måndag, september 29, 2008

Rostigt är vackert


På många bloggar har det på sistone synts brödnaggar, så då ska jag också visa min! För några år sedan fick jag för mig att jag skulle börja baka rågbröd, ni vet, vara huslig och spara pengar... Inte blev det många gånger inte. Nyligen fick däremot min mamma lust att baka och ville därför hämta måttet som man tar ut de runda rågbröden med hål i mitten med. Det var ju hennes från början. Men se naggen, den fick hon inte tillbaka ;). Hos mig står den ju så vackert rostig på kökshyllan! I bakgrunden syns gipsavtrycket av Storasysters fötter då hon var ca tre månader gammal.

Nu har det äntligen kommit! Mitt storstädningsryck! Lillebror har en extra dagisdag i dag då de ska ha fotografering där, så nu har jag redan varit igång ett par timmar! Bloggar medans jag tar kaffepaus, hihi! Har röjt upp i tvättstugan, kör en maskin med tvätt, slitit lakanen ur sängarna och vädrar täckena mm. Nu är arbetsrummet nästa att ta itu med! Har förresten samlat lite bilder från övervåningens badrum. Någon som är intresserad att se...? Vänta er inget helvitt badrum säger jag bara ;)

12 kommentarer:

Lösvirkesbyggarna sa...

Gamla naggar är otroligt charmiga! Jag förstår att din mamma inte fick tillbaka den. : )
Vad härligt att du har fått ett städryck, nåja det är iallafall härligt efteråt när allt luktar rent och fräscht! : D
Det är klart att jag är intresserad av bilder från ditt badrum!
Kram Anna

Flickan på landet sa...

Köpte också en brödnagg i
somras :-)
Ja, vissa dagar få man gjort så myckt och då känns det skönt. Idag har vi hunnit vara på mamma-barn träff, och så har jag damsugit. Så nu kan jag med gott samvete sitta ner en stund :-)
Ja, tomrummet i min blogg går inte att ta bort fast hur jag försöker??!!Vet ej vad jag gör för fel??

ALEGNI sa...

visst är det fint med rost, men ack om du får det på vita kläder...
KLART vi (jag) vill se badrumsbilder!

Galleri MochB sa...

Jag hänger inte riktigt med i svängarna här nu... :O) Rostigt är vackert - det håller jag med om definitivt! Och mormorsrutor är också vackra. Har ju mitt eget projekt med en liknande pläd... men borde nog ha delegerat det åt någon annan också... för det framskrider vääldigt sakta...:O) Och storstödning har jag också påbörjat i vårt arbetsrum, men det är också ganska ändalöst... puh!

♥ Fyra årstider sa...

Tänka att en sån lite rostig sak kan vara så söt...
Kram Lotta

Hem och Lycka sa...

Såå fin! Visade också min alldeles nyss i bloggen.

Klart vi vill se bilder!! kram

Huset på landet sa...

Vilken charmig brödnagg, förstår att du inte tänkt ge den från dig =). Önskar att jag också fick något storstädningsryck, men det lyser nog med sin frånvaro...
Ang. skrivbordet sä var det ett smärre fynd =). 150 e på sommarmarknadsloppis i K:stad!

isabels värld sa...

Rostigt är verkligen vackert!! Vilken fin brödnagg! Ha en trevlig kväll! kram Pernilla

Galleri MochB sa...

Jag igen...:O) Material finns hur mycket som helst... nästan... bakom skjutdörrarna i arbetsrummet. Det är där jag röjer som bäst,och hittar en massa jag inte ens visste att jag hade...:O) Ideér finns också hur mycket som helst. Det är bara tiden som inte alls räcker till... Tiimari har bra pysselmaterial (trähjärtan) och nu senast har vi beställt från slöjddetaljer.

marrimoster sa...

önskar verkligen att jag oxå hade en brödnagg att visa upp - min mormor använde sig alltid av en sådan när hon bakade sina underbart goda siktkakor
såg att du tyckte om Pentiks grejjor . jag är alltid på Pentik när jag är i Oslo - och lyckas alltid komma hem med något fint - glasen med älgar på var inte dumma - ska titta närmare på dom .
kul att hitta din fina blogg

Skatan sa...

Godkväll!

Vackra bilder! En sådan där liten nagg har jag letat länge...tänk vad många man har låtit passera under årens lopp på olika auktioner och loppisar. Smaken förändras :)

Sovgott!

Sjöboden sa...

Hihi...har aldrig sett en sådan förut. Men den var himla charmig!
Skönt med storstädning.. när det är gjort alltså.

kram C-: