onsdag, juli 20, 2011

Go'fika i solskenet och väskpackande



Ett riktigt trevligt "garden-party" var vi på igår kväll! Hemma hos min bror och hans fru blev min familj och mina (jo, alltså våra :) föräldrar bjudna på go'fika ute på den nybyggda terassen. Innan dess hann vi med en trädgårdsvandring, badmington- och volleybollmatcher.



Brorsan har byggt ett så snyggt "Ernst-bord" med underrede i svart och plankorna ovanpå laserade med vitt. Plankorna är pluggade i underredet som ni kan se på dom svarta prickarna. Riktigt läckert med svartvita randiga dynor till! Notera även det vackra altanräcket med ursågade hjärtan. I detta hem är både herrn och frun händiga personer. Hon har tex själv gjort flera våningsfat av loppisfyndade fat och koppar.


På söndagskvällen hade vi själva en familj på besök och då grillade vi och åt ute på altanen. Till efterrätt blev det kaffe med kladdkaka, grädde och våra egna jordgubbar.


Till sist bara ett par bilder av den plaskande dottern på måndagskvällen, då vi var på poolinvigning vid mina föräldrars sommarstuga! Barnen hade verkligen jätteskoj och även jag tog mig ett dopp, dock ett snabbt sådant ;)


Man skulle önska sig att hela semestern skulle få innehålla så här trevliga dagar. Det har varit bra för oss att bli lite "distraherade" tillsammans med den närmsta familjen, eftersom vår semester grumlades redan första dagen av dåliga nyheter angående vår Lillebror och hans sjukdom. Många tankar som rör sig  i våra huvuden nu, men det är bara att ta en dag i taget, för det är inget vi kan förändra heller. Vi får bara vara tacksamma över att vår solstråle är så energisk och glad som han är. Ursäkta att jag inte går in på detaljer om allt, men jag ville bara påminna er alla: Uppskatta varandra!! Ta vara på varje ögonblick tillsammans!
Nu ska vi bara se fram emot vår resa till Gotland, som startar på fredag eftermiddag! Det ska bli så spännande och roligt och vi får dessutom dela hela veckan och dess äventyr tillsammans med brorsan och svägerskan! Nu ska jag fortsätta packa :)

24 kommentarer:

Marita sa...

Det låter inte något trevligt med lillebror som är sjuk.... hoppas det ordnar till sig till det bästa!

Det var inget dåligt fika ni blev bjudna på hos din bror med fru!! Underbara bakverk! Bordet är helt galet snyggt...staketet runt uteplatsen - helt bedårande fint!! Vilket tålamod att såga ut alla hjärtan!

Ha nu en skön semester - och du, kör försiktigt!!
kram, Marita

Kristina sa...

Vackra bildet. Bordet är verkligen något alldeles extra likasom fikat, både jordgubbar och blåbär!!!

Lyckat till med allt!

Hälsningar,
Kristina

Jes/Vita villa vila sa...

Åh vännen, jag minns att jag läste dina gripande ord om lillebror för ett tag sedan! Önskar så att ni hade fått positiva besked nu istället... Önskar er allt gott & håller tummarna för fina lillebror!

Fina bilder!!

Kram Jes ♥

Liljas Corner sa...

Va fint skärpedjup du fick på bilderna! Jag funderade just på om jag skulle kasta ihop ett inlägg med mina bilder, men jag kan ju länka hit istället ;)
Nu sova, så jag orkar packa imorgon. För jag har inte börjat än...

Snäckskalsdalen. sa...

När jag såg bordet och innan jag hade hunnit läsa vad du skrev om det, så blev jag alldeles så där, vill ha, så snyggt. Vilka händiga människor.

Och all det goda ser verkligen gott ut.

Hoppas Lillebror mår kanon och ni också och att allt löser sig på bästa sätt!

Ha en riktigt fin semester om vi inte hörs innan.


Agneta kram

Nette Cecilia sa...

Ha en fin resa ,hoppas allting ordnar sig till det bästa ,kramis ,Nette

En vacker vardag sa...

Vilka vackra bilder och vilket snyggt bord! Ett sånt kunde jag tänka mig också!

Jag saknar ord för lillebrors sjukdom idag, så jag sänder er en varm tanke och en stor styrkekram. Önskar er en underbar resa också. Kram

Lyckoslanten sa...

Det låter som goa dagar, såna man minns. Nu ska ni njuta av varandra på Gotlandsresan men jag förstår att lillebrors sjukdom finns i bakhuvudet hela tiden. Mysigt med poolen där! ♥

Lilla huset på prärien sa...

Åhhh den fikan gick inte av för hackor minsann! Gud så gott det såg ut! Vilket fint fat! Och vilket jättefint bord! Härligt att vara så händig.

Kram Jenny

Galleri MochB sa...

Mycket gott där på bilderna :O) Hoppas att ni får en superduper bra resa! Njut, ha det skönt och sug i er allt vackert, som ni kan plocka fram sen. Låter inget vidare med lilla A, men allt brukar ju ordna sej till det bästa till slut, så ni skall se att det blir så med honom också tids nog.
Kram Mia

lyckobo sa...

Nej usch, kan inte tänka mig värre än att det egna barnet skulle bli sjuk...hoppas allt ordnar sig! Skickar en styrkekraaam!!!

Ernst-bordet är ju jättenyggt,wow!
Ha en härlig resa till fina ön!!!

Kamomilla sa...

:( vet inte vad jag ska säga..bara att det känns så orättvist att en liten ska vara så sjuk.. :(

Fina bilder har du tagit- som vanligt, jag gillar dem skarpt!

mom sa...

Njut av semestern och resan alla !!!

Lottas Fotografi sa...

Vilken härlig dag! Och ha en härlig resa!
Ja, man ska vara rädda om varann. Man vet aldrig hur länge man har varann. Det fick jag erfara i början av sommaren. Tack och lov har det gått bra så här långt. Hoppas sjukdom håller sig borta nu!

Kram Lotta

Nilla Q sa...

Åh, så mysigt och gott det ser ut! Och jag gillade verkligen den söta detaljen med hjärtan i staketet:)

Tack för tipset till grillningen!

Kram Pernilla

klipposfia sa...

Fick en liten tår i ögat...vi glömmer så fort att ta vara på dagarna tillsammans, vi tar det så förgivet för det mesta! Hoppas ni får en fin resa nu och kan slappna av för en stund:)

Puumuli sa...

Mumsiga bilder! Njut av semestern!

Kram
Sari från Puumuli

Fairytale sa...

Åh, det ser riktigt smarrigt ut med alla dessa godsaker på fikabordet.
Önskar dig en riktigt härlig semester på Gotland!
Ta hand om dig och NJUT!
Kram

Kajsa sa...

Inte skoj med dåliga nyheter ang lillebror men både ni o vi vet ju att det finns duktiga människor därborta på sjukhuset! Det blir nog bra även om det innebär mycket oro o ängslan. Dessa mammor borde lära sig av barnen att verkligen ta tillvara stunden o glädjas åt minsta lilla sak. Önskar er en skön semester o ny energi!

Lottas Fotografi sa...

Glömde ju säga att jag gillar dina Mumin-muggar!

Kram igen!

@my casa sa...

Ser ut som riktig go´fika det där!

Hoppas ni får en underbar resa till Gotland och
att ni ändå kan njuta.
Ledsen att höra om Lillebror, barn ska inte vara sjuka.

Kramar Åsa

Två systrar sa...

jisses vilket gofika!!! =) Ha en fortsatt härlig sommar! Kram C&M

PiaMaria sa...

Galet fina bilder!!!!!

kram P

Design by Björklund sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.