tisdag, maj 05, 2009

Utfärdsdag!

Dricka, åkband och dricka igen
Hej där! Det blev visst en paus från bloggen i några dagar :) Företaget jag jobbar för bjöd i söndags alla sina anställda, med familjer, på bussresa, inträde, mat och allt möjligt annat till en nöjespark. Det blev en väldigt lyckad utfärd, vi var alla nöjda! Barnen hade sett fram emot det så länge och tog verkligen ut allt av dagen. Tyvärr var det lite långa köer till vissa åkattraktioner, men vädret var vackert. Vår familj besökte den här parken i augusti förra året också, då var Lillebror för liten för att åka i karusellerna men han tog igen det med råge denna gång! Det var nämligen kortare köer till hans åkturer ;)
Jag fortsätter mitt städande, röjande och pysslande med lite skönt slappande i soffan däremellan. Känns som jag inte har nåt lika inspirerande och vackert att visa som så många av alla andra bloggare just nu, men det kommer väl så småningom! Ha det så bra alla och njut av våren!

8 kommentarer:

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Vad kul..jag älskar karuseller.
Kram Lotta

Maria sa...

Javisst var det jag :O)...var var du då? Där fanns bara obekanta ansikten så jag har ingen aning om vem du var...du borde nog ha hojtat till!

Fröken Fräken sa...

Vad roligt med utflykt och karuseller! Jag har insett att jag dock inte är lika "tålig" längre, när man var yngre kunde man ju åka vilken vansinnesattraktion som helst, och nu får man nöja sig med ett snällt tuffande tåg, annars blir man illamående..

Annars tror jag att jag börjar känna mig bättre, börjar känna att det rycker lite i städ-nerven!!

Lyktor och Tyg sa...

Hej låter som ni haft det kul. Jag kanske kan får lite inspiration til röjning och städning av dig för vårt ute förråd och garage skulle behöva sin vårstädning.
kram Kristina

Karlsebakken 37 sa...

Åh så kul! I sommar satsar jag på att ta med Lars och hans systerdöttrar på Liseberg i Göteborg, det är ju så kul att göra sånt med barn!

klipposfia sa...

Kul då man får ha kul via jobbet nån gång åxå;) Tror det är mer lik verkligheten att inte ha så många fina bilder jämt;) fast vad vet jag, kanske är det tipp topp hos alla andra utom här då:)

Maria sa...

Nämen hallo :O) Du borde absolut ha sagt nåt! Försöker lägga på minnet hur kassörskan såg ut men det var inget jag tänkte på då - då var det HÖGAKTUELLT med foppaskor (då vi satt och solade), minns att jag funderade på om jag borde ha köpt ett par åt gubben också där vid kassan, ha haa.....

alegni sa...

vi har besökt den parken ett par gånger. första gången gick jag med på att åka i pariserhjulet, men jag trodde jag skulle dö när jag var där upp, så no more, thank you very much ;)