lördag, oktober 01, 2011

Genom fönstretJag har alltid gillat att sitta i det nordvästra hörnet av vårt vardagsrum. Där har man uppsikt över hela rummet, samt delvis hall och kök och förstås tv:n och braskaminen. Väldigt ofta letar mina ögon sig ut genom det smala fönstret mot altanen. Där kan jag se hur morgonens solstrålar letar sig fram runt knuten, eller hur kvällens sista rodnad faller över den nya glasväggen. Utelamporna är jag så nöjd med, vi har samma modell på både väggar och stolpar. På tv-bänken står två favoriter: järnljusstaken  (Madam Stolz?) och karaffen (Rosendahl Copenhagen) som jag mest använder som vas.

Ännu en solig vacker dag, denna första oktober! Igår hade vi fantastiska 18 grader varmt hos oss - otroligt! Idag blir det säkert lite trädgårdsjobb, så mycket jag orkar för min eländiga hosta... Ha en trevlig lördag alla besökare!


9 kommentarer:

Systrarna Hjertén sa...

Trevlig Lördag på dig med!

Härlig bild!

Mvh
Frida

Livet på Vestergård sa...

Vilket vackert hörn! Förstår att det är en favoritplats.
Ha en fin fortsättning på helgen!

annashusidingtuna sa...

Hej!
Det var ett vackert hörn!!
Kram Anna

Puumuli sa...

Visst har det varit skönt med det vackra vädret! Jag förstår att du gillar den där hörnan, det ser så lugnt ut där. Ha en fin söndag!

Kram
Sari från Puumuli

Lyckoslanten sa...

Nu har jag missat en hel del vackert hos dig under min senaste intensiva vecka. Kan förstå att det där är din favorithörna.
Visst var vi värda litet bonusvärme! ♥

alegni sa...

hoppas hostan börjar ge med sig nu!
visst var det mer än välkommet med sommartemperaturer igen, tyvärr var det lite kortvarigt denna gång, men bättre lite än ingenting!
fint hörn det där, verkligen.
kram!

Kamomilla sa...

Jättevacker bild!

Hem och Lycka sa...

Vilken vacker bild! Kram Mia

MIN LYCKA ♥ sa...

Fint! Här hostas det också. Illa, men går väl över om sisådär 4 veckor eller nåt;=)
Visst har man ett favoritställe i huset. Samma här!
ha en go kväll //Marika