måndag, november 14, 2011

Kura i soffan


Nu har jag kört en liten "bytautochflyttaruntallagrejerfemtioelvagånger" och nöjd blev jag inte hur jag än försökte... Då kom plötsligt några solstrålar in genom fönstret så jag tyckte att jag borde passa på och ta ett par foton. Ville visa den nya supergosiga dubbla pläden med grått på ena sidan och svart på andra. Det grå fårskinnet från "börjar på I och slutar på A" är också skönt att ha i soffan, varmt och mjukt och skyddar mot hoppsan-fläckar. Borde skaffa mig ett till sådant. Tavellisterna är halvfärdiga ännu, ska nog ställa några ramar där. Idag ska jag försöka få tag i en ram till en ny snygging som ska placeras här i vardagsrummet! Ni får se så fort jag har det klart!
Over and out! Har massor att blogga om just nu, men en fullspäckad vecka framför mig! Bara trevligheter åtminstone :) Soliga dagar och mysiga kvällar till er alla!

8 kommentarer:

alegni sa...

åhhh, vad mysig pläden ser ut! det är nästan (men obs! bara nästan) så man längtar efter kalla kvällar så man får krypa in under den. och jag vill ännu en gång betona ordet nästan. jag längtar på riktigt aldrig efter kalla dagar. never ever.
kramkram

Lilja's Corner sa...

Vilket busigt inlägg :) Å va mycket fint: pläden, fatet, lyktan - och solstrålarna!
Jag flyttade runt en massa saker igår, men tja... Ska göra ett nytt försök då jag får lust att julpynta. När nu det blir...

Ha det fint på alla aktiviteter! Och tack för senast!

Jenny @ Nilssonskahuset sa...

Hej :-)

Vad mysigt och fint du har det hos dig. Jag gillar verkligen pläden, ser varm ut, det kan behövas nu i vinter.

Ha en trevlig vecka/Jenny

Anna-Lena sa...

Vackra och inspirerande bilder! Ni har det så fint!

Lyckoslanten sa...

Så fint det blev med tavellisterna! Plädar kan man aldrig få för många av och den där smälter bra in hos dig! ♥

Så Vitt Jag Vet sa...

Skönt med lita sol.. Ja ett sådant fårskinn kom hem till oss på lördagen. Dottern var till det stora varuhuset och de hade skinnen för halva priset på lördag.. Gissa om jag blev glad då hon ringde o fråga hur många jag skulle ha...
Ditt vardags rum ser så inbjudande ut !
Kraam
Sanne

A House With A View sa...

Åh så fint du har det i vardagsrummet, riktigt inbjudande!! Gillar bordet och så fint träslaget bryter av mot vita mattan och den övriga ljusa fräscha miljön, supersnyggt!! Och vad fint du har i din trädgård i inläggen nedan!!! Där har vi en gemensam nämnare, jag kan knappt vänta till nästa trädgårdssäsong och håller faktiskt fortfarande på med en del projekt på tomten :) Kul att du lämnade en kommentar hos mig, jag kommer gärna tillbaka hit :)

Stöööörsta kraaaaaaaaamen aka

Livet på Vestergård sa...

Det ser ju ut att passa så bra med möblerna på det sättet. Vackert vardagsrum har ni! Jag har också flyttat runt lite i kväll :)