söndag, januari 18, 2009

Rosa på gång

Bara en liten vardagsrumsuppdatering (långt ord...) Så här ser alltså mina tulpanvepor ut som jag köpte redan innan huset var klart, men jag blev så förtjust i tyget genast jag såg det. Det var mina färger, helt enkelt! Det är lite knepigt hur man ska placera gardiner i dom sex fönstren (varav två är vinklade) så just nu har jag fyra vanliga längder och tre vepor. Fler bilder kommer senare då jag "piffat" klart. Har bytt ut några av soffkuddarna och ska byta ut mattan... så fort jag får tid. Märkte att brickbordet som står mellan sofforna nu fanns till nedsatt pris på "mitt" varuhus, funderar skarpt på att skaffa ett till som kunde stå i andra ändan av soffan. Gillar symmetri :)
Idag gick jag med sex andra tjejer på en promenad till en stuga i skogen. Där satt vi i mer än två timmar och drack varm saft, grillade korv, pratade och skrattade och så fick vi kaffe med chokladkaka. Vi är femton tjejer i byn som försöker träffas en gång varje månad, med varierande program, och vi har alltid så kul tillsammans! En glad hälsning till de av er i gruppen som tittar in här på bloggen! Jaha, och imorgon är det måndag... inte min favvodag inte, men det kan ju råka bli en riktigt bra dag ändå, eller hur? Ha en fin ny vecka alla vänner!

26 kommentarer:

Ulli sa...

Kanonfina gardiner. Ljusa och frächa. Rosa i lagom dos är riktigt fint.

Ha det så gott!
Kram Ulli

Anonym sa...

åh så härligt det ser ut. Skulle verkligen behöva ta tag i gardin situationen här hemma.. Kanske ett uppdrag för morgondagen på jobbet :)
kram

Jojo sa...

Vilka pigga gardiner du hittat.

Skoj med såna träffar, tjejer emellan, låter riktigt roligt =)

Kram jojo

Lallis - liv och leverne sa...

DE gillade jag! Jättefina:)
Kram Lallis

Lyktor och Tyg sa...

Jättefina, så härliga!
Vad kul det låter att vara ihop ett helt tjejgäng och grilla korv och mysa.
kram Kristina

Galleri MochB sa...

Kunde tyvärr inte närvara, men jag vet ju hur trevligt vi brukar ha...:O) Fräscht med nya gardiner! Jag tog ner våra julgardiner i helgen, men tvekar nu om jag alls skall sätta upp några nya, det blev så ljust i rummet helt utan... fast det är ju bara över helgerna man kan uppleva det, annars är det ju mörkt när vi kommer hem...

rosenskära sa...

Härligt med lite vårkänsla på gardinerna! Jag är ingen "gardinmänniska", får liksom inte till det som jag skulle vilja och sen har vi fönster som inte är riktigt gardinvänliga. Härligt att njuta av andras!

Låter mysigt med tjejträff! Jag går på tjejmingel ungefär varannan månad, det är hur roligt som helst och chosefritt umgänge!

Kram/Lena

Nettan sa...

Härliga gardiner! Å jag ä oxå så sugen på rosa helt plötsligt..kanske ä våren?? Mysigt ni verkar ha haft det..varm saft..det var inte igår!;-)
Kram Nettan

Husbysjutolfts sa...

Tack för din kommentar i min blogg. Ja hallen blev mycket större än vad vi trodde. Men det gör inget, ska dit en skjutgarderob på ena sidan sen.
Jag är jättenöjd med tapeten i köket jag älskar den.
Fina gardiner.

Ha en bra vecka.
Kram

Backstitch sa...

Vilka vackra gardiner! Helt underbara.
Kram Moster

alegni sa...

vardagsrummet är så smakfullt inrett. det där brickbordet ser bra ut. får jag fråga vilket varuhus det är o vad bordet kostar...?

På andra sidan väggen sa...

Det låter härligt med "skogsturen", underbart att få träffa sina vänner och göra något kul tillsammans. Det ger verkligen energi som man kan lev på ett bra tag :)

Härligt, vårlika gardiner!

Kram,
Ann

Sjöboden sa...

Helt klart de finaste tulpantyget jag sett! Vad härligt det låter med picknick i skogen...

Kram C

Fröken Fräken sa...

Bland symmetrin så tyckte jag att det var väldigt fint med något av den asymmetri som blev av att blanda paneler och längder. Jag gillar ju att blanda lite, ha paneler med olika bredder, eller någon i avvikande färg osv.

Och vilken känsla av vååååååår det blev med det mönstret... jag suktar!!!!!

Tulipa sa...

Tack för din kommentar! Den värmde!!!
Gillar ditt tyg...och det låter som en ganska perfekt dag i trevligt sällskap!

Kram Mariette

Sandkorn och sötvatten. sa...

Jo man måste dra sitt strå till hemvändarstacken. :)

Åh! Nu får jag massa vårkänslor!
Vad glad man blir av att titta på tyget, förstår varför du valde det. :)

Låter som om du hade en mysig dag, och vilken sammanhållning!

Kramar

Vit Gladiolus sa...

Åhhh så trevligt att gå ut å grilla med tjejerna!! det är mycket värt det!!
Kraaaam

Anonym sa...

Underbara tulpangardiner, de är så milda och våriga! jag undrar lite försynt ang brickbordet, var har du hittat det månne?

Kram Irina (irinandersson@hotmail.com)

Skomakartummen sa...

Jag älskar dina gardiner. Lagom med rosa samtidigt som de är såå söta. Gardiner är något som jag har svårt att hitta. Låter som en härlig dag med tjejerna kram sari

Kristin sa...

Hej du! Vilka fina och våriga vepor. Är det Mairos tyg? Hoppas du får en bra vecka, nu när måndagen är avklarad! :-)

Maria sa...

Jättefint! Jag har börjat älska rosa... känns vårlikt. Kram M

Karlsebakken 37 sa...

Ah, så fint - det tyget var verkligen superfint! Och du - har hittat en perfekt bytes-present till dig nu tror jag... Ska bara fnula på den en liten stund till innan jag bestämmer mig...! ;) Stor kram!

Ivars sa...

Jättefina gardiner! Jag funderar också på att ta in rosa så småningom. Påminner ju oss om att ljusare tider är på gång. Ha det bra!

Anonym sa...

Vilket härligt, vårigt tyg! Jag älskar tulpaner! Just nu är man verkligen pysslarsugen, känns så bra att få flytta om och föra in lite av kommande våren. Ha en toppenbra vecka! KRAM!

Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

Nicole sa...

Å vilket härligt vårtyg! En riktigt vitamininjektion!
Så fint du hunnit göra i alla rum sen du städat bort julen. Här är allt på hälft ännu, men snart så...
Låter roligt med tjejträff, ni har så mcyket roligt för er där i byn, som vi här i "centrum" inte har =).

Rester till middag sa...

Superfina gardiner.
Alltid snyggt med tulpaner!