onsdag, januari 07, 2009

Vem är du?

Nu är det ett sånt tillfälle igen som jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om, och då brukar det bli en massa flummiga funderingar, haha! En orsak till att jag funderar över och väljer mina ord just nu, är att igår visade besöksmätaren på nytt dagsrekord! Det känns allt lite märkligt - ni vet uttrycket "alla känner apan men apan känner ingen". Så var ska jag dra gränsen för vad jag visar och skriver? Jag får plötsligt vetskap om fler och fler personer i hemstaden som läser min blogg. Många har läst den utan att veta vem jag är, bara via ledtrådar kommit fram till vilken stad jag bor i, eftersom jag ju inte nämnt namn eller visat personer. Flera nya prenumeranter har jag också fått på sistone, verkligen smickrande, tack! Nåja, hur som helst: Välkomna allihopa! Hoppas ni trivs hos oss i StrandviksVillan och får glädje och /eller inspiration av att läsa denna blogg. Fast visst skulle det vara kul för mig med om jag visste vem som hälsar på hos oss...
Nog om dessa funderingar! Dom här bilderna tog jag den kvällen då barnen knåpade ihop och skrev sina julkort som de sen delade ut åt kompisar. Då kom vi på att vi skulle mysa med popcorn!

Spännande! Alfred sitter på köksbänken för att se på nära håll.

Gabriel och Erica väntar på att poppisarna ska bli klara.


Alfreds egen kopp med osaltade poppisar, mums!

Idag började skolorna igen, vilket betyder tidig uppstigning och tidigt läggdags!

I fortsättningen ska jag försöka hålla mig till mer inredning, vilket ju var meningen från början. Naturbilder och andra foton som resultat av mitt intresse för fotografering kan ni numera se i min nya fotoblogg ACStyle. Länk finns här i kanten. Tjingeling!

18 kommentarer:

S o F sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
ALEGNI sa...

jo, det är lite svårt det där med gränser o hur anonym man vill vara. själv har jag ju predikat om anonymitet på nätet för sönerna, så det är lite "gör inte som jag gör, utan som jag säger"...
visst är det skönt med rutiner, i synnerhet med tonårsgrabbar som under ledigheter vakar hela halva natten o sover bort det mesta av dagen.
kram!

Galleri MochB sa...

Nu har jag kikat in i din fotoblogg! Spännande... Jag gillar de där Hildabilderna MASSOR!

rosenskära sa...

Smart med en speciell fotoblogg, fast jag tycker att du gärna får visa lite av dina vackra foton här också...

Jag förundras också över alla anonyma läsare. Men det är ju helt tillåtet att bara njuta. Att ta del utan att delta.

Kramar /Lena

Vackrare vardag sa...

Ja, jag är ju här:) Håller med dig, det är litet läskigt när man hör fler och fler "halvbekanta" som läser ens blogg. Därför försöker jag också att helt enkelt inte visa för mycket helhetsbilder t.ex. av huset utifrån, för det är och står ganska kännspakt. Tråkigt, tycker kanske en del, men jag vill helt enkelt hålla lite på min integritet, samtidigt som jag ju så gärna vill ta del av värmen och gemenskapen i inredningsbloggvärlden, för att inte tala om alla tips och idéer. Vill ju båda få och ge:)

Ok, nu blev det här nästan en uppsats. Ursäkta:)

Ha en bra dag! Och nu måste jag kika in din fotoblogg...
Kram

A-L sa...

Måste väl lämna ett spår från mig också en gång : ) Gillar att kika på alla dina bilder!

Samtal från min trädgård sa...

Brukar skriva en liten kommentar, när jag är inne, så det gör jag nu med. Jag har också funderat på detta med anonymitet, men inte kommit längre än du i tankarna.

Fröken Fräken sa...

Jag har ju ingen statistik på min blogg. Kan bero på att jag inte vet hur man ska få dit det och på att jag kanske inte vill veta så mycket. Men man anar ju att det är fler som besöker bloggen än som kommenterar. Vet inte om det är glädjande eller läskigt?!

Ja, problemet med att en gång komma igång med pyssel är ju att man bara vill pyssla ännu mer! Som en drog men med trevliga bieffekter! Och vad ska jag hitta på att göra till helgen....?

Anonym sa...

Hej hej! Tack för titten =) ...som jag gör (nästan) alla dagar. Och alltid lika kul att se å läsa. Keep it up, girl. /Å..

Ciz sa...

Jag tittar nog in ofta men kommenterar alltför sällan :) Jag håller med om att det ibland känns skrämmande när man hör att någon nästan okänd läst bloggen och man får höra om det.

Vi ses i helgen!

Lallis - liv och leverne sa...

jag har också börjat tänka lite så.
Det där med folk som man förmodligen känner. Har en räknare på min sida där jag ser från vilken stad personen som är inne kommer ifrån. Det har blivit en väldig ökning från min egen stad den senaste tiden. Är det arbetskompisar? Släkt?Vänner? eller andra?
Som bara inte talar om att de är inne ofta. Det känna lite konstigt även om man inte skriver så väldgit personligt på ngt sätt.
Så jag tror att jag förstår hur du tänker.
kram Lallis

Villa Humlebo sa...

Varmt Tack!! för dina kommentarer på min blogg!
Japp, tårtorna är mina och fullt ätliga.. ;0) jag blir nästan lite förlägen...

Kram på dig!
Mia

Kristina sa...

HEj Så fina kort du tar, Grattis till fotobloggen kan man väl säga. Ha det gott.
kram Kristina

Anonym sa...

Ibland kan man verkligen undra vilka som läser ens blogg. Man blir nyfiken! Här har en du en läsare idag :) Gillar din bilder, de är superfina! Ha en toppenbra helg! KRAM

Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

Jessica sa...

Har tittat in till dig några gånger. Jättefin blogg med fina bilder. Kommer säkert att titta in mera :)

Ha det bra...

Hem och Harmoni Marie sa...

Hej hej.... jag brukar titta förbi vid varje nytt inlägg. Är en av dina prenumeranter på Blogglovin.

Ha det gott, kram Marie

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Fotoblogg låter så kul.
Kram Lotta

Anonym sa...

Jaa, jag e inte så bra på att lämna kommentarer men det e roligt att surfa omkring o se hur andra har så tid med att göra fina bloggar. Fortsätt i samma takt! Och ang.anononymitet så är det väl en del som hör till. Man behöver väl inte kommentera för att man tittar omkring? God fortsättning.