söndag, oktober 03, 2010

Söndagsbilden v 39 Lurvigt sällskap



Visst är det trevligt att ha ett eget husdjur? Våran femårige Nelson är nog världens snällaste katt, han är alltid gosig och sällskapssjuk, och ställer sällan till nåt bus. Han fick nog utstå en hel del när Lillebror var liten och lärde sig krypa och gå efter honom, men han var så tålmodig så :) Dessutom är han en duktig jägare, vilket behövs när man bor på landet och nära skogen. Barnen blir alltid glada när dom kommer hem och ser Nelson, antingen på gården eller liggandes i soffan. Nu njuter han extra mycket av att ligga på fårskinnet framför en varm brasa och pojkarna gör honom gärna sällskap.



En avkopplande söndag till er alla!

18 kommentarer:

En vacker vardag sa...

Ja visst är det mysigt med husdjur. Jag är tyvärr allergisk mot katter, så någon katt blir det inte för oss. Jättemysiga bilder!

Ha en skön söndag!

Anonym sa...

Hei.
Ja ikke sant det er herlig med dyr:)
Nelson ser ut som en ordentlig goding:)
Vi har tre katter - to av dem snille og gode som dagen er lang, den tredje er opprinnelig en villkatt som etter 3 år har blitt bestevenn med meg, men stoler ikke på noen andre - og liker ikke andre katter.
I tillegg har vi hund som er høyt elsket av både oss og kattene.
De gir alle så utrolig mye glede, kunne ikke tenke meg å leve uten.
En fin søndag til deg:)
Hilsen Inger Lise fra Norge

Livet på Vestergård sa...

Jag tror att det betyder mycket för barnen att ha djur när de växer upp. Just nu är yngsta dottern i badrummet och låter papegojorna bada :)
En skön fortsättning på dagen! Kram Kicki

Anonym sa...

Jättesöta både Nelson o Affe, ha en fortsatt bra söndag! Hälsar grannen!

Älskade pion sa...

Visst är det mysigt att ha en katt.Våran lilla Mimmi skänker så mycket kärlek och värme.Ha en skön vecka vännen. Kram Ulrika

Lyckoslanten sa...

Vilka söta bilder på de mjuka och goa! ♥

Nette Cecilia sa...

Söta bilder på katta ,vi hade katt i 17 år före Selma kom ,så jag vet hur katten känns när den är så där som på dina fina bilder,kram Nette

Gugis Pärlor sa...

Åh, vilken mysig katt! Är den helvit? Barn och djur är oslagbart. Jag hade många katter som liten men på senare år har jag hållit mig till hundlinjen ;O)

Kram Gugi

Anneli sa...

himla härligt o gosigt, är lika dan som våran Sune men är då alldeles helt svart...
kram
annelie

Lyktor och Tyg sa...

Vikka fina bilder! Det är så härligt att se djur och barn ihop.
Roligt att se bild på dig också i högerspalten.
kram Kristina

Linda sa...

Gokväll! Vilken härlig blogg du har! Blev jätte inspirerad då jag gick in under fliken home made, eller vad den hette! Nu måste jag bara testa att göra dina "skrynkelsockor". Ser jättehärliga ut! Handarbet är ett av mina stora intressen, och när jag ser något nytt måste jag bara pröva på.. :)

Hösthälsningar från Linda

Mitt skabbiga chica hus sa...

Hej tjejen!

Och tack för att du lämnade ett litet avtryck hos mig så jag fick chans att komma och kika in här hos dig. Det är så roligt att lära känna er läsare lite bättre:o)Men dig känner jag ju faktiskt igen sen tidigare från dina fina kommentarer. De värmer verkligen ska du veta och jag blir så glad av varenda en.

Nu ska jag kika vidare här!

Kramar Mia

Jenny sa...

Hej Vännen!
Åh vilka härliga bilder på Nelson o din son!!

Ha en fin kommande vecka!

Kraam Jenny

Livingroom sa...

Oj vad härlga bilder. Han ser skön och gosig ut -inte undra på att Lillabror gillar honom ..och ni andra med ;). Är själv jätteallergisk mot katter men tycker de är sååå söta. Tänk! Vi har två kaniner och i läkarnas "allergischema" kommer kaninen efter katten.Men är inte alls allergidk för kaninerna ;) Vilken tur ...
Ha en riktigt fin vecka, Här har det varit stressig förra vecken men den här ser betydligt lugnare ut.
Kram,
Lotta

alegni sa...

ljuvliga bilder!
kram

Nicole sa...

Så gulliga och gosiga de är både två! Vi hade besök av min syster och hennes dotter över helgen och de var hundvakt till en söt liten hund som heter Ester. Ester var dessvärre lite rädd för barn och skällde och var lite busig, så de blev alldeles förskräckta ;). Det började klia i både ögon och näsa för mig, så för vår del blir det nog inga husdjur.

Kram, Nicole

Liljas Corner sa...

Han e nog så fin, Nelson :)

Nordisk gammelt sa...

Sikke en hyggestund ;o)