onsdag, augusti 19, 2009

Till söndagsfikat

Hejhej! Börjar jobba om trekvart men tänkte att jag ska lägga in ett par bilder här innan jag åker. Mmmm... visst måste man väl få unna sig nåt gott ibland? Fast tyvärr blir det mest varje dag för mig *skäms*. Dessa muffins gjorde jag i söndags då en jobbkompis kom och hälsade på tillsammans med sina barnbarn som hon skötte över helgen. Skriver inte ned nåt recept denna gång, gör bara dina favvo-chokladmuffins och skeda över hackad daim genast du tar dom ur ugnen, alternativt strax innan de är klara och grädda lite till.

Denna förmiddag har jag röjt upp i vårt arbetsrum - igen!! Känns som att jag aldrig blir klar där. Det är nämligen förvaringen som falerar. Önskar verkligen att vår familj skulle nå fram till stadiet där "var sak har sin plats och en plats för varje sak" men åtminstone för tillfället lyckas det inte alls. Kanske en vacker dag...? Hur som helst är jag nöjd med vad jag åstadkommit i arbetsrummet idag och jag har ledigt torsdag och fredag och fantiserar om att hinna maaaassor då ;)

22 kommentarer:

klipposfia sa...

Ja du, vad skönt att inte allt är så ordning och reda och alla saker på sin plats hos andra! för här är det minsann inte det:) speciellt inte då våran lill-dara har börjat stå och dra i allt, så nu har vi fått röja från en meter och ner i hela huset.....men jag önskar det vore endast det för det är ju ändå övergående:) men men nog kommer väl dagen då man har full koll, om inte annat måste man intala sig det om man ska orka leva i röran:)......muffins e roliga! man kan variera dem i det oändliga efter humör och vad man har i skåpet:) önskar jag hade en av dina här just nu!

vform sa...

Åh, va goda dom ser ut!
Gillar choklad i alla former!
Sköna lediga dagar ska du ha...man behöver inte hinna massor!
V.

alegni sa...

så mumsiga de ser ut! jag borde inte äta sådant, men har så svårt att stå emot just nu :/
kram!

Lyckoslanten sa...

Sådana muffins skulle man inte tacka nej till! Det här med förvaring blir man aldrig färdig med. Vi bygger ut ett garage med förråd som bäst och jag längtar till den dag jag kan börja flytta ut det ena och det andra, så jag får snyggt och fint! Det är det här man samlar på sig som ställer till en massa... Trevliga röjningsdagar! :o)

Livet på Vestergård sa...

Det såg smaskens ut! Arbetsrummet är väl ett sånt där rum där alla ställer ifrån sig en massa saker och mycket har man som ska rymmas in.Jag har röjt vårt ordentligt i sommar också men vi har för lite förvaringutrymmen där. Ha det bra på dina lediga dagar!

Älskade pion sa...

Guuuuud va goda dom såg ut,måste nog prova.;)Ha det så gött. kramar ulrika

Liljas Corner sa...

Jag undrar om det alls är möjligt att komma till stadiet var sak har sin plats... Men man kan ju sträva till det :)

Vi hörs!

Cc sa...

Det där stämmer in i min familj med. suck. Vad sugen jag blev på att baka. Kram

Elin - Ett hus till oss sa...

De ser verkligen jättegoda ut, de var väldigt fina också :)

Ha en härlig kväll!

Jenny sa...

Mmm vad goda de ser ut, speciellt med den där hackade dajmen på:)

Vad skönt att vara ledig flera dagar i sträck! Röj inte för mycket nu, passa på att njuta av ledigheten oxå;)

kramis Jenny

Lyktor och Tyg sa...

MMmmm verkar dö smaskiga. Jag önskar också att vi hade bättre ordning här hemma. Jag tror det är något man får jobba med hela tiden.
kram Kristina

♥ Fyra årstider sa...

Nu blev jag sugen..skulle verkligen vilja komma och ta en nu.
Kram Lotta

Livet på Sjögård sa...

Godmorgon!
Ser nog mumsigt ut. Hela sommaren har vi sprungit på olika kalas och så har vi själva stått för några också så det har blivit allt för mycket av den där sorten (och det kannske lite spänner i byxlinningen...)Men jag är inte den som tänker "att jag inte får pga figuren", det är alldeles för jobbigt, och så jag är så glömsk.... :)
Låter skönt med ledigt! Själv jobbar jag övertid idag pga en sjukledighet, inte så roligt att jobba 7-16.30 men tur har jag svärmor som kan hämta småttingarna så dom inte är så länge på dagis... :/
Ha det så bra! :)

Backstitch sa...

Oj vad de ser goda ut. Gillar även din tråd korg från Affari som man ser skymten av bakom muffins fatet.
Kram Moster

Galleri MochB sa...

Vårt arbetsrum blir nog aldrig den oas jag föreställde mej att det skulle bli... Och vi har ju en hel vägg med hyllor bakom skjutdörrarna, men ändå räcker förvaringen inte till...
Muffins är alltid gott, och med dajm på ännu godare :O)

Liljas Corner sa...

Hihi, A kommer att bli besviken på presenten han får av oss ;) Kanske jag ska skaffa nåt litet småkryp till :P

J e ganska flitig ute på gården men jag tycker det känns trögt... I morse var vi ute på gården och funderade på vad som ska göras, och jag frågade om han är säker på att jag inte ska lämna hemma och flytta lite stenar med honom. "Nää, far ti arbete tu så ja slippär de!" Bra så :)

Huset vid ån sa...

Mums, vad gott det ser ut....Vad flitig o duktig du varit! Trevlig Helg! Kram Therese

Galleri Hönshuset sa...

Hej

Ibland ångrar man sig sina färgval i möblerna, men tack gode gud att det är så lätt att måla om =)

Så gott med fikabröd, undrar om jag inte ska ha med mig lite till jobbet ikväll =)

Här hemma håller vi på och röjer när det kommer till klädförvaring. Slängde ut sonens garderob som är alldeles för liten till han, nu när kläderna är stora ( Han har lika stora kläder som jag har, och han är tolv år....eller det är jag som är liten, han är så som tolv åringar ska vara =)))) Större och fler garderober behövs helt enkelt!

Idag har vi det soligt och varmt så nu blir det en långpromenad i skogen med hundarna =)

ha en undebar dag. Kram Pirre

Jenni - Snickarsbacken sa...

Ja det där såg riktigt gott ut! Slurp!

Du frågade om L.D skålarna mina är köpta på Säde i Vasa, jag vet att det var de sista tyvärr, i alla fall av vad de har nu. Kolla runt efter återförsäljare, de finns med i höstens katalog vad jag minns så du hittar dem säkert!

Kram kram Och lycka till!

Jenni

alegni sa...

jag är hemma på eftermiddagen imorgon. hasse kommer hem vid fyratiden o då åker vi genast iväg till skären. hinner du hit före det?

Hemmet Är Min Borg sa...

mums vilket godis du visar
kramis på dig

Inredning & katalog tjänster sa...

Ah, det ser väldigt gott ut det där. :)

Mvh Albin