måndag, maj 05, 2008

Hallen

Först av allt vill jag säga ett stort TACK till alla er som är så snälla och kommenterar här! Det är så roligt att hitta nya bloggar också! Ni gör verkligen mig inspirerad att pyssla och fotografera mera. Idag har min blogg funnits i två veckor och jag kan inte fatta att jag redan haft över 1200 besök! Tur att jag inte behövde koka kaffe till er alla *fniss*. Men ni är hjärtligt välkomna ändå!
Här ser ni några av de 75 (!) bilder jag tog av hallen i dag. Det går fort att fylla kamerans minne! Hallen är inte så stor, för vi själva använder mest grovingången.

Den vita hyllan överst, som har synts redan tidigare till vänster i kanten, har jag tagit ur den gamla rivningsstugan på vår gård. Den får variera utseende efter humör och årstid. Nyckeln hörde till den gamla stugan, Hildas stuga. Ni kommer att få se mer av det som fanns i Hildas stuga senare.

Sittbänken är väldigt bra att ha när man klär på Lillebror och när gamla tanter och farbröder kommer på besök. I lådan finns Lillebrors mössor och sånt. Dynan ovanpå kommer från Ellos.

Lampetterna i trappuppgången var nog något av det första jag köpte till huset. Blev så förtjust i dom genast! Glasskärmarna är krackelerade och så vackra. Fondtapeten i trappan är från Eco och jag tror den heter y.t.a. Min favorittapet i huset! I trappan är det öppet ända upp, totalt ca 5 meter och ovanför lampetterna finns ett fönster till. De infällda spottarna i trappstegen är väldigt praktiska, ifall barnen får för sig att nattvandra.

7 kommentarer:

Nicole sa...

Oj du är ju så otroligt flitig och duktig med kameran! Fin hall ni har och den gamla hyllan är jättecharmig. Vår hall är så liten att det inte ryms en bänk att sitta på heller, så det brukar bli kaos-situationer före alla är på- eller avklädda!

Annika sa...

Så fint ni har det! Många fina detaljer i er hall! Jag ser fram emot att få se mer av det som fanns i Hildas stuga! Vad roligt att du har så många besökare på bloggen! Kram!

Tjohalia sa...

Vad fint ni har det i hallen! 1200 besök på två veckor är riktigt bra och jag kan förstå varför. Tycker du har en riktigt fin blogg! Kram Sandra

Anonym sa...

Vacker hall och trappa. Vi kollar just nu på olika sorters trappor, för att bestämma oss för en, vi är väl inne på liknande er.

Karin/theasrum

Galleri MochB sa...

Vackra bilder! Gillar din lilla vita hylla. Skall bli intressant att se vad mer du tagit till vara...:O)

Villa Humlebo sa...

Otroligt fin hall, måste jag säga. Tapeten var jättefin!
Du vet inte vad dina spotlights heter, märke, som ni har i trappan? Föll mig i smaken precis o i lagom storlek! Vi ska fälla in spotlights i väggen längs en korridor...
Lite avis blir jag.. så många har inte hittat till min blogg ännu...
Kram Mia

Vackrare vardag sa...

Det ser verkligen jättemysigt ut! Ja, det är lätt att fylla kamerans minne (och datorns också om man laddar över alla, hi hi).