torsdag, december 09, 2010

Jul-blingbling

Nu har jag precis kommit hem från frisörskan - det om något är uppiggande! Skulle egentligen ha massor att göra, men idag bestämde jag mig för att ta det lugnt innan jag åker till jobbet istället. Det gäller att spara på sina batterier ;) Den vackra glänsande kulan på bilderna kommer ifrån Huset på landets julbutik. Vasen har jag haft sen förra julen och just nu finns en hyacint i den. Så är det ofta för mig - när bilderna väl kommer in i bloggen så har redan något förändrats ;)

 
 

Förresten... ta det lugnt? Näe, nu ska jag gå ut och hänga upp nån julbelysning! Så får jag ju lite frisk luft på samma gång :)


10 kommentarer:

(eddas) sa...

Ja litt bling bling må vi ha til jul:)
Koselig hos deg..
eddaKlemmer

En vacker vardag sa...

Det ser så mysigt ut. Härliga detaljer, speciellt vasen gillar jag.

Det är alltid uppiggande att gå till frissan. Numera tar jag med mig inredningstidningar hemifrån, som jag kan njuta av hos frissan.

Du får visa upp belysningen sedan.

Ha det gott! Kram

Jenny sa...

Hej Vännen!
Skönt att gå till frissan o bli lite ompysslad:)

Vad fint du gjort det!

Ha en fortsatt bra dag!

kraam Jenny

Så Vitt Jag Vet sa...

Vad fint bling bling du har. Ja nog är det ofta när man fotar så ser man efteråt det med ett annat öga och arrangerar om igen.
Skönt det att gå till frissan!
Kraam
Sanne

Livet på Vestergård sa...

Fin julkula du köpt! Jag hittade vackra (i glas) i Danmark, men vågade inte ta hem dem på flyget. I stället blev det några andra som jag ska visa sen.
Förstår att ni har full rulle på jobbet nu. Borde besöka din arbetsplats någon förmiddag...
kram Kicki

Nette Cecilia sa...

Vackra saker du har ,kram Nette

Nilla Q sa...

Åh, vad fina saker! Älskar det där silvriga - är det fattigmanssilver det kallas?

kram Pernilla

Galleri MochB sa...

Och jag lekte frissa själv igårkväll... dock inte alls lika skönt som att sätta sej ner hos den riktiga ;O) Vilken fin kula och fattigmanssilver är alltid vackert!

alegni sa...

min kalufs borde också få sig en omgång, men den får vänta några dagar än. färgen fixar jag själv, medan frissan får sköta avkortningen under julveckan. ska försöka stå ut tills dess...
FIN julkula! det finns så många fina nu. tänk om man hade en hel stor herrgård att sprida ut vackra saker i ;)
kram och ha en skön helg trots jobbstress.

Liljas Corner sa...

Ååh, du har satt upp det fina fatet på väggen! Var det så att du fick det av oss eller tänkte vi bara ge den som julklapp ett år?
Det ser alltid så prydligt ut hos er :)

Här har grannarna på båda sidor satt upp utebelysningen, så vi borde väl få upp den nu i helgen också. J har ledigt nästa vecka - skönt!