Det var några av er läsare som undrade över bakverket jag visade då dottern hade kalas. För första gången försökte jag mig på en Banoffee-paj och det var både enkelt att göra och smarrigt, men ganska kraftigt så det räckte med en liten bit. Eftersom jag hittade en utmärkt beskrivning och receptet i denna blogg så skickar jag er vidare dit istället för att skriva ut det själv.
8 kommentarer:
Vilket sammanträffande! Här sitter jag med en kopp kaffe och en bit av samma tårta och läser bloggar :)
God är den, men jag håller med: man behöver inte äta nån stor bit!
Oj, oj, det där såg verkligen smaskigt ut! Ska spana efter kondenserad mjölk i butikshyllorna nästa handlingsrunda :).
Ha en skön helg!
Kram/Annie
Ja, jättegod men kraftig! Till midsommar får du byta ut bananerna till jordgubbar;o)
Trevlig lördagkväll till er!
Det verkar vara en mumselimums! På måndag styr jag nog färden till affären efter kondenserad mjölk och så får det bli tårtfest för det vankas snart födelsedag hemma ;O)
Kram Gugi
Oj det ser nog läckert ut...men jag blundar o tänker på löftet jag gett... "jag är stark, jag är stark, jag är stark..." *mumlar mitt mantra.
Tack för tipset,kan behövas längre fram i vår !
Kraam
Sanne
Åh, så otroligt god den verkar. måste jag prova!
Ha en skön söndag!
Kram Pernilla
Ser jättegott ut!!!
Skicka en kommentar