onsdag, januari 14, 2009

Med en enkel tulipan...

Nej, det är ingens födelsedag idag, det är bara så svårt att hitta på rubrik ibland, haha! Jag skulle egentligen visa min nya orkidé men den gjorde sig inte alls rättvisa att fotograferas i kvällsbelysning, så det får bli i morgon istället. Att jobba i ett varuhus innebär ibland att man får lov att rädda hem några blommor eller krukväxter som blivit övergivna av kunderna... Igår blev det två buketter med tulpaner och även om dom inte håller sig så länge så gör det mig ingenting. Jag tittar bara desto mer på dom medans de är i skick istället :) På tal om tulpaner, jag tog ned pappersstjärnorna ur vardagsrumsfönstren och samtidigt så hängde jag upp mina tulpan-vepor som jag tidigare nämnt och det blev så mysigt så. Tror ni maken märkte något? Nepp, men lille sonen var överförtjust och skulle hellre haft gardinerna i sitt rum än i vardagsrummet *fniss*.

9 kommentarer:

Bergagårdens Lina sa...

Härligt med färska fräscha blommor! Den grå vardagen blir lite mindre grå!

Kristina sa...

Fin md tulpaner i vasen, är det en Alvar Aalto-vas? Vilken tur du har som får hem blommor.

Jag tror inte mannen här hemma heller skulle lägga märke till såna saker, eller jag vet att han inte gör det. Han blir alltid lite nervös när jag frågar om han märker någon förändring, han vet inte var han ska titta eller om jag har klippt mig.

Kram Kristina

Sanna sa...

Aalto-vasen är nog perfekt för tulpaner! Vackert!Jag har också en sådan där stor genomskinlig Aalto-vas som jag brukar ha tulpaner i (tyvärr inga just nu). kram

Sabina sa...

Vad härligt att kunna rädda hem övergivna blombuketter, och du förevigar dem så fint med din kamera! Tack för det, så får vi andra njuta av dem också! :)
Kram S.

Camillas nya hem sa...

Det låter ju som ett utmärkt jobb! Jättefina bilder, och jag håller med om att det inte riktigt är roligt att fota i mörkret.

CinderELLA sa...

Wow, gratistulpaner!? Jag ska köpa mina första tulpaner den 22/1. Varför? Födelsedag. Kram Eva Linnea

Lallis - liv och leverne sa...

Verkligen urhärligt med blommor.
:)
Kram Lallis

ALEGNI sa...

vilket prima jobb du har :)
min kamera är nästan full med tulpanbilder...
not to worry, min make hänger inte heller med med mina gardinbyten o om jag växlar gardiner i ex. sovrummet o vardagsrummet, kan han inte säga vad som fanns i rummen förut ;)

ALEGNI sa...

tack för tipset. vi får se om jag kommer mig för att göra mer åt den, jag har nämligen börjat på en ny sjal nu.
blossom har stängt för tillfälle, så spara din stadsresa en tid ännu.