torsdag, januari 15, 2009

Ljuvligt inbjudande

Bilderna av detta hem såg jag tidigare hos en annan bloggare, men dom är ju så väldigt vackra så jag ville också dela med mig av dom. Hemmet har visats i ett finskt inredningsprogram som heter T.i.l.a, vilket betyder ungefär Space/Utrymme. Eftersom många av mina besökare är svenska så har ni ju troligen inte sett det här hemmet tidigare. Jag gillar det väldigt mycket: det är ljust, men ändå varmt, rustikt, lantligt och lite romantiskt. Helt underbart! Bilderna hittade jag här där det finns fler bilder. Jag kommer att visa ett till härligt hem från det programmet senare.

12 kommentarer:

rosenskära sa...

Tack för titten! Vackert och vilsamt men lite FÖR tillrättalagt för min personliga smak, eftersom jag tycker att det ser ut som att de har köpt allting i samma affär under rubriken lantligt/romantiskt...

Smaken är som baken, som man säger! Ha en riktigt bra dag!

Kram/LenaHa en riktigt

Lyckolotten sa...

vackert vackert, gillar naturtonerna. Där skulle man nog kunna flytta in ett tag! ;)

ALEGNI sa...

jag fick nästan nervfel igår när jag märkte att jag missat t.i.l.a.!
måste kolla när reprisen kommer.
inslaget med hemmet du visar såg jag. så vackert...

Sabina sa...

Bilderna ÄR väldigt fina. Känns som att man skulle vilja stiga rätt in i dom, och bosätta sig!
Tila är ett av mina favoritprogram, men ännu mera gillar jag Inno. Marko Paananen är så härligt spontan och inreder bra!

Lallis - liv och leverne sa...

Jag tycker att det är såå vackert:)
ha en fin dag.
Kram Lallis

Ingeborg sa...

Hej!
Jo såg bilderna tidigare och måste säga att det huset är helt i min smak. Just sådant skulle jag önska jag hade...
Tack för kommentaren ang min Ikea soffa. Fick ett nytt ovantåg, så nu är jag glad igen.
Ha en bra dag,
Lotta

S o F sa...

Tack för bilderna! Ljust, fint och harmoniskt.

Ha det gott!

Fröken Fräken sa...

Jag råkade se några avsnitt av ett annant finskt inredningsprogram som repriserades i SVT24 nyligen. Handlade om personer som flyttade ihop och fick hjälp med inredningen i det nya hemmet. Om du har sett det? Men hur gammalt var det programmet? De svampmålade väggar bla.. Och det verkade som om de klämde ihop hur mycket möbler som helst i varje rum. Dessutom handlade det mer om personerna än inredningen. Ett förskräckligt "Inrednings"program. T.i.l.a såg jag förut när jag kunde se finsk tv. Gillade hemma hos-inslaget, annars tyckte jag att det var mycket prat (särskilt när man inte förstår finska!) och lite inredning...
Nämen, usch vad jag klagar nu! :-(

Tack för komplimangerna om fotona, det var faktiskt lite sol som sken under helgen, så då ryckte man ju fram kameran fort som attan. Först när man ska fota som man märker att när det är ljust så är det faktiskt lite mera ljust!:-)

Lilla huset på prärien sa...

Jag gillade den fina lampan ovanför köksbordet :)

Ann-Lis sa...

Oj wow va härligt hem! Det huset skulle jag vilja ha. Skojigt att se bilderna nu. Kommer att få lite liknande hall :) Brorsan håller som bäst på att riva ner väggen i farstun.Blir öppet och bra.Ska måla ljusa väggar, vitt tak, vit trappa med mörkare trappsteg (körsbär/valnötsfärg nåt sånt) m.m. Härligt!! Jag hör av mig när det blir är färdigt.

Sjöboden sa...

Underbara inspirationsbilder! Tack för att du delade med dig :-)

Kram C

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

oj vad fint och så luftigt.
Kram Lotta