fredag, maj 27, 2011

Sommarpasteller
Fredag igen - och dessutom den sista i månaden maj! Barnen har bara en vecka kvar tills sommarlov. Idag har jag knåpat ihop ett litet collage åt er och hoppas det ska inspirera! Nu ska jag snart åka iväg till en ny inrednings- och blomsteraffär och även besöka ett vackert lusthus. Sen blir det jobb resten av dagen och kvällen. I helgen ska vi ha en liten gäst hos oss, det kanske kommer bilder senare ;)
Trevlig fredag till er alla!

9 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Så fint collage! Var har du nu hittat en ny inredningsaffär ?
Låter trevligt med liten gäst!
Ha det bra. Kram Kicki

En vacker vardag sa...

Så somrigt och fint! Fjärilar ger fin sommarkänsla tycker jag. Det låter som intressanta besök idag. Hoppas på en resumé i bloggen sedan :-)

Ha en skön fredag!

Snäckskalsdalen. sa...

När jag ser så ljusa och upplyftande färger och bilder får jag lust att göra en rejäl makeover här hemma.....så vackert!
Agneta kram

Systrarna Hjertén sa...

Den soffan är helt i min smak!

Mvh
Frida

Fröken Fräken sa...

Åh, den som hade ett sommarlov som väntade! Jag kan riktigt känna den där pirriga känslan än, fastän man inte haft ett sommarlov på sådär 17 år... Trevlig helg!

Vardagslyx sa...

Vilket härligt sommarkollage!

Hoppas du får en trevlig helg!

Kram Pernilla

Lyckoslanten sa...

Undrar ju vem den lilla gästen är och kantänkas du besöker grannbyn här där det säljs både blomster och inredningsprylar.
Tack för inspirationen! ❀

Annies Blå sa...

Vilka härliga somriga kuddar!
Tack för din kommentar inne hos mig, känns bra att höra att även andra har varit trötta på sitt byggande, men ändå lyckats skapa ett jättefint hem!
Hoppas du får en bra helg på jobbet!
Kram/Annie

lyckobo sa...

Härliga inspirationsbilder i ljuva sommarfärger, började genast längta efter lite färg! Kanske du fyndade något fint i nya butiken?
Ha en skönskön helg!