lördag, mars 19, 2011

Banoffee-paj

 

Det var några av er läsare som undrade över bakverket jag visade då dottern hade kalas. För första gången försökte jag mig på en Banoffee-paj och det var både enkelt att göra och smarrigt, men ganska kraftigt så det räckte med en liten bit. Eftersom jag hittade en utmärkt beskrivning och receptet i denna blogg så skickar jag er vidare dit istället för att skriva ut det själv.

8 kommentarer:

All The Things I Love sa...

Vilket sammanträffande! Här sitter jag med en kopp kaffe och en bit av samma tårta och läser bloggar :)
God är den, men jag håller med: man behöver inte äta nån stor bit!

Annies Blå sa...

Oj, oj, det där såg verkligen smaskigt ut! Ska spana efter kondenserad mjölk i butikshyllorna nästa handlingsrunda :).
Ha en skön helg!
Kram/Annie

Johanna sa...

Ja, jättegod men kraftig! Till midsommar får du byta ut bananerna till jordgubbar;o)

Trevlig lördagkväll till er!

Gugis Pärlor sa...

Det verkar vara en mumselimums! På måndag styr jag nog färden till affären efter kondenserad mjölk och så får det bli tårtfest för det vankas snart födelsedag hemma ;O)

Kram Gugi

Kamomilla sa...

Oj det ser nog läckert ut...men jag blundar o tänker på löftet jag gett... "jag är stark, jag är stark, jag är stark..." *mumlar mitt mantra.

Så Vitt Jag Vet sa...

Tack för tipset,kan behövas längre fram i vår !
Kraam
Sanne

Nilla Q sa...

Åh, så otroligt god den verkar. måste jag prova!

Ha en skön söndag!

Kram Pernilla

MIN LYCKA ♥ sa...

Ser jättegott ut!!!