fredag, januari 16, 2009

Tulpaner i efterskott
Det var visst Tulpanens dag igår! Jag visade tulpanbilder dagen innan och nu igen dagen efter. En bukett röda tulpaner är nog inget jag skulle köpa mig, men eftersom den här buketten (liksom den tidigare) var gratis och dessutom råkade passa bra med mina rödrutiga gardiner, så... Kannan jag har satt dom i är gammal och kommer från min farmor. Till den hör också dricksglas som jag tidigare använt åt blommor och ljus.

Fredag - igen! Halva januari har redan gått, ofattbart. Idag är jag ledig från jobbet, måste istället åka dit i morgon. Vad ska man hitta på idag då? Det blir väl det vanliga: starta diskmaskinen, starta tvättmaskinen, röja och plocka, kramas med lillkillen lite och så ska jag nog ta och ordna upp i dotterns rum som ska ha en kompis på besök på eftermiddagen.

Två utmärkelser fick jag för länge sedan! Ber om ursäkt till givarna Lilja's Corner (vänster) och Englagård (höger) för att det dröjt för jag uppskattar det väldigt mycket. TACK snälla ni! Jag skickar dom tillbaka till er båda och alla er andra av mina favoriter som jag ständigt besöker och kommenterar hos! Ha en fin fredag alla!

14 kommentarer:

My Lovely Things sa...

jo det blir röj här i dag med..

ska äta frukost i lugn och ro när barnen har gått till skolan..
sen så ska det städas..
Lillkillen och jag är hmma själv så vi ska ha en go dag tillsammans..
grattis till utmärkelserna..
kram anna

ALEGNI sa...

jag ska baka idag. vår äldre son fyller 18 imorgon o vi ska ha ett litet partaj här hemma. jag kan inte fatta att det är 18 år sedan jag klämde ut den lilla klimpen!
trevlig fredag!

rosenskära sa...

Tack för tulpanerna för det bidde inga här hemma igår, jag var för snål, den lokala blomsteraffären hade knäppt nog inget erbjudande utan tog 65 kr för en bunt! Märkligt, har de ingen koll eller?!

Ska köpa idag i stället när jag ska ner till stan för där vet jag att jag kan fynda.

Här blir helgen intesiv, maken är iväg på utbildning och det blir mycket besök. Dessutom har jag börjat jobba igen - 2,5 år sedan sist, inlägg kommer!

Stor helgkram/Lena

Anonym sa...

Det är verkligen underbart med tulpaner! Dem kan man aldrig se för mycket av. Grattis till dina award! Ha en toppenbra helg!

KRAM

Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

Lallis - liv och leverne sa...

Så himla fina!:)
Och grattis till din award, vännen.
Kram Lallis

Galleri MochB sa...

Tulpaner skall jag köpa idag också åt en vän som fyller år, men tror det blir vita...;O) Ser att ditt schema är snarlikt mitt när det vankas ledig dag...

Sand mellan tårna sa...

lite inspiration kom här på dagen.... men jag vet inte om det fortsätter..... men nu är det fredag.... Härligt!

Kram L

Clarice sa...

Vi njuter av vara sista dagar har i Thailands varme. Vi kommer hem till Finland igen 20.1. Idag har jag shoppat lite smatt, forsoker hitta mysiga och unika prylar som vi kan erbjuda vara kunder i Mosters inredningsbod. Fast jag har pa kann att resan borde ga till Indien om man skall gora riktiga kap.

Kramis,

My White Cottage sa...

Jag har ännu inte införskaffat årets första tulpanbukett... Är så sugen, måste fixa det omgående helt enkelt!

Ha en fin helg!
Många kramar Jenny

Fröken Fräken sa...

Tack för mailet!!!
Jag är ju så sen att jag inte ens har fattat att det var tulpanens dag. Jag var och letade krokus eller pärlhyacinter på blomaffärerna här idag men inte en lökväxt. Tulpaner fanns det dock. Jag blev så besviken att jag var tvungen att gå på Åhlens och lassa på mig en massa grejer på deras halva reaprisetrea (den bästa sortens rea) och köpa skålar och tyg. Tänk vilka följder det får att de rätta blommorna inte finns inne...

Jag gillar verkligen Strömsö! Och vad roligt att din svägerska då gått och blivit programledare för programmet! Förutom att SVT alltid väljer att visa det på så udda tider och flytta runt det i tablån så att man alltid missar det... himla trist för jag tycker att de ofta passar på att göra mycket saker som jag inte har sett överallt på andra ställen redan. Och huset i sig är ju inte pjåkigt alls!!

Hoppas att du kommer att få en härlig helg! Först var jag inte så på G, men nu har man kommit igång och redan börjat måla på den blivande hyllan som ska in i köket. Jag har räknat ut att jag måste måla den fyra gånger, minst, och så torktid... suuuck!! Jag har ju inte sådant tålamod...

Mallas sa...

Ahh! Så det var tulpanens dag igår. Jag såg bara skylten i en affär och trodde det var ett pr-jippo för att få folk att köpa tulpaner. Typiskt mig...

Ha en trevlig helg!

Viola sa...

Jag köpte mig ett fång vita till gårdagen, vilken vacker glaskanna du ha som gjorde för dina tulpaner, önskar dig en skön helg, kram VIOLA

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Tulpanens dag det missade jag..har handlat en del blommor..men inga tulpaner.
Kram Lotta

Anonym sa...

Hej hopp hallå,
Kikar in och läser ikapp! :)
Hoppas allt e på topp & du har en sanslöst skönt helg! :)
kram