torsdag, augusti 25, 2011

Funderingar...Några blandade sommarbilder kommer här idag. För första året fick vi skörd på körsbärsträden. Vi stod där och mumsade i oss och följande dag gick jag ut för att plocka av träden. Tji fick jag, för fåglarna hade redan hunnit kalasa :/ Gossarna i kanoten är äldre sonen och hans kompis då vi fick tillbringa en skön kväll vid deras sommarstuga. Fåren som ignorerar mig och min kamera bor här i byn.

Många "bloggfunderingar" har jag haft på sistone. Fortsättning - när, var, hur, eller inte alls? Personligt eller helt anonymt? Innehåll - hurudant? En del av mig vill satsa mera men samtidigt har jag kanske själv för höga krav på mina inlägg och foton...? Nu har kameran legat orörd i flera dagar, vilket är väldigt ovanligt. Men - jag har faktiskt möblerat om i vardagsrummet och så har jag skaffat lite nya sköna möbler till altanen. Så månne inte det ska komma lite mera inredning här ändå så småningom ;)

Njut av de sköna sensommardagarna vi har - hösten kan gott vänta lite till!23 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, det får vi verkligen hoppas att det gör, kommer fler inlägg! Det är väl som med allt annat att det går lite i vågor.
Agneta kram

alegni sa...

precis likadana funderingar om bloggen har jag haft denna vecka. var kommer de ifrån så där plötsligt, både där och här?
söt bild på fårrumporna :D
stor kram

Jenny sa...

Hej Ann-Christine!
Håller med Ingela, söt bild på fårrumporna, hihi:)

Får oxå såna där funderingar om bloggen..mest om att det känns som att man inte har något mer att visa eller skriva om..efter ett tag brukar ju inspirationen komma tillbaka som tur är:)

Tycker dina foton är alldeles fantastiska!! Ser fram emot fler inlägg från dig!

Kraam Jenny

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Som den ÄÄÄÄR!!!

Finfina bilder!!! Kram!

Lyckoslanten sa...

Tror väl att alla har sådana funderingar mer eller mindre. Det blir som det blir och när tänker jag. Men du har ju en fin blogg med mycket inspiration. Bloggen kan vara ett andningshål - något helt annorlunda än det vanliga livet. ♥

Gugis Pärlor sa...

Funderingar förekommer även här om dittan och dattan. Ibland tryter inspirationen och det är inte lätt att ge den tid som behövs men jag hoppas i a f att du kommer att finna orken och glädjen att vara kvar i blogglandia ;O)

Kram Gugi

En vacker vardag sa...

Omväxling förnöjer tycker jag. Alla dagar är man ju inte taggad på ett och samma ämne och det får väl synas i bloggen? Jag fastnade också för fårrumporna :-)

Ha en skön avslutning på veckan! Kram

Så Vitt Jag Vet sa...

Hur länge har du bloggat ? Kan förstå att inspirationen tryter ibland... Men jag vill nog så gärna få ta del av dina inlägg framöver också...
Kraam
Sanne

lyckobo sa...

Alla har vi säkert sådana funderingar ibland, när bloggtorkan faller på, och kraven på sig själv känns för stora..Hade en kortare (än tänkt) paus ifjol, men kunde inte hålla mig ifrån bloggen värst länge den gången.
Nu känns det också lite stressigt emellanåt,då jag har fotat vartenda hörn här hemma (som tåls att fota), flera gånger dessutom, och hittar inte på någonting intressant, blaah.

Hoppas du trots allt hänger med här i blogglandia ännu, men ta en liten paus om det känns så! Inte misstar du dina läsare för det! :)

..härliga sommarbilder by the way!

marica sa...

du har verkligt fina bilder, jag sitter i soffan och oooh:ar och aaah:ar medan barnen somnar. Så vackert, så vackert.

♥Min Eden♥ sa...

Hej hej,
Jag ska peppa dig lite med att vi gärna vill att du fortsätter... :) Men jag känner så väl igen mig att man vill att det ska vara så perfekt..både när det gäller fotograferandet, texten, ideér...ja inte konstigt att man blir fed-up...jag är på min 4:e sommar som jag bloggar om min trädgård. Ibland undrar jag hur länge jag kan hålla på tills jag inte kommer på ett endaste inlägg mer. Ví borde väl sänka ribban för oss själva, för det är ju nog oss själva som vi får skjylla :)

Ha ett bra veckoslut och ta det som det kommer :)

Annies Blå sa...

Hej! Vilka vackra stämningsfyllda bilder, igen. Hoppas du fortsätter med bloggen, vill så gärna se mer, av både din inredning och dina vackra naturfotografier!
Kram/Annie

Moster och jag sa...

Jag hoppas du fortsätter och bloggar för jag tycker om att kika in till dig och se dina fina bilder. Och så gillar jag inredningsbilderna från ert hem.
Hoppas jag snart får se hur du möblerat om...
Kram Maj-Gun!

All The Things I Love sa...

Ta en paus istället för att sluta helt :)
Precis så där kände jag också på vårkanten, men nu känns det roligt igen!

Kamomilla sa...

Undrar varför du är så kritisk till dina foton? Du är ju så himla duktig!! Inte ska du sluta blogga!!
Alla får vi våra svackor, det är helt naturligt.
perioder då man funderar över vad sjutton man nu ska skriva om- men det brukar gå över!!
Så pliis...skippa tanken :)

Casa la Lotta sa...

Din blogg är fin precis som den är!
Fortsätt i samma stil för det är jättebra!
Och du, fotona behöver inte alltid vara perfekta, de kan vara nog så fina i alla fall. Det har jag precis fått lära mig på en fotokurs.
Ibland behöver man inte skriva så mycket, en bild säger mer än tusen ord! ;)
Och för vem ska du visa alla fina foton om du slutar blogga?!

Kram Lotta

Ann-Catrin sa...

Känner så igen mig.. såna där funderingar man har..
Ibland behöver man ta en paus oxå!

Otroligt vackra bilder du bjuder på.. riktigt svensk sommar!

Många kramar
Ann-Catrin

Sanna sa...

Oj, jag skrev om lite liknande funderingar som du igår kväll och läsa idag vad du skrivit. Jag kan bara säga att man måste göra det som känns bäst för en själv. Inte så enkelt alla gånger.
Ha en riktigt trevlig helg!
Kram, Sanna

Lilja's Corner sa...

Fina, konstnärliga bilder på kvannen (?), men vilka fula får :P
Jag funderar också mycket på hur jag ska få min blogg till nåt, vad är syftet? Det borde ju handla om att visa vad man har lust med då man har lust, men så kommer de där kraven in som man har på sig själv.
Hoppas du finner gnistan och lusten! Ha en trevlig villaavslutning.

Fairytale sa...

Ja, förstår dina tankar men ta en paus istället för att sluta helt, tror verkligen att du kommer att hitta glöden igen. Gillar verkligen din blogg och bilder!!
Önskar dig en mysig helg!
Kram Tina

Huset på landet sa...

Hej där! Järliga bilder. Bilden på fåren var så söt, trots att det inte var speciellt samarbetsvilliga ;).
Ja, liknande tankar här, de kommer nog då man hållit på länge att blogga. Även om det finns mycket att blogga om, så prioriterar man kanske allt oftare andra saker. Men sen då man sätter sig ner vid datorn, så är det ju jättekul i alla fall.
Nog ska vi väl fortsätta ett slag till i alla fall??

Ha en fin söndag!

Kram, Nicole

Huset på landet sa...

Hej där! Järliga bilder. Bilden på fåren var så söt, trots att det inte var speciellt samarbetsvilliga ;).
Ja, liknande tankar här, de kommer nog då man hållit på länge att blogga. Även om det finns mycket att blogga om, så prioriterar man kanske allt oftare andra saker. Men sen då man sätter sig ner vid datorn, så är det ju jättekul i alla fall.
Nog ska vi väl fortsätta ett slag till i alla fall??

Ha en fin söndag!

Kram, Nicole

Pernilla sa...

Nämen så klart du ska fortsätta! Men förstår dej helt klart, även jag har haft samma funderingar, och kommer i fortsättningen enbart att ha bloggen som renodlad syblogg eftersom tiden inte finns för mera bloggande...