tisdag, juli 14, 2009

Städa, städa varje... dag?

Den här skylten köpte jag i inredningsaffären som jag skrev om nyligen. Den är rätt kul, men inte sanningsenlig. Hos oss borde det stå "last month" istället för "yesterday". Nu har jag ändå tagit itu med en del av alla mina att-göra-saker. Igår var det läge att måla utomhus så nu är åtminstone en del färdigmålat vid trappan på framsidan. När jag kom in gick jag loss på arbetsrummet som var ett totalt kaos. Slängde, sorterade och plockade i lådor och möblerade om lite. Fortfarande lite kaos här, måste få ett skåp målat och hitflyttat först. I det skåpet ska jag ha allt mitt pysselmaterial och tygerna.
Tänkte att jag ska visa ett par bilder från sovrummet med dom nya byråerna. Inte klart där ännu, men åtminstone bättre än det var tidigare. Så skönt att inte längre behöva trycka in små lådor som är överfulla! Jag har också bytt ut karmstolen som stod där till den vita som har stått i vardagsrummet.
Håll i er - här kommer en rrrrryyyyyslig före-bild!

Maken skulle ha börjat sin semester i fredags, men i lördags blev det att åka och jobba och i söndags... Måndagen var han hemma... idag är han åter i jobb! Så oumbärlig som han är borde han ha en skyhög lön, eller hur? Nä, nu ska jag - om Lillebror låter mig - gå och tömma ett skåp, dra ut det på balkongen och börja slipa och måla. Wish me luck!

19 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Näää, hihi, vilken skoj skylt!

kram Mia

Kristin sa...

Hej du! Vilken härlig skylt, den borde jag ha, jag som verkligen inte är så flitig med dammsugaren!!!!

Så fint du har fixat! Jag hoppas verkligen nu att din man får lite ledigt så ni kan göra något trevligt allihopa i familjen.

Kram och ha det bra!
/Kristin

Ekebo sa...

Hej där vilken rolig skylt en sådan skulle passa här. Tack för på hälsningen. Alltid kul att se före och efetr bilder. Ha det gott! Kram Malin

Annika sa...

Gillar skylten! :) Skulle passa fint hos oss. Så fräscht det blev med er nya byrå. De slukar verkligen massor. Kram!

Eva Linnea sa...

Jag älskar före/efter-bilder, och vilken skillnad det blev. Vitt är vilsamt, snyggt och praktiskt. Väggfärgen är häftig!
Kram Eva Linnea

Sanna sa...

Så fint det blev!!Vilken rolig skylt!Jag skruvade också just fast nya knoppar på byrån i sovrummet och städade barnens klädskåp.
Kram Sanna

Made in Persbo...Carina sa...

Helloo!

Tja, hur gör jag...hihi! Har en snäll kamera :)
Fotar med litet bländartal (=stor bländaröppning) så att skärpedjupet blir kort. Det är det som gör det! :)

Ha det gott!
Kram, Carina

Älskade pion sa...

Vilken rolig skylt,stämmer nog hos dom flesta den där. ;)Vad fint du fick när du gjorde om. Ha en skön dag. kram på dig. Ulrika

Villa Humlebo sa...

Skylten skulle passa utmärkt i vårat hem!!
Det blev jättefint när du gjorde om!
Och... se till att gubben får löneförhöjning!! :oD

Kram Mia

Bella sa...

Wow, vilken skillnad!! SÅ snyggt du gjort i ert sovrum...

Hoppas nu att maken kan få semester så att ni kan njuta av er sommarledighet!

Kraaam Bella

Fröken Fräken sa...

Härifrån tyckte jag att det såg väldigt prydligt och städat ut!! Den där vita stolen såg ju ut som en Leksandsstol, de finaste stolarna jag vet!
Här är det en salig röra, och jag som ska ha lite folk över på födelsedagsfirande på söndag... och inte har jag bakat än heller! Får hoppas att jag drabbas av städlust och inte lockas att följa med på fler utflykter (men man måste ju prioritera sitt nöjesliv också!!) om det ska bli ordning på torpet. Eller så får jag skyffla ner allt i Ikea-påsar och bära ner till källaren tills vidare ;-)

Grodmamman sa...

Vilken härlig skylt!
Fint det blev med nya byrån och stolen! Verkligen ett lyft!
Kram

Monkan sa...

Hmmm, ja den där skylten skulle jag gärna sätta upp, då är man väl ursäktad? :-)

Jättefin byrå och vad härligt att få så mycket förvaring, och visst är det skönt att ha anledning att göra om :-) Men den gamla karmstolen var charmig, den skulle du ju kunna måla om och sätta nytt tyg på.

Ja det låter som att mannens lön skulle upp några steg, och att den där fjuttiga måndan han fick vara hemma inte borde räknas som semester, när han blev tvungen att jobba både före och efter. Måndan var ju bara en fikarast! Hoppas verkligen det lugnar ner sig och att ni får en skön sommar.

Karlsebakken 37 sa...

Åh, så fint det blev! Älskar vår dubbla Malmbyrå - den sväljer hur mycket som helst...! Blir en till sån till barnrummet, får bara hålla mig lite i kragen så att ag inte fyller upp den innan bebisen kommer med alla underbara bebiskläder som frestar i butikerna...!

Stor kram Caro

alegni sa...

lustigt att efterbilderna alltid är finare, eller hur ;)
du, den där skylten borde ha hängt hos oss igår... i synnerhet i mitt arbetsrum o i sovrummet... suck...
kram!

S o F sa...

Som sagt tidigare; före/efter-bilder Älskar jag.

Och här ser man det ju så tydligt, vilket fint "slut"resultat det blev. Vitt är ALLTID snyggast, så är det bara! :)

Grattis till det nya fína!

Signe 1 sa...

Kanonhäftig skylt:-) Blev jättefint med möblerna vännen! Kraam Sofia

♥ Fyra årstider sa...

Vilken skillnad..mycket snyggare.
Kram Lotta

Madicken sa...

Å, vad mysig din blogg är! Jag tittar in så ofta som möjligt (även om det inte blir så ofta under sommaren). Före- och efterbilderna är otroliga, vilket skillnad!

Ha en trevlig sommar nu, och lycka till med alla projekt:)