av dina lediga dagar! Jag tror att vi har varmare väder på gång :)

Hvita Hjärtat sa...

Tack för ditt svar :) min mailadress är faktiskt spårlöst försvunnen från min webbsida! Jag hoppas verkligen att vi kommer oss iväg till Gotland småningom - verkar vara ett ställe helt i min smak!

lyckobo sa...

Den var så mysig, er semesterstuga! Lite Villavillekulla över bilden med den rosa byrån ;), men det passar ju perfekt på Gotland!
Dina fynd i det undre inlägget var fina, och lavendeln ser verkligen riktig ut!

På vår resa hittade jag inte heller så värst mycket, men tyckte att de vita stenarna från stranden var det bästa som jag släpade hem!

Skön helg!

Kamomilla sa...

Härlig stuga, vackra färger!!

Jessica sa...

Ja usch, påminn mig inte om foton. Det är samma sak här. Tänk jag har inte framkallat ett enda kort sedan stora S föddes, och den är numera över 3 år sedan. Har tänkt fixa fotoböcker, men det blir liksom aldrig av.

Rose Garden Malevik sa...

Hej Ann-Christine
Så romantiskt.....underbar miljö..
nu börjar partysäsongen igen......
så missa inte.....

B
L
O
G
G
P
A
R
T
Y
T

VÄLKOMMEN :)
Håkan