onsdag, juni 25, 2008

Ombonade rum

Måste bara ta och visa denna bild som jag hade i min inspirations-mapp! Som vanligt kommer jag inte ihåg var jag hittat den... Tycker det ser så mysigt och ombonat ut i det här köket, gillar de röda stolarna och det rutiga tyget i fåtöljen. Köksön är fiffigt byggd, den har skåp under men ändå bra utrymme för benen när man sitter vid den. Gillar också detaljerna i bilden nedan, men kanske inte riktigt nyanserna. Jag faller ofta för bilder som är såhär ombonade, men ett dilemma är att jag inte gillar att ha framme för mycket saker hemma, känns så fort rörigt tycker jag. Fast då tycker jag ändå ibland att tex vardagsrummet är så kalt och opersonligt... Som man brukar säga: Lyxproblem, men väldigt trevligt att försöka åtgärda!

10 kommentarer:

Lenas pysselgrop sa...

Du verkar ha ett otroligt öga för detaljer!
Jag gillar också den första bilden. Men som du, tycker jag också att det fort känns rörigt med mycket grejer framme, när jag har det hemma hos mig. Men på bilder ser det alltid trevligt ut!
Hmm... gäller att hitta en lämplig balansgång där..

Fröken Fräken sa...

Ja, härlig bild, men lite för mycket saker för min smak, och för mycket färger på något sätt. Men jag gillade verkligen dina urtjusiga gardiner i inlägget nedan!

Ska du måla stolar så rekommenderar jag verkligen Beckers färg!!

Sandra / Vit design sa...

Håller med att det var ett väldigt ombonat och mysigt kök! Fastnade dessutom för det fina taket, kram Sandra

Leva som jag sa...

Härligt med isnpiration. Jag klipper och klistar och sätter in i böcker, så när jag skall inreda tar jag fram och kollar. Superbra ide
kramar Malin

Anonym sa...

Verkligen fint.
Jag har oxå den första bilden i min inspirationsmapp, kul :))

Lena

Annaewa sa...

Hej, snacka om ombonat och hemtrevligt, här känner sig nog ingen obekväm!

kram annaewa

Ekebo sa...

Hej jag har en liten överaskning på min blogg till dig!Malin

lyckostunder sa...

Visst är det bra med inspirationsbilder. Jag har en tjock mapp full med allt som inspirerat mig. Den är så härlig att bara bläddra i ibland och riktigt njuta av alla fina detaljer!
Ha en fin dag!

Huset på landet sa...

Båda rummen är så härligt ombonade, men visst börjar det fort se rörigt då man själv plockar fram en massa saker...

Jag har en grej till dig i min blogg, men det ser ut som om du redan fått den =).

Vackrare vardag sa...

Nämen, har du hittat bild påmitt kök... he he,not!Härliga ombonade bilder! För mig är det precis på samma sätt,tycker om dylika bilder, men hemma tycker jag det blir för rörigt. Då vill jag egentligen ha det luftigt och ganska avskalat egentligen...