lördag, september 15, 2012

Fotoutställning

Heeeeeej alla läsare! Finns ni kvar? Nu blev det tyvärr ett långt uppehåll igen... ska verkligen försöka bättra mig framöver. Idag tänkte jag att jag ska visa en del av dom foton jag haft på utställning den senaste veckan. Temat för utställningen var "Skönhet i vardagliga ting" och jag tog inga nya foton enkom, utan letade och valde ur bland de jag redan hade. Klicka på fotona för att se dom ett och ett.
 
 
 


 
 
 
  

 
De tre första fotona tog jag på ett ställe vi besökte i sommar och jag ska snart visa er fler bilder därifrån. Av vad jag hört så var den här sista bilden, med smultronen, den som gillades mest. Nu får jag fundera över vad jag ska göra med alla mina förstorade foton...

16 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Nå men så ljuvliga foton... Du får ha en egen fotoutställning hemma... Jag skulle gärna tänka mej att ha så fina foton som tavlor... Vet nog inte vilket är min favorit alla lika vackra!
Kraam
Sanne

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Helt underbara foton.
Önskar dig också en skön helg, kram från Maria

Systrarna Hjertén sa...

Väldigt vackra bilder allihop!!!

Monica sa...

Vackra allihop...

Ha det bra
Monica

Vform sa...

SÅ fin utställning du hade !!!
Underbara bilder!
Kram!

Nette Cecilia sa...

Undarbart fina foton ,ha en trevlig kväll ,Nette

Gugis Pärlor sa...

Här hittade jag många fina pärlor! Den där boden på andra bilden tog andan ur mig och sedan kan jag inte heller säga nej till en skål med smultron ;O)

Kram Gugi

Smultron på ett strå sa...

Jättevackra bilder! Och söt katt... Fortsatt trevlig helg!//kram maria

Anna-Lena sa...

Otroligt fina och stämningsfulla foton. Man känner ett lugn inombords när man tittar på dem.

lyckobo sa...

Hallåhallååå,visst finns vi kvar ;)!!! Härliga foton, blev säkert uppskattade av folk som besökte utställningen!..och så spännande att få ha en utställning...

Skön kväll!

Sommarro och vinterbo sa...

Väldigt vackra bilder allihop men de jag fastnade mest för e den träfärgade doden med blommor framför och den röra med redskap hängandes på..vackra! :)

Anonym sa...

Jo riktigt fina bilder, men klart smultronskålen o lilla handen allra bäst., dessutom plocka vi smultronen här ,så ibland vill man ju vara med på ett hörn.Forsätt fota.

Ninette sa...

Åh, så fina bilder!

Monkan sa...

Kanonfina bilder. Stubben är min absoluta favorit, helt underbar. Och får mig att vilja gå ut i skogen och fota. Jag får ju så klart börja med att ta mig till en skog :)

Tusenfröjd sa...

Vilka fina bilder... Alla fina på sitt sätt i sitt sammanhang. Smultron... åh så gott. Det är sommarminnen det /Liv

Annie sa...

Underbara foton! Min favorit är den tredje med alla redskap som hänger mot förrådsväggen. Härligt!