onsdag, augusti 13, 2008

Var börjar man?Så här ser det ut hos oss när man tittar ut från kontoret. Man ser genom vardagsrummet och över till köket. Jag tror inte vår braskamin har synts på nån bild tidigare. Modellen heter Bravo och kommer från Kastor och den är alldeles perfekt storlek för oss. Den tar lite rum och redan efter två eldade ugnar är hela nedervåningen uppvämd! Det är längesen vi eldat nu, men så regnigt och grått som det är idag skulle man kunna tänka sig en brasa. Tegelväggen har jag visat lite av förut, på andra sidan av den ska vi så småningom installera en gjutjärnsspis. I rottingkistan förvarar jag plädar och kuddar. På tal om plädar så köpte jag en ny en idag vid ett snabbt besök i stan. Det blev en Sirius-pläd i beige från Gripsholm. Tror den blir bra i "nya" allrummet.


Håhååå... Just nu har jag massor massor med projekt i tankarna. Vet knappt var jag ska börja! En sak har jag påbörjat (inte inredning direkt) och det är projekt "Storstädning av köket" men jag hinner bara lite varje dag... En fråga: Är det överhuvudtaget möjligt att få en ugn ren?? När det gäller inredning så gick det upp ett ljus för mig idag! Nämligen vilka färger jag ska ha i vardagsrummet i höst. Jag såg nämligen ett så härligt reportage i Drömhem och Trädgård som kändes så väldigt "jag" (det som syns på pärmbilden). Vardagsrummet går ju redan i vitt, mörkbrunt, beige och ni som följt mig ett tag vet att jag älskar rosa och lila. Dessutom kan jag då "återanvända" en del textilier och prylar jag redan har. Så får det bli!

6 kommentarer:

PiaMaria sa...

Vad snyggt det är!!
Jag gillar dina mörka golv. Nån dag är jag modig nog att skaffa såna..(just nu lever jag med vanlig parkett....men vänta bara... ;o))

Kram Pia

Lösvirkesbyggarna sa...

Det blir jättefint! Jag är också förtjust i rosa/lila/beige/vita toner, gärna med inslag av gröna växter.
Lycke till med inredningen!
Kram Anna

Sandkorn och sötvatten. sa...

Vad rofyllt och harmoniskt matrialen flyter in i varandra. Lyckos som har en riktig kamin!
Tror det kan bli väldigt fint med sådana färger, lite höst men med spår av sommar... :-)

Leva som jag sa...

Älskar lila rosa beige brunt i hop med vitt!! Blir lite åt det mustiga hållet här i höst tror jag
kramar M

Camilla at home sa...

Så koselig dere har det! lykke til med prosjektene dine:)

svartataket sa...

Vad fint ni har det! Jag gillar när man har tegel inne!!

Ha det bra!