lördag, augusti 15, 2009

Inredningen i mina drömmar har Tine

Inget speciellt tema för dagens bilder, men det är bilder av sånt jag gillar just nu.
  • Det nymålade skåpet som fortfarande saknar handtag och står mitt på golvet i vardagsrummet.
  • Två ljuslyktor av naturmaterial som kan hängas upp eller bara stå på ett bord. Skulle passa väldigt bra ute på altanen.
  • Mitt nya vita fat och ljusglasen i fattigmanssilver som är stora favoriter.
  • Nya glasögon har jag skaffat nyligen. Hade aldrig kunnat gissa för ett år sedan att jag skulle välja den här modellen! Håller fortfarande på och vänjer mig :) Och håret har blivit ännu lite kortare...
  • Det svarta metallfatet som tidigare hängde på väggen gör sig fint mot den vita bänkytan.
  • Den mörkbruna lyktan på trappan och vita krysantemen gör mig glad då jag kommer hem...

För en stund sedan fick jag sån otrolig inrednings-inspiration att jag inte vet vart jag ska göra av den! Jag tittade in på Tine K Home hemsidan och blev totalt hänförd... Den kvinnan kan inredning hon! Ta och titta på ett bildspel från hennes egna privata hem och se själv. Där finns även stylade bilder från vår/sommar/höst kollektionerna. Helt och hållet min stil, alltihopa, rubbet! Gissa om jag kommer besöka den sidan många gånger den närmaste tiden ;) Här kommer du direkt till den vackra katalogen och kolla även de tre inspirationsfilmerna från utställningsmontrarna på mässor. Tror bestämt jag ska ta och kolla bilderna en gång till nu genast :)
Trevlig helg till er alla!

21 kommentarer:

Livet på Sjögård sa...

Ja vet, hon har helt härliga saker. Här är en tös i vår stad som säljer lite Tine K grejer, samt kläder, i sin butik (www.slottsagenturen.fi). Jättefina men jätte dyra för min plåmbok... Så jag förstår att du har "myror i byxorna" :)
När jag får inspiration eller en briljant idé vill jag helst förverkliga den genast och inte sen....

Grodmamman sa...

Håller med dig fullständigt angående Tine K! Helt underbar katalog!:)
Fina bilder du visar från ditt hem också.
Kram

Made in Persbo...Carina sa...

Tack söta rara för din kommentar! ..och tack för Tine K tipset! Jag känner igen namnet men vet inte om jag varit in på hennes sida. Ska genast kolla in den nu i alla fall :)
Ha det gott! Kram, Carina

Anonym sa...

Vill bara säga att jag gillar Din sinnliga & sköna blogg, som jag trillade in på av en händelse!

Har Du lust att vara med och tävla på min blogg, så är Du välkommen. Jag lottar ut priser från Lisa & Smällkaramellen, som jag tror att Du kommer att gilla!!

Trevligen från Agneta, mitt i den skånska Österlens-spenaten

Jenny sa...

Hej Ann-Christine!
Fina bilder på fina grejer du visar oss! Gillar glasögonen, de var tuffa:)

Åh Tine K..suck! Hon har så mycket vackert!! Ska in o kika på din länk här när jag skrivit klart! Har två lampor från henne härhemma o en av dem hittade jag på loppis för 50 (!) kr, den kostar typ 1100kr ute i affär..hihi! Det är nog mitt bästa loppisfynd hitills!

Ha en skön söndag,
Kramis Jenny

alegni sa...

hälsningar från busvädret här i skärgården. jag behöver nödvändigtvis lite inspirationsbilder att titta på innan vi åker härifrån, så jag har något att tänka på när jag sitter i båten o blir våt både av vattnet som öser ner från himlen o strittar upp från havet... ;)
kram

Jenni - Snickarsbacken sa...

Så fina glasögon och många vackra detaljer! Glasögon brukar alltid ta en tid att vänja sig med när de nya, det blir som ett nytt jag :)

Ha de bra!

Jenni

Fröken Fräken sa...

Jomen, jag veeeeet! Man dör ju nästan när man ser allt fint där! Man vill ha allt, och hennes hem är underbart! Det är tur att jag kan behärska mig så att jag bara går in där 1 gång om dagen och kollar...

Men ditt skåp - det ser ju väldigt likt mitt tv-skåp!! Var var det som det skåpet kom ifrån? Mitt velar jag också kring vilka knoppar som jag ska ha. Just nu hänger ringarna som var kvar.

Älskade pion sa...

Ska gå in och titta hos henne när jag skrivit färdigt här.Vad fina grejer du visar. Ha en skön kväll. Kramar Ulrika

Hemmet Är Min Borg sa...

härliga bilder ,och tuffa glasögon
kramis

Mjuka sa...

Tine K är en av mina favoriter, en sådan skön elegans över hennes saker.
kram Malin

Anonym sa...

Tine K ja det är en kvinna med stil. Är ganska nyfrälst av allt hon gör. Men jag undrar om du vet ngn butik som säljer hennes prylar i mängd....Hittar bara sådana som har lite av hennes sortiment. Fin blogg du har är inne för första gången. Annica

Lyktor och Tyg sa...

Oj jag säger då det.. vilket hem, man skulle ha mer tid och pengar bara. Fantstiska bilder.Men jag måste säga att du har så fint hem, jag gillar verkligen din blogg. Så fina bilder du visar så du kan göra en katalog.
kram Kristina

Anonym sa...

Vilka fin fina ting du visar upp :)

Jennyshemochharmoni sa...

Tusen tack för tipset! Det bildspelet måste jag kolla in! Fick massor med härlig inspiration här också :) KRAM!

EN INREDOHOLIC sa...

Åååå så fint!

Ja då räknas det som ett ping :)

Kram kram
Jannice

Galleri MochB sa...

Många fina bilder! Skall det nymålade skåpet stå mitt på golvet, eller står det bara där ;O) Låter intressant!

Lilla huset på prärien sa...

Oj nu påminner du mig... jag bara MÅSTE åka och prova ut nya glasögon nu när jag ska börja jobb igen. Jag är egentligen en riktig glasögonorm som har flera stycken att välja på men nu när barnen varit små har det blivit stopp på det... inte helt billigt juh. Men nu ska jag unna mig ett par nya minsann!

Kram Jenny

P.S. Tusen tack för dina komplimanger om blommor och parasoll! :) D.S.

Made in Persbo...Carina sa...

Hej du!
Rosen är en brosch som är köpt på Rabalder. Har en blå också. Tycker de är så söta!
Kram, Carina

Anonym sa...

Tack för din gulliga kommentar om vårat kök! Lovar att visa mer snart så fort vi stylat det lite : )
Härliga bilder! Glasögonen ser snygga ut : ) Jag har nyligen köpt ett par liknande själv, och visst tar det tid att vänja sig!
Nu ska jag spana in Tine K:s webbsida.

Ha en trevlig vecka!
Kram
Maria

Liljas Corner sa...

Hihi, jag hann före jo ;) Jag sprayade nog andra varvet också på klockan, och använde ganska grovt sandpapper. Kan hända att vanlig målfärg skulle vara lättare att sandpappra. Det var inte alls besvärligt att tejpa. Jag la några lager gladpack utanpå glaset så att det gick runt kanten till insidan, och sen tejpade jag lite vid gångjärnet, där det inte gick att lägga plast. Det räckte bra!

Lycka till med din klocka! :)