torsdag, september 30, 2010

Brödboxen


När det gäller inredning så är verkligen det ultimata att föremål är både tilltalande för ögat men även praktiska! Nu kanske inte alla håller med mig om att en låda för bröd är inredning, men se jodå - det är det visst! Vår brödbox står nämligen framme på bordet hela tiden, alltså är den en del av inredningen ;) Vi äter aldrig mjukt bröd till maten, men har alltid flera sorters knäckebröd och skorpor hemma. Alla har ju sina egna favoriter!


På den sista bilden i förra inlägget såg ni ett hjorthorn. Det finns i Lillebrors rum och han har pyntat det med sina egenhändigt gjorda pärlband och några han fått som present, samt medaljer från dagistävlingar :) Där kan man väl också tala om inredning som är både tjusig och praktisk *hahahaha*!
Idag måste jag hinna med massor, det kommer att bli en sen kväll också har jag på känn. Sen börjar jag jobba klockan sex i morgon bitti *gääääsp* eftersom vi har inventering, men det betyder ju att jag får sluta tidigt :)
Ha en solig och fin dag allihopa!

21 kommentarer:

Sofie sa...

Jag gillar också det som är snyggt och praktiskt och det var verkligen den där brödboxen! En sån skulle jag borda investera i. Vi äter aldrig heller mjukbröd utan enbart hårdbröd (knäckebröd). Ett plus att den var vit också, riktigt fin :)

Hoppas du får en bra dag på jobbet!
Kram, Sofie

Livet på Vestergård sa...

Snygg och praktisk! Jag har en på sommarstugan. De är faktiskt rymliga. Hoppas du hinner med det du ska i dag! Kram Kicki

alegni sa...

en brödbox är absolut en viktig inredningsdetalj! vi har faktiskt två. i den som det står "bröd" på förvarar jag diverse nötter, den andra har vi till bröd, fast sönerna tycker det borde vara tvärtom ;)
vi äter väldigt sällan bröd till maten - bara om vi har soppa eller enbart sallad till middag, så brödåtgången är inte alls stor hos oss.
önskar dig en trevlig dag också! kram

Vform sa...

Hej!
Visst är brödboxen både fin och praktisk!
Snyggt ;) på dina väggar i förra inlägget!

Njut av denna dag! V.

Lilith sa...

Klart att också en brödbox kan vara en inredningsdetalj! Och en fin sådan dessutom. Jag skulle också gärna ha en liknande brödbox, det var ju riktigt fiffigt att samla alla olika sorters knäckebröd och skorpor i den och ha framme. Ibland äter vi mjukbröd till maten, och ofta till frukost och mellanmål. Så det brukar finnas några olika sorters bröd och knäckebröd i skåpet...
Har väntat på att dimman ska lätta och solen titta fram så jag kunde hänga ut tvätten, men icke sa nicke... Hoppas du har det soligare hos dig!

Lina sa...

Hej!
Tack för kommentaren!!
Jag brukar också välja vem jag blir vän med på FB, en människa som jag aldrig träffat men som känner min sambo.. Varför ska jag vara vän med den??

Kram*

Tulipa sa...

Snygg!
Såna har jag fått hem till butiken också....
Låter som en tidig morgon (säger också gäsp!)

Trevlig dag!
Kram Mariette

Annies Blå sa...

Självklart hör brödboxen till inredningen! Varför skulle man gömma undan något så fint!? Jag köpte faktiskt en brödbox i trä vid mitt ikea-besök, men den ska genomgå en vit-färg-behandling innan den visas offentligt ;).
Ha en bra kväll!
Kram/Annie

Gugis Pärlor sa...

En sådan brödbox skulle jag absolut ha användning för. Jag är jättetrött på alla brödpåsar som är i vägen. Den är väldigt snygg också. Hör definitivt till inredningen!

Kram Gugi

Lyckoslanten sa...

Den där brödboxen är både snygg och praktisk! Vilken ordning! Annars har vi städat bort brödlådan för mjukbröd. Borde satsa på en för hårdvara!
Sköt om dig! ♥

Fru Westman sa...

Tänk att jag var tvungen att läsa detta inlägg för att komma till klarhet!

Vi har haft en sån låda, fast svart, stående på köksbänken i flera år.
Den är för det mesta tom eftersom vi inte heller mjukbröd till maten. Självklart ska vi ha vårt hårdbröd i den!! Tack!! :)

En vacker vardag sa...

Vilken rejäl brödlåda. En sån borde vi ha. Vi äter massor med bröd i vår familj, så den skulle nog vara i flitig användning. Snygg var den ju också!!

Ha det gott!

villasukka sa...

Kaunis leipälaatikko, tuollaista minäkin olen himonnut itselleni.

Mukavaa viikonloppua siulle halein!

Kamomilla sa...

Vad snyggt och praktiskt, verkligen!!

Älskade pion sa...

Ordning och reda var det.;) Den där burken är sååå fin. ha en skön helg vännen. Kram Ulrika

Limetwig sa...

Vi har minsann likadana brödlådor :) Jag gillar den skarpt!
Ha en skön fredag! Åse

Galleri MochB sa...

Vi har också en sån låda, och vi äter också knäcke till maten, så tack för tipset. Nu skall den få stå framme på bordet hela tiden :O) Kan va mysigt att vakna tidigt också ibland. Antar att dimman var riktigt tjock när du begav dej iväg. Skön helg!

Louise sa...

Jag har kikat på samma låda men ännu är den i butiken.... Skön helg, kram!

Anonym sa...

Den e vacker! Kom i dag att tänka på en sak du sa, minns int om jag tog med det i det färdigklippta inslaget eller inte, men du sa i alla fall ngt i stil med att: Ska man ha lådor/korgar att förvara saker i så kan det lika gärna vara vackra lådor/korgar! Stämmer så bra å ska man äta bröd kan det lika gärna vara ur en vacker box :)

Filippa

Jenny sa...

Hej Vännen!
Den är så fin den där brödburken från Bruka!

Ha en skön söndag!

Kraam Jenny

Det Vita Timmerhuset sa...

Jag har kikat på den där brödboxen från Bruka ett tag. Överhuvudtaget tycker ja gatt Bruka har många snygga och praktiska saker.

Väskan jag köpte älskar jag verkligen. Och det vill nog till eftersom min sambo kommer bli galen om jag köper en annan de näsmaste 10 åren... ;o)

Kramar, Karin