tisdag, augusti 09, 2011

Sommarminnen


Från vår Gotlandsresa kom vi hem med många minnen, men få föremål. Två av dom enstaka sakerna jag shoppade var den lilla lavendeln (konstgjord och från Rusta, javisst, men jag tycker den är fin ändå) och den ovala zinkbrickan som fanns på Ladan i Hemse. Den finaste butik vi besökte under resan, åtminstone för alla som gillar inredning och vackra kläder. På brickan passar det finfint med några havsslipade ljusa stenar, plockade på olika stränder vi besökte. Några av mina gladioler har slagit ut nu och en av dom hade blåst omkull så jag klippte av och tog in den. Lite förändring på skåpet i vardagsrummet...
16 kommentarer:

Lotta sa...

Så vackert. En fejk lavendel vill jag oxh ha... zinkbrickan är verkligt fin.

Så Vitt Jag Vet sa...

Stenar är så vackra... Min man hämtade en gång två mega kottar från en resa och dem har jag använt till mycket...
Så vackert du arrangerat på ditt skåp... Ett blickfång !
Kraam
Sanne

Mona sa...

Så vacker gladiol! Och lavendeln är fin. Tittade på dina härliga bilder från Gotland. Det är mycket mycket länge sedan jag var där (sommarjobbade där)men det är ett av de finaste ställen jag varit på. Har många fina minnen därifrån och hoppas jag kommer dit igen någon gång.
Kramar, Mona

Galleri MochB sa...

Gillar upplägget med stora och små stenar på den fina brickan. Minnen är bra att ha och kunna plocka fram nu och då när man behöver pigga upp sej själv! Och ja visst är det mysigt nu när det börjar skymma på kvällarna och man kan tända ljus, och speciellt mysigt ute på verandan :O)

Kamomilla sa...

Fejklavendel? Sån skulle man ha :)
vackert fat med vackra stenar. DEt enkla är det vackra!

Anna-Lena sa...

Vad fint det blev på byrån! Det är många som plockar in lila detaljer nu när det börjar bli höst. Jättesnyggt!

Snäckskalsdalen. sa...

Vilket vackert arrangemang och vilken fantastisk gladiolus! Det är nästan lite bra när dom blåser av så man får ta in dom!
Agneta kram

Lyckoslanten sa...

Vet du när vi var på Gotland hade vi hört att man kanske inte fick plocka sten, så det blev inte så många. Du har ordnat det så fint där. Passar så bra med zink - enkelt och vackert.
Så uppmuntrad jag blir när du visar lavendel som konstblomma. Jag hade bl.a. en vit lavendel i mitt senaste inlägg.
Ha det gott nu! ♥

Nette Cecilia sa...

Så vackert på ditt skåp,har också sett dina fina bilder från Gotlandsresan ,kram Nette

Sanna sa...

Vackra Forum!Så fint!vi brukar också plocka snäckor och stenar. Så ledsen att er lillebror ska behöva vara sjuk.:( vår vän med samma som er son mår redan mycket bättre! Han har nog alltid idrottat och jobbat mycket. Nu pllanerar han framtida stugresor och bio med min sambo.:) Detta var redan andra gången och hoppeligen aldrig mer. Kram,S

Sanna sa...

Oj nu blev det fel,med telefonen.inte forum,utan givetvis foton! :)

Lilja's Corner sa...

Fin färg på gladiolusen! Och snyggt med alla stenarna på brickan. Jag har nog mina stenar på utställning jag också, och nu har jag fått en akku till kameran också så jag kan fota.

alegni sa...

du borde ha köpt flera ex av den fina lavendeln och sålt dem dyrt här hemma ;)
fina stenar på fin bricka!
kram, och see you soon!

Fröken Fräken sa...

Det är ju inte mängden på saker som räknas utan att man får med sig hem det som man tycker är vackrast! Ja, förutom alla minnen då occkså!

Älskade pion sa...

vackert,lila är fint.ha en riktigt skön dag vännen.Kram Ulrika

Jonas sa...

Vackert! Jättefina bilder. Lila är min favoritfärg!