fredag, januari 09, 2009

Vitt och pastell

Inredning lovade jag er, så här kommer några bilder som jag såg mycket fint i! Huset tillhör ägarna av GreenGate och de bor i Danmark - förstås. Ljust och luftigt har dom det, med inslag av pasteller, prickar, blommönster och lapptäcksrutor.

Vackert slitet bord med klaffar, trevligt med dubbeldörrar till skrubben, härligt ljusinsläpp i trappan och så en sån där tidningskorg som jag tummat flera gånger men inte köpt.

Mysigt lapptäcke som ger varm färg åt det annars svala rummet, en mörk träkista som kontrast till allt det ljusa och synliga balkar i taket.

Jaa, ni ser ju själva... : ) Jag är dock lite nyfiken på hur resten av det här rummet ser ut? Skulle gärna haft nån färgklick här också. Och fler grönväxter eller blommor. Förresten, GreenGate har redan sin vår- och sommarkatalog på nätet. Läckra färger, men jag föredrog ändå vinterkatalogen med mer neutrala nyanser. I nya katalogen gillar jag mest sidorna 40-43.

Fredag - och jag är leeeedig! Fast jag har alldeles fullt upp, är nämligen med och ställer till en fest för byborna på lördag kväll. Det blir väl runt 160 pers enligt förhandsanmälningarna... Trevlig fredag till er alla!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Vad skönt med en ledig fredag! Själv blir det bera att jobba 2 dagar denna vecka med semester, röda dagar och sjukt barn... Hoppas att ni får det så trevligt på festen!

Kram J.S

Galleri MochB sa...

Håller med dej, fräscha bilder!! Och sånadär undertaket rum med synliga balkar är alltid mysiga!
Han jag bor med har på något märkligt vis fått sin uppgift överflyttad på mej, så jag dyker också upp någon gång efter jobbet för att duka... :O)

ALEGNI sa...

härligt hem, kan inte säga annat!
förresten, hur får du en sådan där smal banner? jag har försökt, men min blir bara jättestor hur jag än vänder o vrider på det hela!
h. ingela

ALEGNI sa...

jag kollade katalogen o håller med dig, sidorna 40-43 är bäst :)

Sabina sa...

Härligt lapptäcke, ger sån fin färgklick till det ljusa rummet. Jag skulle också satt till någon färgklick i vardagsrummet... Greengate har ju nog sortiment att välja ifrån :)
Lycka till i helgen!
Kram S.

ALEGNI sa...

tänka sig, jag lyckades. hoppas du ursäktar att den blev en alegnivariant av din...

rosenskära sa...

Ja du, sådär hade jag väl kunnat tänka mig att bo oom någon tvingade mig...

Annars blev jag väldigt förtjust i huset Ruffa visade igår, jag är ganska såld på den gotländska stilen med kalksten, fårskinn och betong. Naturliga material och lite industridetaljer, mjau!

Kram/Lena

Husbysjutolfts sa...

Håller med dig ang katalogen, men jag måste säga jag gillar dem randiga muggarna, skålarna och tillbringaren på sid 30-37.
Deras hem ser oxå fint ut. Lite mer färg i vardagsrummet kan jag oxå hålla med om.

Ha en underbar fredag....

Lilith sa...

Fina bilder! Gillar skrubbdörren under trappan, dubbeldörrar dessutom! En sån skrubb skulle man ha! (Har tyvärr ingen trappa att ha någon skrubb under...)
Skönt med en ledig fredag, jag är också ledig idag! :) Sååå skönt att bara få gå hemma och slappa...
Ha en skön helg och hoppas det blir en trevlig fest! :)

Lallis - liv och leverne sa...

Oj så snyggt och man blir ju nyfiken på resten:)
Kram Lallis

Kristina sa...

Oj oj så fina bilder, det sovrummet vill skulle jag gärna ha, gillar överkastet mot det vita.

ha en skön helg.

Kram Kristina

Vackrare vardag sa...

Suck, så vackert!

Har inte kollat nya katalogen, men känner på mig att jag också kommer att gilla vinterkatalogen bäst ändå:)