måndag, april 16, 2012

Dreams of Summer

Det är väl ändå för märkligt hur man fungerar... På sistone har jag inte tyckt att jag haft någonting att fotografera, åtminstone inget att visa här i bloggen. Inspirationen har nog funnits, men jag har inte "sett motiven" och samtidigt känt lite att "äsch, det blir ändå inte bra". Jag vet exakt vad det beror på - nämligen att jag jämför mig med andra inredningsbloggare. Man får liksom lite prestationsångest... Men nu har jag dragit mig upp ur det diket ;) Allt på grund av ett sött litet växthus som jag fick som försenad födelsedagspresent av någon som vet exakt vad jag gillar! Ikväll fick jag äntligen tid och lust att göra det i ordning. På botten lade jag våra fina Gotlands-stenar, i en gammal lerkruka från stugan på gården fick det bli hemtrevnad och i ett arveglas lade jag kvistar som jag ansat av mitt nya lavendelträd (som för övrigt växer så det knakar!) I gömmorna hittade jag tre miniatyrer av trädgårdsredskap som gjorde sig så bra i miljön.







I love it!! En till mini-trädgård så länge jag väntar på att få ta itu med den stora trädgården - som jag för övrigt har stora planer för, liksom alla vårar, hihi! Alla detaljerna i växthuset har en speciell betydelse för mig, men det tänker jag inte gå in närmare på...

13 kommentarer:

alegni sa...

åh, vad fint det blev i växthuset! jag visste du skulle få till det. gillar speciellt de där små trädgårdsverktygen, de är verkligen pricken över i:et!
varm kram

Livet på Vestergård sa...

Så bra att du tagit dig upp ur diket. Den blev jättefin din växthusträdgård, och att den är gjord av betydelsefulla minnessaker gör den ju ännu finare.
Jag tror bestämt att jag har likadana små trädgårdsredskap någonstans i mina pysselgömmor.
Kram Kicki

Anna-Lena sa...

Men oj så snyggt det blev! De små trädgårdsverktygen var ju bara för gulliga! :-)

Älskade pion sa...

Sluta jämföra dig med andra du är SUPER duktig på att fota och hör sen.;)Vilket underbart litet växthus och dom där små redskapen helt ljuvliga.Ha en fin dag.Kram Ulrika

Anonym sa...

Vilket fint mini växthus du har. Gulligt med dom små verktygen till.

Louise sa...

Du som har en härlig blogg och fotograferar så fint ska inte trycka i diket!! (ja ingen annan borde ju heller göra det förresten...). Ditt växthusstilleben blev väldigt vackert!!

Sabina sa...

Såå fiiint!
Kram Sabina

Liljas Corner sa...

Vilken fin installation du fixat, och vilken fin present! Roligt att höra att lavendeln växer :) Vi gick runt och tittade på alla örter i skolväxthuset idag... Vill ha alla!

Ja du, det här eviga jämförandet med andra... Nä, man ska nog bara försöka köra sitt eget race, och påminna sig själv om det då man känner sig sämre. Och låta sig bli inspirerad, istället för att jämföra!

Kram!

X sa...

Jätte vackra växthus bilder, ljuvliga=)

Men tycker inte du skall jämföra dig med någon annan, jag gillar dina bilder för din egna stil och charm. Men å andra sidan så vet jag hur lätt det oxå är att ramla ner i diket!

Ha det gott/Kram Lussan

Kamomilla sa...

Oj men inte ska du jämföra dig med andra. Du är du, och du är faktiskt jätteduktig!!

Men jag vet vad du menar, mina inlägg har varit lite halvhjärtade på sistone, då jag tycker jag fotat allt och inte har jag nåt till att tillföra inredningen heller. På den fronten står allt lite stilla just nu.
Sen händer det så mycket kul i skolan att mina foton handlar om helt annat. men dom lägger jag ju inte upp i bloggen.

Finfint växthus, himla charmigt med de små verktygen!

Pink and white dreams sa...

Hejsan

vilket gulligt litet växthus, jättemysigt.

Ha det gott!

Sabi

Cornelia sa...

Skulle jag fotografera så bra om dig så skulle jag verkligen inte känna nån prestationsångest. Lova nu att du lägger av med såna dumheter :).
Superfint i växthuset!

Kram, Nicole

Nilla Q sa...

Prestationsångest är DUMT, men jag förstår precis hur du menar. Man ska inte jämföra sig med andra utan göra sitt eget, men det är inte alltid lätt, det finns ju många som är så duktiga. Bl.a DU!!! Jag får jättemycket inspiration här, även om jag aldrig skulle få till t.ex ett växthus så där fint! Underbara bilder:)

Ha en bra dag!

Kram Pernilla