onsdag, januari 21, 2009

Mera rosa!

Tack så hjärtligt för alla kommentarer om mina tulpanvepor! Det är tydligen många som gillar rosa just nu och vem blir väl inte glad av tulpaner? Med risk för att bli tjatig så kommer här ändå några tulpanbilder till.

Fortfarande inga helhetsbilder från vardagsrummet, ska göra några förändringar till innan. Men nu har jag fått ett städryck igen och det är så kul! Synd bara att orken inte kommer räcka tills jag har hela huset genomgått... Jag blir ju som uppslukad av mina städ- och inredningsprojekt och då kommer plötsligt nån och undrar: vad blir det till middag? Hmmf... "Do not disturb" borde jag ha en skylt på ryggen, haha!

4 kommentarer:

Kristin sa...

Hej du! Jag köpte också en bukett med rosa tulpaner idag, det är så vårigt och härligt. Det matchar ju dina gardiner oerhört bra! :-)
/Kristin

Lallis - liv och leverne sa...

Ljuvliga bilder:)
Ha en fin kväll.
Kram Lallis

Ekebo sa...

Känner igen mig skulle gärna vilja ha en sådan skylt också:) Inte just nu för nu har jag ingen ispiration alls vet ej om det har med renoveringen att göra. Kram i alla fall! Härliga tulpaner!

CinderELLA sa...

Rosa är en härlig färg, det ser man när man ser dina bilder. I morgon är det "min" dag så jag ska nog kosta på mig en stor bukett rosa tulpaner, tror jag.
Kram Eva Linnea