onsdag, februari 15, 2012

Mitt fyndställe

 

Jag har länge tänkt göra några inlägg under en ny etikett som skulle heta Återvinning, men jag har redan så många etiketter så jag placerar dom under Loppis istället, för det är ju nästan samma sak. För en tid sedan fick jag en idé, skickade direkt ett sms till mamma och frågade om hon hade någon överlopps svarvad lampfot och fick genast svar: Finns nog, bara att hämta! Nu har jag tyvärr ingen före-bild, men alla vet nog hur en furugul lampfot ser ut, med en ljus aprikos skärm ;) Efter några lager med vit sprayfärg ser den nu ut såhär, tillsammans med en ny Vatt&Veke-skärm som jag länge kikat på.


På tal om... En gång var en väninna hos mig och jag visade nåt föremål som jag berättade var från "mamma-loppis". Jahaaa, så trevligt, var finns det? frågade hon. Hmmm... jo, alltså, i min mammas förråd och kallvind, hahaha! Där har både jag och svägerskan gjort en del "fynd". Som man säger: den enes skrot är den andres guld. Så blev det alltså även denna gång - tack för det! Jag ska visa mera grejer från mamma-loppis senare.


Idag har jag haft sällskap av min kusin och hennes lilla dotter och det var så sött av henne att ha med sig ett Krya-på-dig kort och en liten överraskning! Jag är sjukskriven även denna vecka, men det går åtminstone mot det bättre hållet nu. 


8 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Snyggt! Lite vitfärg gör underverk med det mesta. Undrar om man inte kunde tillverka en sån där lampskärm ganska enkelt och billigt också?

Hemma hos Ingeborg sa...

Så fin den blev. Visst är det så att det som är skrot för en kan vara guld värt för en annan. Hoppas di rygg blir bättre fort. JAg igen skottade snö i morse i två repriser och nu sitter jag på jobbet med jä...la sjuk rygg i gen;((

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Det är så kul när man bara får till det så där kanon som du nu fått.
Bra med mamma-loppis :)
Må väl och kram från Maria

Sabelhagens Olivlund - Maria sa...

Snygg! Jag letar efter en sådan skärm, men helt plötsligt finns de ingenstans:)). De är så fina.
Ha det gott.
Kram Maria

Lilja's Corner sa...

Fint! Gillar skärmen. Jag har länge funderat på att ta en titt i farfars svarv-verkstad och se om han har några överlopps svarvade träbitar som jag kunde hitta på något trevligt med. M&P har en sån restbit som handtag på en dörr hemma.

Bra att det börjar bli bättre med dej!

Så Vitt Jag Vet sa...

Trodde nog att att det var en ny lampfot... Mamma-loppis var inget dumt !
Ja krya på dej !
Kraam
Sanne

Kamomilla sa...

Snygg blev den!! jag kan precis se framför mig hur den såg ut före!

Cc sa...

Visst är det så, har lika dant själv. Kram