torsdag, augusti 16, 2012

På fönsterbrädan


Lite förändring på fönsterbrädan i köket, med en ny reafyndad plåtskylt och ett par fräscha grönväxter. Riktigt stora och täta är dessa småbladiga benjaminfikusar. Tänk så mycket mer ombonad känsla man får av några grönväxter och nu har dessutom mina två rosa sankt paulior börjat blomma om också. 


Gott är det just nu med nektariner! Tidningen som syns är en av mina favoriter - blandat innehåll med olika stilar och framför allt bra pris ;) För första gången åker alla våra tre kidz till skolan på morgnarna och det betyder för min del förmiddagar för mig själv. Jag betar av lite i taget av min to-do-lista, men utan att stressa med det. Igår lånade jag från bibban boken Livet i solen (Peter Englander) och blev (alltför) inspirerad att ännu fixa lite i trädgården innan det blir för höstigt.


Sisådär femhundra foton blev det under helgens husbilsresa och jag har inte riktigt gått igenom dom ännu, men snart ska jag bildbomba er och jag tror att jag får lov att dela upp det på flera inlägg ;)

9 kommentarer:

Lilja's Corner sa...

Fint och fräscht! Ja, lite medelhavsinspiration passar säkert bra hos er, och på altanen är det ju nästan lite medelhav redan, eller? :)
Jag låg vaken inatt och tänkte på buskar... Måste nog plantera lite (inte bara planera...) i höst!

alegni sa...

Milda, svala färger. Passar bra hos er!
Kramis

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Så fint det blev. Och goa stunder har du med din tidning...:)
Kram från Maria

lyckobo sa...

Javisst piggar det opp med lite grönt ,och skylten är superfin! Så många fina inlägg jag har missat här i min lättja, men skall försöka bli lite flitigare till hösten ;). Blommorna i föregående inlägget gav en häftig färgklick till allt det lugna!
Ska bli kul att få ta del av er husbilssemester ni gjorde, hoppas ni hade det bra!

Sabina sa...

Den skylten var ju söt! Passar bra i ditt hem. Vilket kanonväder du fick under din semester- när vi andra börjat jobba igen! Hmmr... Men njut! och vad härligt med egen tid när barnen är i skolan på dagarna.
Väntar på att få se bilder från husbilssemestern. Hoppas resan gick bra!
Kram Sabina

Anette Ryan sa...

Hej igen! Länge sedan jag kika in här. Har ju varit hemma på semester i Sverige så det mesta med bloggandet har varit uppåner. Nu är jag tillbaka och det börjar falla på plats igen.
Vet du att nektariner är min favoritfrukt och även äldsta dotterns. Hon och jag äter mängder när vi har vår säsong i december till februari. Är supergott med vaniljyoghurt och då dottern har födelsedag i januari brukar det även ingå i hennes tårta.
Gillar din nya skylt. Är på jakt efter en skylt också men har inte funnit vad jag söker ännu.
Kram Anette
PS nu lade jag till mig som följare då jag ju ändå är här och tittat in titt som tätt ;)

Anonym sa...

Vackert hem ni har, avundas alla som orkar pynta och dona och ställa fram fina saker... Själva har vi valt den avskalade stilen (delvis av praktiska skäl, en ett-åring!)
På sommarstugan däremot får det bli lite mer lull-lull, öppna hyllor mm.
Fast blommor saknar jag, så jag hoppas att den där känna-smaka-röra-på-allt fasen snart är förbi...
Susanne

Anonym sa...

Hei olen löytänyt tämän kaunis pala. Arvelin, että haluaisin. Ehdotan, voit nähdä.
http://www.delightfull.eu/floor/pastorius_floor.html

vitapusselbitar sa...

Vilket vackert hem ni har!!! Jätte fin tavla tjejen:) nu ska jag se mig om kring hur ni har det:) kram å godnatt//elle