tisdag, oktober 04, 2011

Flera dagar med inredning


Det har varit mycket inredning för mig dom senaste dagarna - och vad är väl trevligare än det? ;) I helgen - tja, då blev det liksom bara så att jag möblerade om i allrummet på övervåningen. Ni vet, det där rummet som jag kallar för "mitt eget". Kanske kommer några bilder så småningom. I går var jag följeslagare åt en väninna till en större stad där det blågula möbelvaruhuset finns. Där gick hastigt några timmar åt! Det blev inga stora inköp, men en del trevligt småplock. Ikväll fortsatte jag med inredning då jag för första gången var på ett Perfect Home-party. Verkligen jättevackra föremål, jag skulle inte tacka nej till något av det som fanns i katalogen :)

Mosaiklyktan har redan varit med på flera altanbilder, men nu har jag fotat den en kväll i skymningen då den börjat lysa (den har en solcell). Mysigt att se utanför fönstret. Jag har i flera dagar haft problem med att kommentera hos en del av er andra bloggare... Verkar som att det är Blogger det beror på, men jag har försökt att byta webbläsare och då lyckades det till sist. Det är dom inbäddade kommentarsrutorna (alltså när dom finns på samma sida som själva inlägget) som krånglar. På min blogg har jag däremot en popup-kommentarsruta, så jag hoppas det går bra att kommentera hos mig? Må så gott alla!


16 kommentarer:

En vacker vardag sa...

Det låter som flera trevliga dagar det! Inspiration kan man allt behöva, åtminstone idag när det varit så grått ute. Ser fram emot bilder från allrummet!

Ha det gott! Kram

Livet på Vestergård sa...

Så fin lykta du har ute! Nu har jag inte längre problem att kommentera så jag hoppas att det fungerar som vanligt igen...

Kamomilla sa...

Vilken trevlig lykta ,med solcell! :)

Lyckoslanten sa...

Vacker lykta det där! Rosa sken denna rosa månad.
Undrar om någon har gått tomhänt ut från blågula varuhuset...
Jag har inbäddat kommentarfält, men utan ordverifiering och annat joks som lär strula till det.
Ha en skön dag! ♥

alegni sa...

det är verkligen fokus på inredning hos dig nu, men som du sa, vad är väl trevligare än det? :)
pigg lykta för mörka höstkvällar!
kram

Gugis Pärlor sa...

Det har visst lovats tråkigt väder dvs regn och åter regn en lång tid framöver... Passar ju fint med ljusglimtar i mörkret då! Fint!

Kram Gugi

Ps. Och JAG kom tomhänt ut ur nämnda butik både tur och retur senast (fniss)!!

Susanna sa...

Så snyggt! Fattar inte vad du menar med pop up och inbäddad ruta... Vilket har jag? För mig har det strulat läääänge. Vet inte ens om det går att kommentera hos mig?! Kanske jag ska ta bort ordverifieringen?
Må så gott!

Lilja's Corner sa...

Vilken mysig bild! Matchar så fint lyktan och blomman. Hahaa, jag har i flera dagar gått omkring och funderat på vad den där blomman heter, men nu poppade cyklamen upp i huvudet helt plötsligt! :)

Du har riktigt mått du nu då, då du fått tänka inredning i flera dagar. Undras vad du hittat på i rummet ditt?

Käranån sa...

Vacker lykta! Ha en skön helg!

Anna-Lena sa...

Jag köpte de höga ljusstakarna i fattigmanssilver på PH-partyt, men inte har jag en aning om var jag ska placera dem heller! Fast det brukar nog lösa sig. Kanske på matsalsbordet, dit brukar allt hamna som jag inte vet vart jag ska lägga :-)

Älskade pion sa...

Låter som att du har haft några trevliga dagar:;)Önskar dig en skön Söndag:)kram Ulrika

Susanna sa...

Jag bytte till pop-up efter att jag läst ditt inlägg. Hoppas det börjar fungera nu! Såg annars lyktorna häromdagen. Lyser de länge? Räcker solen till?
/Susanna

Lottaspace sa...

Låter roligt! Har faktiskt också försökt hålla på lite med inredning på sista tiden..

Creative Momone sa...

Perfect Home- party, det var något nytt, måste kolla. Din lykta är vacker, uppiggande nu i höstrusket.
Marianne

elisabet sa...

Ihastuttavia värejä. Käyn täällä kurkkaamassa melkein joka päivä, vaikka en kommentteja olekaan kirjoitellut. Nyt aion taas olla ahkerampi ja kommentoida vierailuja sekä päivittää omaakin blogia useammin. olisi vain kiva keksiä jotain uutta blogiin. En tiedä mitä, mutta jotain uutta sisältöä pitäisi kehitellä.Vi ses Mari

lyckobo sa...

Ok, nu skall jag försöka kommentera så får vi väl se...
Inredningspartyn låter roligt, ibland hinner man ju inte in till butiker, då passar det ju perfekt! Lyktan därute hos er ser festlig ut i sina glada färger! Visst skall du visa bilder snarast från rummet du gjort om :)

Ha det fint!