söndag, mars 10, 2013

Söndagsbilder 
Ibland blir jag extra glad av att fotografera bara vad som helst och få till bilder som inte egentligen föreställer något, men ändå gör det... om ni förstår hur jag menar? Att fånga en nyans, en form, en känsla. Man brukar ju inte direkt beundra vissna blommor, utan slänga bort dom. Fast visst kan väl ändå några ledsna tulpaner innehålla lite skönhet dom också?
 
Hos oss har det kalasats i helgen då dottern har fyllt 12 år! Fullt upp alltså, med släkten här på fredag kväll och hennes tjejkompisar på lördag kväll. Idag tog jag mors vila och for på Kvinna 2013 mässan med en väninna. Där fanns mycket intressant att se på och diskutera med utställarna, så det får gärna bli en fortsättning nästa år. Hoppas du också haft ett bra veckoslut och är laddad för en ny vecka! Ta gärna och kika på de andras bidrag till Fabriken denna söndag!


11 kommentarer:

Hanna sa...

Uuunderbara bilder! :)

Ha d gott!
Kram Hanna

kaffeochkanelbullar sa...

Tänk att vissna tulpaner kan vara så vackra :-)

Livet på Vestergård sa...

Vackert!

Kristina - ingen vanlig dag sa...

Många härliga blombilder idag! Det får vi unna oss när våren verkar dröja ett tag till :)

Smultron på ett strå sa...

Supervackra bilder! Genom linsen blir ibland de vissna blommorna vackrare än de fräscha! Ha en bra vecka!//kram maria

Lilja's Corner sa...

Lite konstnärlig får man va ibland :) Bilderna ser nästan ut som akvarellmålningar. Färgerna i vissnande tulpanblad blir så fina.

Vi har bara latat oss hela helgen, och det har varit skönt! Fast ja, igår städade vi sovrummet och la upp mörkläggningsgardinen, och jag ha fotat en massa bloggbilder, och J. har skruvat min crosstrainer i mindre bitar, för den gick sönder efter 8 h användning (!). Så lite har vi uträttat.

Fin vecka till dig!

Anette Ryan sa...

En fotograf gör bilden! Så då kan även en vissen blomma bli till skönhet och konst. Superfina bilder.
Kram Anette

Marina sa...

Hej Ann-Christine,

Söndagen var en givande och rolig dag på Kvinna 2013, vi hoppas verkligen att mässan ordnas även nästa år.

Tulpanerna fick ett helt nytt liv! ..... även mina som har vissnat i vasen får stä kvar några dagar.

Petra Eriksson sa...

Hejsan! Bara lilla jag som kikar runt och lämnar lite avtryck. Tack för all fin inspiration! KRAM Petra E www.romantiskahem.blogspot.com

Petra Eriksson sa...

Hejsan! Bara lilla jag som kikar runt och lämnar lite avtryck. Tack för all fin inspiration! KRAM Petra E www.romantiskahem.blogspot.com

Lyckoslanten sa...

Nu var det extra trevligt med dina konstnärliga bilder eftersom jag skrev om mina vissna blommor, som dock inte fick vara med på bild.
Ja mässan var intressant och tänk så de byter ålder även barnen! ♥