torsdag, oktober 02, 2008

InomhusvyerTänkte att jag ska försöka börja ta fler översiktsbilder att visa er. Oftast är det ju svårt att få en uppfattning om hur rummen är placerade och hur stora de är när man bara sett detaljbilder. Sedan tänkte jag göra en sammanställning av bilderna. På den översta bilden ser man från hallen in till köket. Rottingkistan som syns till höger på översta bilden är den som står bredvid kaminen i vardagsrummet.

Annars förresten, har ni någon gång prövat på att se era rum i en spegel? Om man har svårt för att bestämma sig för möblering eller var man ska placera något, så kan man ta och se hur rummet ser ut spegelvänt och det blir helt annorlunda. Kanske för att man lätt blir "hemmablind" och vänjer sig vid sina ytor. Kan det ha något med höger och vänster hjärnhalva att göra...? Må så gott, det är så roligt att ni fortsätter hälsa på och jag tackar så hjärtligt för alla kommentarer!

10 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vad fint! Kul att se bilder från annat håll sådär. Visst är det så, tyck gärna att jag är festlig men jag vänder ibland upp och ned på huvet och tittar upp-och-ned, det funkar det också :-D Eller fota och kolla sedan! kram!

ALEGNI sa...

det ser så hemtrevligt ut hos er!
knepig tanke det där med spegeln!

Leva som jag sa...

Perfekt att använda sig av spegeln eller vända huvudet upp och ner som Mia säger :-)
Ha det fint
kramar M

Fröken Fräken sa...

Oh, så välstädat! Anledningen till att jag sällan får med översiktsbilder att det på något vis alltid finns något hörn där pysselhögarna har växt till sig (det låter finare att förklara det så än att säga att det är stökigt).

Hm, kanske får prova med taktiken att ignorera murgrönorna ett tag, jag har mest bekymrat försökt pyssla om dem..

Ekebo sa...

Fint ni har och kul att få se lite översiktsbilder. Kalendern har jag gjort själv på ett vanligt skissblock fick idé från någon möbeltidnig tror jag.

Kram Malin

Kristina sa...

Det var sköna färger hos er, harmoniskt.Må så gott.
kram Kristina

Lösvirkesbyggarna sa...

Jag gillar era mörka golv! Fint! Ska bli kul att få "hänga med runt" i rummen.
Smart idé med spegeln, ska använda den...
Kram Anna

Camilla at home sa...

Koselige bilder! God ide med speilet, det skal jeg prøve. Ønsker deg en riktig god helg:)

Helena/roomservice.blogg.se sa...

Vilka fantastiskt snygga hissgardiner!

Villa Hemmet sa...

Alltid roligt att se lite mer översiktsbilder. Roligt med detaljer också, men skönt att få en helhet. Fast man måste ju städa mer/bättre för utzoomade bilder *asg* Fast det har du lyckats finfint med!

- jenny