torsdag, april 19, 2012

När våren tvekar


När årstiderna inte riktigt kommer överens och kan bestämma sig hur dom ska ha det, då kan man skynda på vårens ankomst med att ta in några kvistar, tex av körsbär. Det går förvånansvärt fort att få dom i blomning och ljuvligt vackert är det... fast underbart är ju förstås kort. Jag knipsade av sådana kvistar som ändå behövde komma bort och lade dom i varmt vatten. Som tur var hann jag ta några foton av mina kvistar."Pappaaaa... varför har mamma klättrat upp på bordet?" Tjaaa - hemma hos en fotograferande bloggerska kan man få se ett som annat, man bör aldrig förvånas ;)

Till sist: varmt tack för er uppmuntran och jag uppskattar mycket att ni fortsätter hälsa på här, allihopa!


4 kommentarer:

Lilja's Corner sa...

"Visst gör det ont när knoppar brister, varför skulle annars våren tveka?" ...eller hur den nu gick.
Härliga blommor och bilder! Här klättras det nog också på borden ibland, och senast idag hängdes en filt upp på väggen för att få rätt bakgrund :)

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Så fint och vårligt du visar. Tack för lite vår :)
Ha de gott från Maria ♥

lyckobo sa...

Så vårigt och fint, undrar om man kunde få syrenen och blomma också? Knappast med mina "gröna"fingrar :/

Förstår hur du menar i ditt förra inlägg som jag missat tills nu, har ofta känt likadant...men din blogg är så härlig, du både skriver och fotar bra, så släng den tanken i väggen!!!
Tycker det är värre när vissa bloggare efterapar andra bloggare exakt med typsnitt, texter, stilen på bilder och samma märken på precis allt! Inga namn nämnda dock ;), men så mycket att båda bloggar i vårt västra grannland..

Ha det så bra!

Älskade pion sa...

Vackert!!!! Hahaha.....ja vad gör man inte för att få till bra vinklar.;)ha en skön helg vännen.Kram Ulrika