tisdag, september 30, 2008

Badrummet på övervåningen



Vårt varma mysiga badrum på övervåningen! Här trivs jag som "fisken i vattnet". Oftast blir det på söndagarna jag tar mig tid till att ångbada, pyssla om hår och fötter lite extra, tända ett doftljus, smörja in mig med en skön lotion och vara ifred en stund. Ångbadet är en av de bästa sakerna i vårt hus! Snabbt uppvärmt på fem minuter om man är frusen, man slipper vatten och kondens i hela badrummet och det gör inget om Lillebror vänder duschen upp mot taket. Jag visar bara detaljbilder idag, det saknas några saker ännu, så då jag har "piffat" mer så kommer helhetsbilder.

Jag är så nöjd med gårdagen! Fick verkligen massor gjort och jag ska försöka fortsätta idag. Nu kan man äntligen se nåt av bordsskivan i arbetsrummet, pärmarna står på rad och lådorna har fått tillbaka sitt innehåll. Ännu klockan nio på kvällen hjälpte Storasyster mig att sortera i stora kökslådorna, så nu har vi allt för matlagning i en låda och för bakning i en annan. Visst hittade vi en del påsar och paket med utgånget datum... hmmm... Hejsvejs!

19 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad mys det lät med ångan - har aldrig hört talas om innan! Jag e rätt frusen nu, man skulle inte kunna få testa?;)
Ja du - jag har oxå vattnat sönder flera hemtrevnader, men dom e så fina att jag alltid köper nya...o nu hitade jag en så stor o fin att jag bara tog hem den! Och men åren har jag lärt mig hur den mår bäst!:)

Och lökar ja...hej o hå vad tiden går fort! snart e det jul igen!;)

/Mari

Eva Linnea sa...

Vilket väl genomtänkt badrum ni har! Ursnyggt! När jag har hämtat mig från köksrenoveringen ska jag ta i tu med kundtoa/dusch, tvättstuga & badrum. Håller just på att samla idéer och inspiration, så det passade ju bra med dina bilder. Kram EL

♥ mamman i huset ♥ sa...

Ser så härligt fint och rejält ut! Kan riktigt känna doften av ånga och tvål! Själv är jag en riktig bastubadare och skulle mer än gärna ha en riktig badavdelning i anslutning till bastun, men vi bor i ett alltför litet hus...

Ha det gott!

IKT i min vardag sa...

Snyggt badrum! Ångdusch lät så härligt en frusen dag som denna.

Kram Linda

Camilla sa...

Vilket fint badrum och vad mysigt det låter! Ha en skön kväll! :-)

Mi :) sa...

Hej Anki :)
Da er jeg spent på hvordan du liker det nye kameraet ditt - blir spennende å se nye bilder når det kommer! Jeg kommer nok også til å kjøpe Canon fordi jeg er veldig fornøyd med alle Canonproduktene jeg har og fordi to av venninnene mine har Canon 350D.

Å ha god tid på badet er luksus ;) Åh, bare å kunne bade lenge, tenne lys og smøre seg godt inn etterpå med en deilig lotion - hverdagsluksus :) Litt som rent sengetøy, det er også helt herlig ;))

Ha en super koselig tirsdagskveld ;)

Mi♥

Anonym sa...

Hej,
Tack för din fina kommentar hos mig... Vilken inspirerande sida du har och ditt badrum var verkligen jätte snyggt ser fram emot fler bilder...
Många kramar Elin

Liljas Corner sa...

Idag skulle jag gärna ha tagit ett ångbad! Nå, vi har väl snart en bastu i alla fall :) Tycker dina ljusstakar är jättefina, de med boll-ljus på.

Petra C sa...

Det lät jättemysigt. Och vad fint, tycker att det faktiskt var lite härligt uppfriskande med färg och inte bara vitt (med tanke på ditt ursäktande inlägg tidigare om att det inte var helt vitt...)
Hälsningar
Petra

Karlsebakken 37 sa...

Åh, det ser verkligen ut som ett rum för välbefinnande! Visst är den där stunden på helgen när man får pyssla om sig själv lite extra helt guld värd...!? Det är nästan det bästa på hela veckan! Inser nu att jag redan börjar längta till helgen... Stor kram C

Viola sa...

HEJSAN, VILKET UNDERBART BADRUM NI HAR, HÄR KAN MAN SÄKERT VARA ÅTSKILLIGA TIMMAR OCH RELAXA! HÄR HAR VI MYCKET REGN, HAR REGNAT SEDAN JAG KLEV UPP OCH DET BÖRJADE MED EN DIMMIG MORGON, INGEN HÖJDARE ALLTSÅ, KRAMAR VIOLA

Skomakartummen sa...

Mmmm... vilket mysigt badrum. Färgerna går lite i samma som hos oss. En av sakerna jag föll för när vi köpte huset. Allt behöver inte vara vitt *ler*

Snart kommer det vara lättare/billigare att skicka paket till finland för det byggs ett likadant system som posten i sverige har. Det är under testkörning just nu... (maken har varit med och designat det..) Så jag bara väääääntar....

Många kramar Sari

♥ Fyra årstider sa...

Hej
Nu kunde jag äntligen skriva inlägg hos dig...puh. Ditt badrum ser väldigt mysigt, vårat här hemma är inget att ha. Vi har ett stort rum som väntar på att bli badrum, men det kommer nog dröja ett par år. Vi har ingen brådska och så länge kan jag drömma om ditt badrum.
Kram Lotta

timelesshome annika sa...

Nu går jag och lägger mig ,men vill bara att du ska veta har länkat till din sida i mitt inlägg. Jag försökte länka till mormors rutor men det gick inet bra om du vill lägg ut dem igen du får nog besök.
kram Annika

Johanna sa...

Oj, ångbad skulle inte sitta helt fel...låter underbart!

Kram!

Mjuka sa...

Hej
Ser verkligen mysigt ut ditt badrum!! Ånga!!! Åh så skönt
kramar M

My White Cottage sa...

Härligt badrum! Vi saknar verkligen ett badkar... Finns inget härligare en att tända massor av ljus, ta ett varmt bad och sedan smörja in sig med en skön lotion - precis som du skriver!

Ha en fin helg!
Kram från Jenny

PS. Tack för värmande ord inne hos mig!

Anonym sa...

Tack för din gulliga kommentar på min blogg! Vilket härligt badrum ni har : ) Vi har inte gjort ett dugg åt våra än så där vill man inte gärna spendera någon extra tid tyvärr..

Kram Maria

Villa Hemma sa...

hejhej

ser hemtrevligt och mysigt ut!

kram