måndag, augusti 11, 2008

Vilken lyckad dag!

... vi hade igår på nöjesparken!! Det blev en av höjdpunkterna under sommaren, alla var nöjda och glada, även Lillebror som med stora förvånade ögon tittade på alla maskiner som rörde sig runtomkring. Jag var mest förundrad över hur snyggt och städat det var överallt och vilken otrolig fantasi de som planerat parken haft. Överallt fanns vackra planteringar och massor med rosor som blommade! Storasyskonen hade jättekul då de rusade mellan de olika åkattraktionerna och vi föräldrar fick sitta och vila en stund på en parkbänk medans Lillebror sov i vagnen. Vi kom faktiskt inte på nåt alls som var negativt så det blev 10 poäng av 10 möjliga!!

Åh hjälp! Där uppe sitter mina "småttingar"!

15 kommentarer:

Ulrika sa...

Vi besökte också parken i somras och den får en klar 10:a av oss!!

Kram, Ulrika

Lenas pysselgrop sa...

Alltså är alla de bilderna från den nöjesparken? Ser ut som om det ändrat en hel del sen jag varit där senast. Men iofs, det är rätt många år sedan det också.

www.missfixtrix.com sa...

Vågat och roligt ser det ut...

N sa...

Ujj, hur våga dom upp i snurrande höga gung-grejjen?! :P

Ellas Inspiration sa...

Vilken härlig dag ni hade!!

Min första dag efter semestern och den började riktigt bra. Kom och se så förstår du...

Kram Karin

Anonym sa...

Vi var dit ifjol,vi gillade också stället!Det som var en del av det "bra-iga" var att det fanns inga dra i snören,kasta burkar och sånt som det brukar gå en massa onödiga pengar i,som barnen får en plastros eller ett paket småklitor...Om alla tycker det är bra då eller ej,men vi gilla det.
Glass-baren var populär,de hade jättecoola glassar där :)

V.

Ellas Inspiration sa...

Svar:

Nej, jag är kollega med maken.. Men fruns arbetsplats hade nog inte varit så tokig den heller...

Kram Karin

Galleri MochB sa...

Oj så roligt där ser ut! Har inte varit dit men det står definitivt på vår lista tills nästa sommar!! Hört positivt från andra håll också...

Madeleine sa...

Gulp vad högt det såg ut!
Men ni verkar ha haft en toppendag. :)

Anonym sa...

Tänk vad roligt det är att åtminstone en gång per år besöka ett riktigt fint nöjesfält. Jag kommer ihåg att det verkligen var som julafton för mig när jag var liten

Kram Lena

Kristina sa...

Hej vilken fin park det verkar vara!
Förstår att ni hade roligt.
kram Kristina

Anonym sa...

Vad underbart trevligt ni ser ut att ha haft :)

Annaewa sa...

Hej, va kul att du kikade in! Vilken häftig nöjespark! Mina barn hade oxå varit helt lyriska om de varit där! Vi ska åka till Liseberg om två veckor, vi hoppas på fint väder och att alla karuseller håller!!
Ha en bra dag kram annaewa

Skatan sa...

Det ser ut att ha varit en härlig dag!

/Skatan

Fröken Fräken sa...

Oj, det är inte utan att man själv blir lite sugen på att åka lite karuseller och berg och dalbanor! Var ju nästan lite Disneyland över det där stället!