tisdag, april 13, 2010

En ljusning


Jaaa! Nu vågar jag tro på att våren kommer även efter denna långa vinter! Kunde inte låta bli att göra lite fint på altanen då solen sken så härligt mot södra gaveln. Nu tar fantasierna om uteliv och altanen fart och då är det bra att ha många gamla nummer av inredningstidningar på lager. Måste erkänna att det nog var i svalaste laget att sitta ute ännu, trots fårskinnet, men en skön energikick var det ändå :)

 
  

I have lately noticed that a lot of foreign readers have found my blog!
You are all very welcome! Hope you enjoy it.


Hoppas ni alla har solsken idag, både utomhus och inombords!

22 kommentarer:

Hanna sa...

Mmm, visst är det härligt att kunna 'inta' altanen igen! Trodde aldrig vintern skulle ta slut... nu är det bara snön kvar :/

Fina altanbilder!

Ha d gott!
Kram Hanna

S o F sa...

Vilka helt underbara Vårbilder A-C!

Får nog gå ut och sätta mig i solen lite.
(fast i lä för nordanvinden)

Tack för den fina känslan som dina bilder förmedlade.

Soliga hälsningar!

Sanna sa...

Mmm det ser så härligt ut!Visst vore det härligt att ha en egen gård, trots att det även innebär endel arbete. Man blir så glad av soliga dagar!
Kram

Kamomilla sa...

Det är underbart att sitta i solen! Fast man ska vara försiktig, visst är det lite förrädiskt- man blir lätt förkyld.

Anonym sa...

Så vackert de lyser upp krokusarna.

Vi mår alla bra av solskenet! Man blir liksom lite lyckligare :)

Vi satt utmed söderväggen på jobbet o drack kaffe i eftermiddag. Alla strålande i kapp med solen. Snart kanske fräknarna tittar fram...

Åsa

Galleri MochB sa...

Har faktiskt suttit i solen jag också ikväll, på fårskinnet :O) Men hade det inte sådär pyntat och fint omkring mej...

Eva Linnea sa...

Dina bilder är som klippta ur vilket lyxigt inredningsmagasin som helst.
Kram Eva Linnea

Livet på Vestergård sa...

Ja i dag har i verkligen njutit i solskenet! Visst är det roligt att få börja tänka på altan och trädgård. Jag undrar om vi får vår altan färdig i sommar...
Hoppas vi får fler soldagar.

Lyckoslanten sa...

Nu har jag inlett min picknick och ute på terrassen säsong. Men det må bli återfall med kyla, nu har det hänt. Ser att du fick en fin stund i flera bemärkelser på altanen. Fortsätt njut! ♥ We are worth it!

Limetwig sa...

Så underbart att våren sprider sig.. Hamnade också i solstolen idag... jag som skulle räffsa löv :) Ja ja de ligger ju kvar till en annan dag! Hoppas solen fortsätter skina på er! Åse

Jessica sa...

Hej, visst är det härligt! Man vill så gärna att det ska bli varmt så man få "boa" lite utomhus också!

Idag har jag varit med Victors klass på utflykt till en bondgård, det var så mysigt med solsken ,nyfödda kalvar och lamm!

Må gott vännen
kramJessica

Snäckskalsdalen. sa...

Men sååå myyysigt du redan hunnit ordna på uteplatsen. Det är väl underbart att kunna sitta ute om det så är bara för en kort stund.
Jag har storstädat vår altan idag så nu får vi hoppas på solen!
Kram
Agneta

Huset vid ån sa...

Hej vännen! Tack snälla du för dina omtänksamma ord, jag uppskattar dom jättemycket ska du veta. Och tänk om man bodde närmre varandra, så man kanske skulle kunna få ses nån gång. Men jag är så glad o tacksam att jag har dig som bloggvän, det är guldvärt! Du har gjort så fint o mysigt på altanen så jag blir sugen att själv börja plocka fram lite här hemma. Ha en skön dag i solen! Många Vårkramar Therese

Liljas Corner sa...

Mmm, va skönt det ser ut där! Skulle vilja börja göra nåt åt vår terass jag också, men tiden räcker inte riktigt till. På vappen ska vi i alla fall ha gäster, så tills dess ska vi skaffa grill och göra det fint :) Skulle dessutom måsta hitta några fina, breda gamla golvbräder eller liknande som kunde bli ett fint bord! Fast det får va ännu, det blir knappast att sitta ute några längre stunder på länge!

Kramar!

Jenny sa...

Hej Vännen!
Underbara bilder från din altan!

Här i Göteborg har vi riktigt soligt och fint vårväder idag:)

Kraam Jenny

Lantliga drömmar sa...

Så fint du gjort! :) Riktigt vårigt! :)

Jag sitter också ute nu om dagarna, men det gäller att klä på sig ordentligt! Fodrade byxor och dunjacka, då tål man och då är det skönt att ligga flera timmar i solen! ;)

alegni sa...

halloj vännen, vi är i l. sedan i förrgår :)
ajaj, vad fötterna värker...
ha det gott, kram!

Käranån sa...

Visst är det härligt när man kan börja sitta ute i solen, fast det är lite kyligt ännu. Härligt när krokusen börjar blomma!

Dona blogg sa...

Krokus lyser upp min tillvaro också!


Kram, kram

Lyckoslanten sa...

Svar till din fråga: Barn älskar husbilssemester! Det finns bra förvaring för kläder, så ta med extra sådana och torra matvaror. Campingplatserna är välförsedda, men det är bra att vara förberedd med mat, spel, böcker, musik, ritgrejor. Du glömmer väl inte en bärbar dator. Men akta dig för att surfa utanför landets gränser med "mukkola". Vi fick en räkning på 500 euro på vår resa i Sverige när vi hade kollat väder, typ. :o)

Nicole sa...

Hihi, jo det är inte värt att berätta om alla små planer man har en gång. Bäst att portionera ut dem vartefter. J föreslog häromdagen att jag skulle skriva en lista på vad jag vill ha gjort i sommar och datum då projektet ska vara klart ;). Lite så där småironiskt...
Härliga altanbilder, jag tror nog jag vet vilken färg du väljer ;).
Trevlig helg!

Malin sa...

Vilken söt fågel=)