tisdag, april 05, 2011

Vårstädning i vardagsrummet

Man kan inte direkt säga att jag tar snabba beslut... Till julen fick jag ett presentkort till en inredningsaffär. Sen tog det mig några månader innan jag använde det - och nu först har jag tagit "julklappen" i bruk! Det blev ett vackert kuddöverdrag i vitt och beige. Nu har jag så smått börjat byta ut det svarta mot mjukare beige, men det kommer ta ett tag innan jag är klar ;) Ska bl a sy nya gardinkappor och några fler kuddar. En större matta önskar jag mig också, men har inte råkat hitta nån bra ännu.


Till helgen fick jag lust att köpa hem stora snittkrysantemer eftersom jag läst att dom ska vara så hållbara. Det blev tre stycken med lååånga stjälkar. På bordet står även ett loppisfynd jag gjorde i helgen, en gräddvit fotoram med sirligt mönster. Den ska jag nog ta och kladda lite vitfärg på, tror jag.



På tal om helgen - då vände jag upp och ned på halva huset när jag började möblera om i vardagsrummet! Kan ni tänka er, jag har inte gjort några större ändringar på över ett och ett halvt år? Här kan ni se dom senaste helhetsbilderna jag har visat. Imorgon visar jag andra sidan av rummet. Det som är så bra med ommöblering är att man får det ordentligt städat och jag rensade även i skåpen på samma gång, men gissa hur det såg ut här hemma medan jag höll på? Puh...



11 kommentarer:

Kamomilla sa...

Härligt-här sprudlar det ju av energi!

Cc sa...

Så rent och stilfullt, det gillar jag. Tyvärr så ser det inte ut så hos mig än. Kram

Så Vitt Jag Vet sa...

Duktiga du ,vilken energi.. Här har jag nytt gardinstyg men energin i vecka vill inte infinna sej !
Väntar på mer bilder från vardagsrummet !
Krysantemfotot är jätte vackert !
Ha der bra !
Kraam
Sanne

Livet på Sjögård sa...

Så fint de blev! Alltid roligt att ändra om lite, brukar känns som nytt igen.
Fast jag sku kankse int kunna hålla mej i 1½ år, är för rastlös för det... :)

Det vita dårhuset sa...

Gud så fint ni har det!! Frächt =)
Kramen på dig vännen!

alegni sa...

är det så länge sen du möblerade om senast? jisses, jag hade tippat på ett halv år högst! snyggt blev det hur som helst, fast det var det ju innan också :)
på tal om din kommentar hos mig: kanske vi ska åka på fotoexkursion någon gång, du och jag...?
hoppas vi ses snart igen! kramis

Unknown sa...

Näyttää hyvältä. Ihana tuo valkoinen rustiikkinen kukkaruukku. Kaunis tyynynpäällinen. Pidän myös juuri tuon tyylin tekstiileistä, vaikka ei munulla niitä kyllä yhtään kotona ole (vielä). Mukavaa kevättä. T. Elisabet

Galleri MochB sa...

Så många nya fina grejer :O) Har också fortfarande mina presentkort från julen outnyttjade... ett till blomboden och ett till inredningsboden. Oj vad jag längtar tills jag har det jädrans yp ur världen så jag kan börja engagera mej i hus och hem igen!!!

Snäckskalsdalen. sa...

Ditt hem är så vackert, så vackert och med stora bollkryss till så blir det ännu vackrare!

Och oj, vad jag känner igen det där med att börja greja lite och så plötsligt är hela huset upp och ner.....men blir det så bra som det blev hos dig, så!
Agneta kram

Nilla Q sa...

Hej!

Var ett tag sen nu, så jag ville bara skriva en liten hälsning:-)

Ha en skön kväll!

Kram Pernilla

Systrarna Hjertén sa...

Vilket snyggt bord du har dina bollkryssar på!

Mvh
Frida