torsdag, november 17, 2011

Allrummets nya kläder

 

Här kommer nu då några helhetsbilder från allrummet. Som jag berättat flera gånger tidigare så är det här ett rum som aldrig riktigt "landat", här har hela tiden hamnat möblerna som blev över. Sängen är tyvärr inte vår egen, utan den får vi låna av svägerskan så länge hon inte har plats för den själv, men vi använder den gärna istället för en soffa. Här brukar jag ibland ligga och bläddra i tidningar. Det är inte riktigt lätt att möblera det här rummet heller, pga alla dörrar och fönster. Senast det var dags att "motionera" möblerna så gick det upp för mig att - hey - sängen behöver ju faktiskt inte stå längs en vägg! Vintertid använder vi inte balkongdörren så ofta, men sängen står en bit ut så man ändå slipper ut vid behov.


Kul att flera kommenterade om sängöverkastet! Det har min farmor virkat för många, många år sedan och det är menat för en dubbelsäng, därför hänger det så långt ner på golvet. Det var alltså skrivbordet och bokhyllan som jag fick av dottern. Bokhyllan med rosa bakvägg och rosa draperi... Orkar inte åtgärda det, för jag misstänker att den ändå inte blir så långvarig här, hmmm... Om jag fick önska nåt så skulle det vara ett högt skåp med glasdörrar, tex detta har jag fantiserat om ett tag. Taklampan har jag också nyligen bytt ut och den här ger mycket bättre allmänljus än den tidigare. I rummet finns också en gammal tjock-tv men den används bara till barnens spelkonsoler och det är väldigt sällan. Tror nog att den här tv:n åker ut rätt snart.Jahapp, det var det, gott folk! Inget märkvärdigare rum än så här :) Nu när jag ser bilderna så tycker jag det ser väldigt puttenuttigt ut vilket inte alls är min stil... men det är ett riktigt mysigt ställe särskilt kvällstid med flera smålampor tända. Får försöka ta nya bilder när jag har julpyntat klart.13 kommentarer:

Kamomilla sa...

Det ser väldigt mysigt ut. Mycket mycket mysigare än i vårt halvinredda gästrum där det också bara ligger en massa överloppsmöbler som inte riktigt hittar sin ordning. Snedtak har vi där också, så det känns ännu knepigare..

Fina bilder!

alegni sa...

jag tycker inte alls det ser puttenuttigt ut, utan riktigt fräscht, luftigt och hemtrevligt!
kramis

Kickan Style sa...

Vilket fint allrum ni har. Stort och rymligt, hur bra som helst! :)

Ha en fin kväll!

Livet på Vestergård sa...

Inte alls puttenuttigt, det ser riktigt mysigt ut!
Där kunde man gärna slänga sig ner och bläddra i inredningtidningar en stund :)

Anna-Lena sa...

Jag imponeras alltid av såna som lyckas möblera på det där sättet. Själv är jag såå låst i att möblerna måste klänga längs med väggarna, fast jag eg. tycker det är riktigt snyggt när man placerar dem mitt i rummet som du gjort. Och det ser inte alls puttenuttigt ut tycker jag- jättesnyggt!

Lyckoslanten sa...

Mysigt! Sedan när barnen flyttar hemifrån blir det fler rum att mysa i någon stund! ♥

Allt och/eller Inget sa...

Vilket mysigt rum och vilken mysig blogg!

Galleri MochB sa...

Vad har E i sitt rum nu om både hylla och skrivbord åkt ut? Tille bara pratar om att göra om och måla om, men ännu har vi inte gjort nåt åt saken...
Skön helg!

Hemma hos Ingeborg sa...

Ser jättemysigt ut. Vitt och rött är en fin kombination, speciellt såhär i väntan på vinter/jul.
Ha en skön helg

Jenny sa...

Hej Anne-Christine!
Jag tycker det ser jättemysigt ut! Jättefin säng, den passar bra där!

Ha en trevlig helg!

Kraam Jenny

Mia sa...

Underbart fint!
Trevlig fredag

Gugis Pärlor sa...

Sängen är bedårande! Jag känner igen problematiken.. alltid är det någon dörr eller fönster på fel plats ;D Gemytligt rum har du i varje fall!

Kram Gugi

Lilja's Corner sa...

Det där ser ju ut att funka bra. Inte dumt alls att ha sängen där på mitten.

Fast jo... lite puttenuttigt är det ;)