söndag, september 02, 2012

Klaffbordet på plats

 
Tänkte bara visa er var klaffbordet - för er som kommer ihåg det - fick sin plats, nämligen bakom den ena soffan. Nu står inte längre samma föremål på bordet, för fotona är inte färska. Riktigt bra där som avställningsyta för böckerna och kaffemuggen :) Sen är bordet lätt att lyfta fram vid behov. Hittade ett par gamla ljusstakar i ett skåp och dom känns som nya nu igen. Istället för blockljus har jag ställt frostade ljusglas ovanpå.

 
För mycket längesedan var jag på ett hemförsäljningsparty med inredning och köpte då ett par hängande ljuslyktor. Gillar dom jättemycket! Fortfarande är vardagsrumsfönstrena gardinlösa, det känns så ljust och luftigt så.


 
Längesen senaste inlägg och igen har jag haft funderingar på "to be or not to be" när det gäller bloggen. Men jag har ännu massor med opublicerade foton och vad ska jag med dom till, om inte för att visa er läsare ;) Tänk att ni blir fler hela tiden, fast jag har uppdaterat så dåligt! Sluta fotografera kan jag ju inte heller och ifall någon av er har lust att se mina foton "live" så kan ni göra det på en fotoutställning i min hemstad nästa helg. Nu har jag börjat jobba igen efter semestern och fast jag hade lite ångest innan så var det ändå trevligt att börja på igen. Ha en fin söndag alla!


17 kommentarer:

Pia Gustafsson sa...

Vad smart ställe att ha klaffbordet på. Jag köpte ett liknande i somras på loppis men vet inte var jag ska ha det nu fick jag ett tips. Klart du ska fortsätta blogga, om jag bodde närmre skulle jag tittat på din utställning. Lycka till. Kraaam Pia

Anonym sa...

bra att bordet har fått sin plats, gjorde ingen nytta där det stod förut, o klart du ska fortsätta att blogga..hälsar släkting..grannen.

Vform sa...

Vad trevligt att fotoutställningen blir av ;O)
Säkert sevärd!
Lycka till!

Älskade pion sa...

Fint klaffbord.Visst funderar man ibland om bloggens "vara eller inte vara".Men jag tycker fortfarande att det är så roligt,så jag fortsätter ett tag till.;)Kram Ulrika

Linda sa...

Fint med klaffbordet där! Något i den stilen skulle jag också behöva som avställningsyta bredvid soffan.

Ja, bloggen och bloggandet funderar man kring hela tiden tycker jag. Har också funderat en del på senaste tiden, VAD jag vill att min blogg ska vara riktigt. Sen tror jag faktiskt att det r viktigt att man funderar just kring dessa saker!
Men, inte ska du sluta inte. Nej, det låter som en jätte dålig ide´! ;)

Kram!

Systrarna Hjertén sa...

Riktigt smart med klaffbordet, det ska jag hålla i minnet!

To be or not to be, det är frågan?! Inläggen måste ju faktiskt inte komma så tätt!

/Frida

Så Vitt Jag Vet sa...

Oj nej skulle sakna dina vackra inlägg.. Så roligt när Strandviks Villan dyker upp i sidobalken..
Önskar dej en skön söndag !
kraam
Sanne

Snäckskalsdalen. sa...

Det var en bra idé, det. Jag skulle behöva ett avlastningsbord bakom en av våra soffor, kanske skulle jag ta och ställa dit ett sånt bord för det har jag ett över. Tack för den superbra idén!
Agneta kram

Lilja's Corner sa...

Det är bra med avställningsyta vid soffan. Min är alltid full med tidningar och böcker...

Vi ska väl nog försöka ta oss till Näsby nästa helg då vi ändå ska söderut.
Supergillar den sista bilden!

Lyckoslanten sa...

Så fina och enhetliga bilder av klaffbord och de andra. Jag funderar från och till över vara eller inte vara, men så länge sönerna vill att jag uppdaterar gör jag det ett tag till.
Vi kanske syns till helgen då! ♥

Livet på Vestergård sa...

Så bra med avställningsyta där vid soffan. Jag märker att vi är många som funderar på blogga eller inte blogga, men jag hoppas verkligen att du fortsätter!
Intressant med utställningen, nu ångrar jag nästan att jag inte sa ja på förfrågan :)
Kram Kicki

Lussan sa...

Jätte fint som allt, älskar att inspireras här på din blogg så du får absolut inte lägga av;)
Ha en fin dag/Kram Lussan

Anette Ryan sa...

Jag gillar din blogg så fortsätt gärna att visa mera.
"Gamla" klaffbord är fina tycker jag också.
Kram Anette:-)

Anna-Lena sa...

Låter som en rolig grej med fotoutställningen! Den måste du berätta mer om. Jag har saknat dina inlägg så det var roligt att du uppdaterade igen!

alegni sa...

Bordet är perfekt just där, i just den utföringen, utan ny målfärg på sig!
To be or not to be, det är tankar som snurrar lite hos envar, tror jag.
Kramkram!

Vardagslyx sa...

Kan ju inte komma på utställningen, så om jag ska kunna få se dina vackra foton måste du ju helt enkelt fortsätta blogga. Så var det bestämt;)

Sköt om dig!

Kram Pernilla

Sabina sa...

Hej vännen! Det var ett tag sen. Kul att du kikar, in och delar med dig på instagram så jag vet att du finns där :)

Ha en skön helg!
Kram Sabina