torsdag, februari 09, 2012

Gotland on my mind


Bläddrar igenom fotona från i somras... Det finns många, många av dom :) Hade faktiskt planerat flera inlägg från Gotlands-resan, men det har inte blivit av. Här är åtminstone ett litet plock av dom. Mitt i kalla vintern är det skönt att drömma sig tillbaka till sommaren... och se fram emot den kommande. Det blir dock inte någon resa för oss i år, det passar inte ihop med semestertiderna och allt som behöver göras här hemma.

Ryggen min, hmmm... Tyvärr fortfarande inte alls bra och nu börjar jag tröttna på det här :( Blir rastlös när jag är hemma och ser en massa jag både vill och borde göra, men kroppen vill inte. Det är bara att hålla ut, tids nog blir det bra igen. Tack alla som har sänt hälsningar!


7 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Jo Gotland kan man gott drömma sig tillbaka till :) Jag har ju tyvärr blivit av med mina kort därifrån... Man kan inte alltid lita på datorn.
Hoppas nu att din rygg blir bra så att du kan komma i funktion igen!
Kram Kicki

Vardagslyx sa...

Fina bilder! Ja, visst är det härligt att kunna drömma sig tillbaka till härliga sommardagar så här i kylan.

Kram Pernilla

Anna-Lena sa...

Ja, sommaren är nog efterlängtad just den här tiden på året! Hoppas det onda ger med sig så småningom! Inte kul att vara sjuk och inte kunna göra sånt man vill!

Lyckoslanten sa...

Rygg behöver tid! När man reser säger man ofta att dit vill jag åka igen och Gotland är ett sådant ställe.
Hoppas du blir bättre snart! ♥

Gugis Pärlor sa...

Jag har också kikat på gångna sommarbilder de senaste veckorna för nu har jag tagit mig i kragen och gör fotobok! Två års bilderskörd kräver verkligen sin kvinna! Njuter av dina semesterbilder!

Kram Gugi

Vform sa...

Önskar också att jag haft minnen från Gotland ;O)
Krya på dej!

Lilja's Corner sa...

Mmm, härliga bilder från härlig sommar <3 Speciellt roligt att se såhär mitt i vintern. Längtar till nästa sommar.

Krya på dig!