tisdag, juni 24, 2008

En sak leder till en annan

Senaste vecka lyckades jag få några fönster tvättade! Så nu har jag 16 avklarade av totalt 28... 28 fönster x 4 sidor = 112 rutor att tvätta!! Oh no! Är glad att jag fick en början för jag vet hur jag funkar - om och när jag får minsta inspiration till ett projekt måste jag ta itu med det genast, annars kan det ta flera veckor tills nästa gång! Inspirationen denna gång var först och främst att jag var ensam hemma och fick "stöka" för mig själv men också en baktanke med vardagsrummet. När man ändå måste dra ut alla möbler (våra fönster öppnas inåt) så är det ju lika bra att möblera om :D. Visar inte hela rummet ännu, väntar på en möbel som står i garaget och har inga bra före-bilder heller.

Tidigare stod sofforna på andra sidan rummet, i andra knuten. Under tygtavlan står numera tv-bänken. Soffbordet snickrade maken ihop för flera år sedan, då jag behövde ett bord för alla mina krukväxter och han ville testa sin nya girsåg. Eftersom jag inte kunde bestämma mig vilken sorts soffbord jag ville ha i nya huset och ekonomin inte tillät nåt inköp heller, så tog vi en helg itu med bordet och betsade underredet och lade överblivna klinker-bitar ovanpå. Det var lite pusslande! Fast nu vet jag ju, typiskt nog, vilket som är drömbordet... Ska drömma om det ett tag till ;)

7 kommentarer:

Galleri M&B sa...

Har fortfarande några fönster otvättade fast jag var så flitig där ett tag, för läänge sen i våras..:O) Att möblera om är alltid kul, då känns det som att få ett nytt rum!

Inredningsdrömmar i Roslagen sa...

Vad duktig du har varit! Jag borde också tvätta fönster, det har jag lyckats förtränga tills nu. Får trösta mig med att det är lättare nu än sen när vi byter fönster och får fasta spröjs.... Då blir det om möjligt ännu mindre kul att tvätta fönster :-(

I morgon ska jag till Helsingfors. Vi är bara där över dagen på fredag men jag hoppas hinna med några inredningsaffärer förstås. Har du några förslag på vart jag ska gå?

Ha en bra dag!

Kram,
Ann

Anonym sa...

Vad duktig du är som tvättar fönster! Det borde jag oxå göra snart.. var inte så länge sen men har 2 katter hemma som sitter och knackar på fönstret med smutsiga tassar ; )

Ha en härlig dag!

Kram Maria

Claudia sa...

Åhh, du får gärna komma hem till mig och putsa fönster och möblera om =) Har faktiskt inte varit lika duktig.. Måste ta tag i det snart och putsa fönstrena.
Det ofta sånt händer.. att man börjar med en sak som leder till något annat. Skillnaden med mig är att jag aldrig lyckas avsluta det jag först började med =D

Jasså vet du vad mosaiken kostar som jag visade på första bilden? Var den jättedyr? Tyckte faktiskt om det köket väldigt mycket.

Vackrare vardag sa...

Hi hi... Detta kunde jag ha skrivit. Håller på med exakt samma sak; tvättar fönster och möblerar:) Men jag har aldrig tillåtit mig att räkna dem;)

Camillas nya hem sa...

Åh vilka mysiga bilder! Ser så hemtrevligt ut hemma hos er...

Usch, jag har verkligen dåligt samvete över våra skitiga fönster. Saken är den att jag ska ta hit en som putsar dem men tar mig aldrig för att ringa, skandal! :)

Malin sa...

Vilka fina krukor! Kram