söndag, augusti 03, 2008

Barnens plaskrum

Det här var lördagens projekt: att måla taket ovanför altanen. Ja, både taket fick färg och jag, dels på kroppen av solen men även en stor tofs av håret blev i misstag vit :P. Ännu återstår att måla räcket runt altanen, det tar jag itu med imorgon, ska bli kul att se resultatet!

Skojade faktiskt tidigare i veckan med en tjej på stranden om att vi har en egen privat sandstrand hemma! Så här kan det se ut i barnens duschrum när det varit vackert väder och vi har besökt stranden flera gånger varje dag! Eftersom vi bor så nära stranden så brukar barnen bara kasta på sig sina badrockar och hoppa in i bilen, sen duschar dom och byter om hemma.


Det är så praktiskt att barnen har sitt eget duschrum! Där kan dom plaska på bäst dom vill och där kan Lillebrors badkar med alla leksaker stå på golvet. Rummet ligger bredvid tvättstugan och är inte stort, så draperiet är ett måste för att inte dörren ska bli dränkt hela tiden. Den fiffiga listen på golvet ligger löst men när draperiet hänger innanför den så skvätter det faktiskt inget vatten ut över golvet. Här har vi också utrymme för en bastu, men vi funderar på att inte inreda den utan istället göra ett torkrum/förråd. Vi har två torkslingor under varandra på väggen, det blev för lite med bara en märkte vi fort! Den infällda hyllan i väggen gillar jag mycket, den sparar utrymme!

Jag har ett stort inredningsdilemma just nu! Men för att jag ska kunna fråga er besökare om hjälp borde jag ju först visa vilka utrymmen det gäller... Väntar dock besök av en inredningsintresserad väninna i veckan, kanske hon har nån briljant idé hur jag ska lösa det? *blink blink*

15 kommentarer:

Eva Linnea sa...

Hej! Jag bloggar mest om mitt växthus och min trädgård, men just nu har jag ett inomhusprojekt på gång. Jag ska måla och lägga in golv i det rummet där jag har min massagebänk. Bilder kommer. Välkommen in och titta om någon/några dagar. Lycka till ed ditt "inrednings-dilemma"! Kram EL

Ellas Inspiration sa...

Gud va gott, ett sånt önskar jag att jag hade!

Tack för "uppvaktningen" på min dag! Kom gärna och se hur jag spenderade den...

Kram Karin

Anonym sa...

Jättesnyggt!

Vill oxå tipsa om att jag kör finfin tävlin på min blogg, om man gillar Isa Form

Karin
Theasrum.blogg.se

♥ Fyra årstider sa...

Önskar jag hade både stranden och din dusch här hemma. Ser så frächt ut med kaklat badrum.
Kram Lotta

Fröken Fräken sa...

Ja, det blir ju en del färg på andra ställen också.. själv är man svagt svart´blå om fingrarna efter allt betsande (vaddå plasthandskar?!) Tur det var vattenbaserat, då försvinner det nog ganska fort ändå...

Jag tror det finns fler tygälskare, jag har fått mycket sympati för mitt inlägg!

Ser ut att vara ett härligt badrum, jag drömmer också om ett helkaklat... men bor man i en hyresrätt så...

ANETTESHUS.COM sa...

Takk for veldig hyggelig kommentar på bloggen min!

Her har jeg aldri vært før! Her var det mye inspirasjon å hente! Badet var kjempe-flott! Og ikke minst veldig praktisk. Vi har ikke eget bad til barna, men vi har dusj på vaskerommet/groventrèen som blir brukt til samme foremål;) Greit å ikke dra med heeele stranda inn!

Ha en fortsatt fin søndagskveld!
Er det greit at jeg lenker?

Anette

Vackrare vardag sa...

Låter verkligen jättepraktiskt med eget duschrum till barnen! Fiffigt!

Jag håller helt med dig angående mässan, det är oerhörda priser på husen! Jag hade annars också kameran hemma, för att jag glömde den. Men det var ganska skönt att inte behöva stressa med den!

Ditt "inredningsproblem" låter intressant! Du låter väl oss få veta vad det var i alla fall, även om du kommer på lösningen tillsammans med din väninna?

Ha en riktigt bra vecka!

Handplockat sa...

toppen nu fick jag se ert altangolv när du skrev hos mej om ert altanprojekt
ha en toppen måndag
=)

Galleri MochB sa...

Kan ana mej till att det ser ut så efter alla dopp det blivit den sista tiden...:O) Men nu kanske det är slut på dem. KALLT var det imorse!
Skulle också vilja ha en sån hylla i duschvrån! Varför såg jag inte den tidigare hos er... :O)

Anonym sa...

åh, ett eget badrum till mina barn skulle jag med vilja ha! Har tyvärr int plats till det...

Anonym sa...

Hihi det är alltid kul att måla, mest för man vill se resultatet, men varför man alltid slutar med lika mycket färg på sig själv som det man målar är lite tokigt det.

Vilken fin idé att barnen får ha ett eget badrum att husera i, så fint med inbyggda hyllor i kakel, fräsht och fint!
Åh den som förutom ett fint badrum hade en strand också... :)
Kram Madde

På andra sidan väggen sa...

Himla fint och smart duschrum dina barn har!

Ska bli spännande att se vad det är för inredningsfunderingar du har....

Kram,
Ann

Tjohalia sa...

Vilket snyggt badrum ni har! Kram Sandra

Anonym sa...

Undrar om du skulle ha lust att hjälpa mig med en liten sak, ang. inredning. hade varit kul att höra vad andra tycker. Klicka bara in på min blogg. /Lis

Emma sa...

vilekn snygg toa, knappt man vågar tvätta sig där ju:) Ska snart ge oss på vår toa, men tror knappt att den blir så fin som er:)
Kram Emma