söndag, april 01, 2012

Vitt, natur, grönt och gult


Lite mera easterfeeling här hemma! Porslinsägget är en storfavorit från Indiska och det har hängt med i några år redan. En vit narciss, Bridal Crown, har jag inne i köket, medan ett par andra krukor med vårlökar står där ute. Den här fotade jag igår och nu i morse såg jag att den har börjat slå ut. Alltså - fram med kameran igen! Hemtrevnaden som står i en loppisfyndad skål på fot har jag båda fått av mamma och pappa. Undrar om det möjligen kan vara en såskopp egentligen?




Så här långt har jag alltså kommit med påskpyntandet hittills! Det som ännu fattas är videkissor och lite mera ägg. Kom du ihåg Earth Hour igår kväll? Vi tände ljus och eldade en brasa, men en enda liten lampa hade vi på för Lillebror ville absolut att vi skulle rita teckningar :) Snart ska jag iväg och tömma mitt loppisbord som jag haft en vecka. Hoppas, hoppas att inte alltför mycket finns kvar på det... Ha en solig söndag alla!



15 kommentarer:

A House With A View sa...

Suuuuuuperfint pyntat hos dig!! Jättefina krukor och så snyggt med korgbrickan! Här hos mig händer ingenting i påsk-väg för jag är i full färd med att måla, pust!!! Men snart så:))

Ha det bäst!

Kraaaaaaaaaaaaaaaam aka

Älskade pion sa...

Vilka härliga bilder....du har pyntat sååååå fint.Ha en skön söndag.Kram Ulrika

Livet på Vestergård sa...

Du har verkligen pyntat fint. Ägget är superfint. Jag har pyntat lite, men halljobbet som dragit ut på tiden gör att det känns rörigt i hela huset och man får inte lust att pynta medan det pågår.
Ha en fin söndag! Kram Kicki

kaffeochkanelbullar sa...

Så fint du har pyntat! Snyggt med naturens färger.
Här blir det nog inte mycket pyntande då vi håller på med renovering, rörigt är vad det är!

Jag tror också att det är en såskopp du fått. En liknande finns i mitt föräldrahem och med den finns även en "halvdjup" sked till.

Ha en skön söndag och hoppas att det gått som smort på loppisen ; )

Liljas Corner sa...

Ååh, va fint i detta inlägg och förra! Till och med det gula, det ser så milt ut i kombination med de ljusa naturfärgerna. Snyggt arrangerat och fotat! Tummen upp för just nu-kollage.

Jag köpte en bridal crown i fredags, att ha ute, men nu är det så kallt att jag inte vågar ha den där. Men säkert skulle den klara sig... Jag har ju förresten en stjärna med samma mönster som ditt ägg.

Roligt att du tyckte om mina äggbilder! Känns som om jag fotar allt på köksbordet nu, för det behärskar jag, och ljuset är bäst där. Men jag borde kanske variera mig lite...

Hoppas du har en trevlig söndag!

Vit dröm sa...

Oj vad du har påskpyntat fint, härligt!
Hoppas loppisen gick bra!
Ha en fin söndag!
Kram Anna

promenader på landet sa...

Så jättefint du har påsk pyntat, jag får mycket inspiration på din fina blogg i dag! Kram från Maria

HEMMA sa...

Jätte fint!
Enkelt och fint påskpynt!
En fin dag till dig, MALIN

Villa Ryttarängen sa...

Härliga påskpynt hos dig! Du undrade vad jag sydde av tygerna, det blev ärtpåsar till jobbet. Ha en bra kväll. Pia

Liljas Corner sa...

Svar: Jag kan visa tulpanbukettsbilden stor i ett annat inlägg :) Den andra buketten är en "bukett i konstruktion" som jag gjort i skolan, den har jag inte hunnit visa på bloggen...

Monica sa...

Tackar... men vet du mattan har jag köpt på en mässa. Jag fattas den kromosomen som gör att man kan virka;)
Visst blev det bra med pottan,
jag är riktigt stolt själv också.

Ha det bra
Monica

Så Vitt Jag Vet sa...

Ditt vita ägg är så vackert ! Harmoniskt påskarrangemang !
Skön söndagkväll till dej !
Kraam
Sanne

Kamomilla sa...

Det där ägget är jättefint!!

Anna-Lena sa...

Fint ägg! Ser att du har likadan blomma som mig. Din ser betydligt mera normal ut i höjden, min är typ en halvmeter hög...hmm... :-)

alegni sa...

fint påskpyntat, vännen.
jag har kommit så långt med påskförberedelserna att jag handlat en narcisskruka och ett glasägg. har verkligen ingen lust att pynta, men kanske lusten kommer. om inte, får vi hoppas på bättre lycka nästa år...
alles gut! kramkram