måndag, augusti 01, 2011

Vår Gotlands-resa

Hej på er alla läsare! Nu har jag haft en rejäl paus här på bloggen. I kväll träffade jag en kvinna som berättade att hon saknade mina inlägg :) Gissa om jag blev glad? Så då fick jag naturligtvis lust och inspiration att göra ett första (det lär bli flera) inlägg om vår resa till Gotland. Vilken händelserik resa vi har haft! Sett och upplevt massor. Först vill jag visa den fantastiska solnedgången vi fick uppleva på färjan från Åbo till Stockholm.


På lördag eftermiddag anlände vi till Visby. Vilken sagolik stad det är! Att mötas av denna vy när man kommer med färjan gör en verkligen nyfiken och upprymd.


Vi bodde alla sju i denna stuga som låg i södra delen av Gotland och vi hyrde den privat. Vi bokade redan i april, men det var faktiskt i senare laget, så om ni har planer på att åka till ön, var ute i god tid! Stugan hade på nedre våningen hall, kök, tvättstuga, badrum, vardagsrum och ett sovrum och på övre våningen fanns tre sovrum, så vi hade gott om plats. Mysig trädgård med äppelträd och päronträd. Vid terassen växte stockrosor och på baksidan fanns vackra mörklila klematis och rosor.

Fler bilder är på kommande - det lovar jag! Jag har kollat igenom fotona från resan idag och gallrat lite, så nu är jag nere i drygt ettusen foton... Till sist ett varmt tack till er som kommenterade med uppmuntrande ord i det förra inlägget!

20 kommentarer:

Casa la Lotta sa...

Vilka härliga semesterfoton! Ser fram emot fler! ;)

Kram Lotta

Så Vitt Jag Vet sa...

Hej ! Finfina bilder du visar från Gotland.. Jag har helt missat ditt förra inlägg.. Och kan säga att jag saknat dej ! Funderade om det hänt något.. Förstår nu att om någon i familjen inte är frisk så finns inte tiden... Jag hoppas av hela mitt hjärta att din lilla son mår bättre..
Kraam
Sanne

Lilla Kråkslottet sa...

Vilka härliga bilder. Den på solnedgången var underbar!!! Kram!

@my casa sa...

Fin, fina bilder - hoppas på fler:)

Kram Åsa

Livet på Sjögård sa...

Åh, måste få se mer! Finfina bilder. Och lyckans er som har varit på gotland....
Mina föräldrar träffades på en cykelresa till gotland och de har en massa fina bilder i albumet som jag bläddrat i sedan jag var liten och har alltid velat fara dit. Suck!

Snäckskalsdalen. sa...

Vilka fina semesterbilder, så ska det vara på semestern, vackert och fint och fantastisk solnedgång!
Agnetakram

Lilja's Corner sa...

Hello! Tack för den fina veckan! Jag har just valt ut vilka bilder jag ska göra fotobok av - lyckades få ner det till 170! Ska lägga ut några av dem på bloggen nu...
Finfina bilder från stugan, måste låna dem sen :)

Lyckoslanten sa...

Förstår att det blev många fina bilder! Gotland är nog en upplevelse som lämnar kvar i ens minne. Jag gjorde en fotobok av resan och det har du kanske tänkt göra också.
Ser fram emot fortsättningen! ♥

Puumuli sa...

Vilken fin resa ni verkar ha haft! Huset ni bodde i är så pittoreskt för att inte tala om hela ön. Ser framemot fler bilder!

Kram
Sari från Puumuli

Min Svägerska och Jag sa...

Vilka fina bilder och solnedgången är speciell på Gotland. Måste ha med ljuset att göra.
Huset du hyrde finns det någon möjlighet att få kontakt dit. Jag vill så gärna bo på södra sidan nästa gång. Maila mig iståfall på linda.moberg@live.se

Kram Linda

Livet på Vestergård sa...

Härliga Gotland! Man kommer lätt upp i många foton för det finns ju så mycket vackert att fånga på bild. Ser fram emot att få se fler bilder :)
Njut av de sista semesterdagarna!
Kram

Louise sa...

Ser fram emot mera ;) Ha en skön fortsättning på ledigheten!

Vform sa...

Hej och välkommen hem ;)
Jag önskar jag kommer mej till Gotland nån gång ... men nu väntar Åland !!

Vardagslyx sa...

Härliga bilder, stugan ser jättefin ut! Ska bli jättekul att se fler bilder!

Kram Pernilla

Gugis Pärlor sa...

Hej! Ni verkar att ha haft det så mysigt på er resa! Bästa sättet att koppla av är nog att ge sig ut för att se och uppleva nya saker... Jag väntar på mera inlägg!! Alltid så kul att få se vad andra har gjort och varit med om på semestern!

Kram Gugi

Galleri MochB sa...

Oj så mysig stuga ni bodde i! Ser framemot att få se fler fina bilder :O)

Aroy Design sa...

Svar: Ja det var riktigt underbart, måste säga detsamma om dina fina bilder!
Ja man får en blodad tand när man är ute & reser & vill gärna resa igen!

Ha det bra!
Sophia

Sanna sa...

Underbara bilder och er resa verkar verkligen ha varit lyckad!
Kram,S

lyckobo sa...

Gaaah vad jag börjar sakna Gotland när jag ser dina hääärliga bilder! Och oj, vad huset ni bodde i ser tjusigt ut! Blir skoj att få se mera fina bilder från min favorit-ö!

Ha det bra!

Anonym sa...

Oj, vilka fina bilder och härlig resa ni varit på!Dit måste man nog åka nångång!
V.V